אני שבועיים במסה ראישונה שלי אחרי חיטוב של 4 חודשים ושבוע, כרגע בחודש הראישון החלטתי להישקל כל יום ואז לעבור למתכונת של פעם ב 3,4 ימים עד שבוע , כרגע ברמה השבועית אני עולה במשקל ,עליתי עד עכשיו 2 קילו, אבל ברמה היום יומית שאני נשקל קורה משהו מוזר, נגיד כשאני נשקלתי לפני שבוע שקלתי x ולמחרת שקלתי 200 גרם פחות ואז הוספתי עוד 50 גרם פחמימה ולמחרת שקלתי 300 גרם יותר ואז למחרת שקלתי חצי קילו פחות ואז הוספתי שוב 50 גרם פחמימה ועליתי תחצי קילו חזרה,בקיצור יש כל הזמן קפיצות לכאן או לכאן ברמה היום יומית ואין מגמת עלייה במשקל ברמה היום יומית ,יש רק ברמה השבועית ,השאלה היא אם השריר נבנה יום יומיים אחרי אימון והיומיים האלה שאחרי אימון נגיד ירדתי 200 גרם אך בסוף השבוע בגלל הוספת הפחמימות יצא שעליתי קילו ,ככה זה אמור להיות?האם ביומיים שאחרי אימון השריר נבנה למרות שבשקילה ירדתי במשקל ולא עליתי?יכול להיות שהגוף עדיין לא התאזן אחרי החיטוב? זה אמור להתאזן שתיהיה עלייה יום יומית במשקל או שבגלל שהרכב הנוזלים בגוף משתנה כל הזמן אז ברמה היום יומית זה בלתי אפשרי?בפחמימה הגעתי כבר ל 660 גרם אורז אחרי הכנה, 150 שיבולת שועל לפני הכנה, שייק גיינר בהכנב עצמית סקופ חלבון עם 175 גרם קורנפלור. ו 2 פרוסות לחם רוסי שחור (שיפון)
נערך לאחרונה: