הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ברכיים יוצאות בסקוואט

razoz234

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
אהלן חברים,
אני עושה כבר סקוואט זמן מה, והיום היה לי אימון עם חבר והוא העיר לי על משהו בסקוואט שלא שמתי לב אליו עד עכשיו..
הוא אמר לי שהברכיים שלי יוצאות החוצה, ואת האמת אחרי זה שנגמר הסטים של הסקוואט ניסיתי לתרגל טכניקה ללא מוט ואין לא הצלחתי פשוט לעשות כמו שהוא הוצא הברכיים יצאו לי בכל מצב..
למישהו יש מושג מה זה?

אהלן חברים,
אני עושה כבר סקוואט זמן מה, והיום היה לי אימון עם חבר והוא העיר לי על משהו בסקוואט שלא שמתי לב אליו עד עכשיו..
הוא אמר לי שהברכיים שלי יוצאות החוצה, ואת האמת אחרי זה שנגמר הסטים של הסקוואט ניסיתי לתרגל טכניקה ללא מוט ואין לא הצלחתי פשוט לעשות כמו שהוא הוצא הברכיים יצאו לי בכל מצב..
למישהו יש מושג מה זה?
כנראה שצריך סרטון כדי להבין.
אבל עקרונית אתה צריך לדחוף ברכים החוצה

מה זאת אומרת שהן יוצאות החוצה?

זאת אומרת שהרגליים יפנו החוצה בזווית של 30 מעלות וכך גם הברכיים יצאו, תעלה סרטון

עכשיו רק אני שם לב שלא אתה פתחת את השאלה 😃
dvT77iC.png

הן אמורות לבלוט מעט החוצה

צריך סרטון שלך. לא מובן מה זה יוצאות החוצה. אני יכול לנחש שהחבר התכוון שהן הולכות קדימה מעבר לקו האצבעות שזה לא בהכרח בעייתי בכלל

אני יכול לנחש שהחבר התכוון שהן הולכות קדימה מעבר לקו האצבעות שזה לא בהכרח בעייתי בכלל
אל תהיה כל כך בטוח, אני עוד ראיתי אנשים שחושבים שהאצבעות צריכות לפנות קדימה ביחד עם הברכיים.

בכל אופן לפותח הפוסט, הברכיים צריכות לצאת לצדדים בסקוואט, והברך בהחלט יכולה לעבור את קו הבהונות

בלי סרטון הכל ספקולציות, תעלה סרטון מ2 זוויות לפחות בסטים של העבודה

Back
למעלה תחתית