הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עניין מוזר במסה

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
אני שבועיים במסה ראישונה שלי אחרי חיטוב של 4 חודשים ושבוע, כרגע בחודש הראישון החלטתי להישקל כל יום ואז לעבור למתכונת של פעם ב 3,4 ימים עד שבוע , כרגע ברמה השבועית אני עולה במשקל ,עליתי עד עכשיו 2 קילו, אבל ברמה היום יומית שאני נשקל קורה משהו מוזר, נגיד כשאני נשקלתי לפני שבוע שקלתי x ולמחרת שקלתי 200 גרם פחות ואז הוספתי עוד 50 גרם פחמימה ולמחרת שקלתי 300 גרם יותר ואז למחרת שקלתי חצי קילו פחות ואז הוספתי שוב 50 גרם פחמימה ועליתי תחצי קילו חזרה,בקיצור יש כל הזמן קפיצות לכאן או לכאן ברמה היום יומית ואין מגמת עלייה במשקל ברמה היום יומית ,יש רק ברמה השבועית ,השאלה היא אם השריר נבנה יום יומיים אחרי אימון והיומיים האלה שאחרי אימון נגיד ירדתי 200 גרם אך בסוף השבוע בגלל הוספת הפחמימות יצא שעליתי קילו ,ככה זה אמור להיות?האם ביומיים שאחרי אימון השריר נבנה למרות שבשקילה ירדתי במשקל ולא עליתי?יכול להיות שהגוף עדיין לא התאזן אחרי החיטוב? זה אמור להתאזן שתיהיה עלייה יום יומית במשקל או שבגלל שהרכב הנוזלים בגוף משתנה כל הזמן אז ברמה היום יומית זה בלתי אפשרי?בפחמימה הגעתי כבר ל 660 גרם אורז אחרי הכנה, 150 שיבולת שועל לפני הכנה, שייק גיינר בהכנב עצמית סקופ חלבון עם 175 גרם קורנפלור. ו 2 פרוסות לחם רוסי שחור (שיפון)

נערך לאחרונה:
לפעמים אני עולה ב 1-2 קג ולאחר יומיים יורד קילו או שניים, הכל תלוי נורא בכמות הנוזלים בגוף ובכמות הפחמימה שאתה אוכל.
גם לאחר הרבה זמן בפלוס קלורי.. לכן שקילה שבועית היא עדיפה ולאורך זמן שימוש כמו בפיצ'ר הגרפים שבמערכת הלוגים יכולה להיות ממש מועילה.

• פותח/ת השרשור
לפעמים אני עולה ב 1-2 קג ולאחר יומיים יורד קילו או שניים, הכל תלוי נורא בכמות הנוזלים בגוף ובכמות הפחמימה שאתה אוכל.
גם לאחר הרבה זמן בפלוס קלורי.. לכן שקילה שבועית היא עדיפה ולאורך זמן שימוש כמו בפיצ'ר הגרפים שבמערכת הלוגים יכולה להיות ממש מועילה.
כרגע אני חייב לדעת ברמה היום יומית אחרת לא אדע כמה פחמימה להוסיף,אם אעשה פעם בשבוע וארד 300 גרם בסוף כי לא הוספתי מספיק פחמימה, לא חבל על שבוע שהתבזבז לי?

כרגע אני חייב לדעת ברמה היום יומית אחרת לא אדע כמה פחמימה להוסיף,אם אעשה פעם בשבוע וארד 300 גרם בסוף כי לא הוספתי מספיק פחמימה, לא חבל על שבוע שהתבזבז לי?
כל עוד הפלוס הקלורי קיים אתה לא תרד במשקל.. כמה זה קריטי כבר לרדת או לעלות 300 גרם נוזלים? לא שווה את ההתעסקות לדעתי

אני חייב לומר שאני מסכים עם שקילה יומית לא בגלל הבעיה של נוזלים, שהיא לא רצינית כי אתה מתמקד בשומן ולא בנוזלים, אלא בגלל ששקילה פעם בשבוע עלולה ליפול על יום שבו אתה מיובש מהרגיל או מנופח מהרגיל, ועלול לקבל תוצאה מוטה שתשנה לך את הדיאטה לכיוון לא נכון.

אני חייב לומר שאני מסכים עם שקילה יומית לא בגלל הבעיה של נוזלים, שהיא לא רצינית כי אתה מתמקד בשומן ולא בנוזלים, אלא בגלל ששקילה פעם בשבוע עלולה ליפול על יום שבו אתה מיובש מהרגיל או מנופח מהרגיל, ועלול לקבל תוצאה מוטה שתשנה לך את הדיאטה לכיוון לא נכון.
אז שקילה של אחת לשלושה ימים גם הולך.. מניסיון שלי, להישקל יום יום לא ממש אומר משהו.
זה רק כל כמה ימים שהמשקל מתאזן לכיוון שאליו הוא באמת הולך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית