הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון baking soda להתאוששות.

דווקא שמעתי על זה פעם כאשר באחת התחרויות מישהו שם סודה לשתייה במים שלו ואדטו הסביר את הסיבה
הסודה לשתייה היא אנטי אוקסידנטית כמו מגנזיום וכאלה ולכן שתייה מרובה של זה והימצאות של הרבה סודה בגוף יכול לגרום להקלה בכאבי שרירים והאטה ביצירה של חומצה לקטית.
תחשוב על זה כמו קראיטין שנמצא מלא במערכת ותמיד רק שהמטרה שלו זה פירוק של חומצה לקטית
לכן אני יכול להבין למה זה יכול להועיל להקלה בכאבי שרירים וכו'

כמובן שזה לפי מה שאדטו הסביר אז בתחרות עם תוספות מ-ידע שלי אישי בביולוגיה ובתחום הספורט

דווקא שמעתי על זה פעם כאשר באחת התחרויות מישהו שם סודה לשתייה במים שלו ואדטו הסביר את הסיבה
הסודה לשתייה היא אנטי אוקסידנטית כמו מגנזיום וכאלה ולכן שתייה מרובה של זה והימצאות של הרבה סודה בגוף יכול לגרום להקלה בכאבי שרירים והאטה ביצירה של חומצה לקטית.
תחשוב על זה כמו קראיטין שנמצא מלא במערכת ותמיד רק שהמטרה שלו זה פירוק של חומצה לקטית
לכן אני יכול להבין למה זה יכול להועיל להקלה בכאבי שרירים וכו'

כמובן שזה לפי מה שאדטו הסביר אז בתחרות עם תוספות מ-ידע שלי אישי בביולוגיה ובתחום הספורט
רואים שחמש יחידות עחי

האתלטים באנגליה וגרמניה בד"כ עושים את זה אחרי אימון קשה או משחק כבד.
כמו הקבוצות בליגה העליונה בכדורגל (ביירן מינכן, דורטמונד, מנצ'סטר יונייטד, מנצ'סטר סיטי), הם עושים מקלחת קרח ומוסיפים לה מלח \ סודה לשתייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית