מצאתי מאמר טוב שמסביר את הנושא - מעניין כמה מכם הייתם בעודף משקל (הכוונה לאחוז שומן גבוה) ובעלי הפרעות קשב וריכוז?
The Link between ADHD and Obesity
מעניין.
The Link between ADHD and Obesity
מעניין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, אח"כ יש להורים תירוצים שהילד שמן כי הוא על תרופות.אותי מעניין למה מחפשים קשר של השמנה לכל דבר ביקום כשברור שהסיבה היחידה לזה היא אכילת יתר.
ספציפית עם הפרעות קשב וריכוז אפשר להבין את הקשר.אותי מעניין למה מחפשים קשר של השמנה לכל דבר ביקום כשברור שהסיבה היחידה לזה היא אכילת יתר.
זה אחד הדברים הכי לא נכונים שאפשר להגיד על מערכות בגוף, זה באמת פשוט עד כדי כך
ברור שלא, אבל ההסבר של זה די פשוט. מה קורה באמת בגוף זה מורכב וצריך תרשים בגודל 20 מטר בשביל להראות. אבל בת'כלס ההסבר פשוט.זה אחד הדברים הכי לא נכונים שאפשר להגיד על מערכות בגוף
מה אתה רוצה, זה מאד הגיוני. אני מנסה להזכר אם אכלתי כבר, יש לי הפרעת ריכוז אז אני לא מצליח להזכר, אז אני אוכל שוב. הגיוני.אותי מעניין למה מחפשים קשר של השמנה לכל דבר ביקום כשברור שהסיבה היחידה לזה היא אכילת יתר.
אמרנו הפרעות קשב וריכוז, לא אלצהיימר.מה אתה רוצה, זה מאד הגיוני. אני מנסה להזכר אם אכלתי כבר, יש לי הפרעת ריכוז אז אני לא מצליח להזכר, אז אני אוכל שוב. הגיוני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקשה להתרכז כשכל מה שאתה חושב עליו זה אוכל.
אתה צודק אבל לאנשים עם ADHD יש כמות דופאמין נמוכה מהרגיל במוח,לכן תרופה שתביא בן אדם עם ADHD לרמה נורמלית,תביא בן אדם נורמלי למכונה.90% מהילדים היום שיש להם הפרעות למיניהם הם ילדים רגילים. וכן, כל ילד יכול להתנתק ל5 דקות מהשיעור כי לא מזיז לו הביצה אנליטית ואז לא להבין כלום ולקרוא לזה הפרעת קשב
אני מאובחן עם הפרעות קשב וריכוז די קשות90% מהילדים היום שיש להם הפרעות למיניהם הם ילדים רגילים. וכן, כל ילד יכול להתנתק ל5 דקות מהשיעור כי לא מזיז לו הביצה אנליטית ואז לא להבין כלום ולקרוא לזה הפרעת קשב
יש כזה דבר בעיות קשב וריכוז,ויש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.אין כזה דבר בעיות קשב וריכוז,יש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.
נכון מאוד מניסיוןספציפית עם הפרעות קשב וריכוז אפשר להבין את הקשר.
הפרעות קשב וריכוז - אימפולסיביות - חוסר שליטה עצמית - בולמוסים
בנוסף, הגוף מנסה לפצות על החוסר בדופמין באכילה מוגברת, זה באמת פשוט עד כדי כך
אין כזה דבר בעיות קשב וריכוז,יש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.
מאוד חשבתי שאין כזה דבר וזה המצאה ,זה לא המצאה .יש מספיק ספרים של רופאי קליניים שמראים בדיוק מהו אי איזון במוח הגורם להפרעה הזאת . פרופסור ברקלי הוא הניורולוג המוביל לחקר התופעה . לא רציתי להאמין שיש לי והייתי בטוח שאני סתם עצלן אבל אחרי שהתחלתי ללמוד בטכניון הבנתי שאני שונה מאנשים אחרים . אחרי שקראתי את ספרו הכל הסתדר לי למה .
הבעיה שהחוסר איזון הזה הוא לא עניין של שחור ולבן ואפשר להגיד שלכל בנאדם יש איזון שונה במוח , וקשה להבין מהי הרמה שבה זה מתחיל להיות מוגדר כהפרעה . היום המון אנשים מנצלים את ההפרעה הזאת לתירוצים שלהם , ואולי יש להם את החוסר איזון הזה אך לא ברמה שיש לאנשים אחרים .
..יש כזה דבר בעיות קשב וריכוז,ויש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.
מאוד חשבתי שאין כזה דבר וזה המצאה ,זה לא המצאה .יש מספיק ספרים של רופאי קליניים שמראים בדיוק מהו אי איזון במוח הגורם להפרעה הזאת . פרופסור ברקלי הוא הניורולוג המוביל לחקר התופעה . לא רציתי להאמין שיש לי והייתי בטוח שאני סתם עצלן אבל אחרי שהתחלתי ללמוד בטכניון הבנתי שאני שונה מאנשים אחרים . אחרי שקראתי את ספרו הכל הסתדר לי למה .
הבעיה שהחוסר איזון הזה הוא לא עניין של שחור ולבן ואפשר להגיד שלכל בנאדם יש איזון שונה במוח , וקשה להבין מהי הרמה שבה זה מתחיל להיות מוגדר כהפרעה . היום המון אנשים מנצלים את ההפרעה הזאת לתירוצים שלהם , ואולי יש להם את החוסר איזון הזה אך לא ברמה שיש לאנשים אחרים .