הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתאמן עם גב תפוס

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
ביום שישי שיחקתי כדורסל ויכול להיות בגלל הקור או משהו נתפס לי הגב חזק מאוד ועד עכשיו כואב לי.
בימים האלה לא התאמנתי ואני רוצה לחזור להתאמן אבל הגב עדיין תפוס (יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין כואב- הרמתי משקולת שיש לי בבית של 2 קילו ועשיתי חתירה וכאב לי ואני עושה בדרך כלל עם 22 קילו חתירה) בקיצור לחזור להתאמן שישתחרר הגב או להתאמן עם הגב תפוס דרך אגב אני בחיטוב ומקפיד על האוכל גם כשאני לא מתאמן אבל אני מפחד לרדת במשקלי עבודה ובשריר

יש לפניך עוד חיים ארוכים. מנוחה של כמה ימים לא תעכב אותך בכלום.

• פותח/ת השרשור
יש לפניך עוד חיים ארוכים. מנוחה של כמה ימים לא תעכב אותך בכלום.
אז לא להתאמן בזמן הזה שהגב תפוס?
ואני לא יירד במשקלי עבודה בזמן הזה? (אני גם בחיטוב אז אם אני יירד יהיה קשה להעלות בחזרה)

אז לא להתאמן בזמן הזה שהגב תפוס?
ואני לא יירד במשקלי עבודה בזמן הזה? (אני גם בחיטוב אז אם אני יירד יהיה קשה להעלות בחזרה)
דווקא בגלל שאתה בגירעון קלורי, ללכת להתאמן בזמן שאתה פצוע זה רעיון רע.
תנוח, תישן טוב ושים קרח באיזור כדי להזרים דם.. ותחזור להתאמן כשתרגיש טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
דווקא בגלל שאתה בגירעון קלורי, ללכת להתאמן בזמן שאתה פצוע זה רעיון רע.
תנוח, תישן טוב ושים קרח באיזור כדי להזרים דם.. ותחזור להתאמן כשתרגיש טוב יותר.
אוקיי תודה רבה אבל יש לי עוד שני שאלות:
1) אני לא יירד במשקלי עבודה בזמן הזה שאני לא מתאמן? ואם אני יירד אני יוכל להעלות חזרה כשאני בגירעון קלורי?
2) יש משחה כלשהי שאתה ממליץ לשרירים תפוסים?

1) אני לא יירד במשקלי עבודה בזמן הזה שאני לא מתאמן? ואם אני יירד אני יוכל להעלות חזרה כשאני בגירעון קלורי?
אתה יכול להיות במאזן קלורי ניטראלי עד שתבריא, וכ"י כך לפגוע כמה שפחות במשקלי העבודה.
גירעון קלורי ללא אימונים כלל למשך שבוע ויותר עלול לפגוע במידה מסויימת.

2) יש משחה כלשהי שאתה ממליץ לשרירים תפוסים?
וולטרן אולי
בנגיי
ויש משחה טובה שפעם קניתי בשם טייגר

אם זה לא כואב אני ממליץ על קצת אירובי בעצימות בינונית. לא מהר מדי ועדיף לא משהו שמגרה את האזור כמו ריצה למשל אני מניח.

• פותח/ת השרשור
אם זה לא כואב אני ממליץ על קצת אירובי בעצימות בינונית. לא מהר מדי ועדיף לא משהו שמגרה את האזור כמו ריצה למשל אני מניח.
ואת האימונים הרגילים לא לעשות? (את התכנית- ab כאילו)

אני הלכתי להתאמן עם גב תחתון תפוס
כמובן בעצימות נמוכה יחסית + עשיתי אירובי
ויום למחרת הכאבים ירדו ...

במידה והכאב לא כאב של לשכב במיטה , תלך להתאמן בכל הכל

Back
למעלה תחתית