הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנוחה לאחר חיטוב במאזן נטרלי

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אני עוד מעט מסיים חיטוב של 3 חודשים.
בערך אחרי כמה שבועות חוותי כאבי גב שעכשיו מתחילים לעבור.
אני הולך להיות לאחר סיום החיטוב משבועיים נטרלי, האם כדי בשבוע הראשון לקחת חופש של שבוע מהאימונים?
מומלץ בגלל כל הסטרס שהגוף מקבל בחיטוב או שלא מומלץ בגלל שהגוף עוד יכול לאבד מסת שריר בתקופה הזאת או משהו כזה?

ניתן לעשות שבוע הפסקה מוחלטת מאימונים לאחר חיטוב, בזמן הנייטרלי. במצבך הייתי עושה את זה

• פותח/ת השרשור
ניתן לעשות שבוע הפסקה מוחלטת מאימונים לאחר חיטוב, בזמן הנייטרלי. במצבך הייתי עושה את זה
השאלה האם השבועיים האלה הם לא קריטים מבחינת איבוד שריר?

השאלה האם השבועיים האלה הם לא קריטים מבחינת איבוד שריר?
איך שבוע הפך לשבועיים? 😃
וכשרתה בנייטרלי זה מזערי + לטווח ארוך (ואני מניח שלקראת מסה) לא רלוונטי

• פותח/ת השרשור
איך שבוע הפך לשבועיים? 😃
וכשרתה בנייטרלי זה מזערי + לטווח ארוך (ואני מניח שלקראת מסה) לא רלוונטי
התבלבלתי התוכנית שאני רוצה לעשות שבועיים נטרלי מתוכם שבוע מנוחה!
תודה לך אני יחכה לעוד דעות

אני מסכים עם יוגב. שבוע מנוחה יכול לעזור במצבך והאיבוד שריר בשבוע הזה כנראה יהיה כל כך זניח שאפשר לא לחשוב עליו

• פותח/ת השרשור
אני ילך על זה תודה לשניכם 😃
יש לי עוד שתי שאלות
מה לפי דעתכם עדיף פלאנק או גלגל בטן ולמה? (קראתי את המאמר של הגלגל בטן ושה נראה די משכנע)
מה עדיף פרפ במשקולות או בכבלים (לפי מה שהבנתי משקולות עובד יותר על מייצבים אבל בכבלים הכיווץ הוא ממומשך והמשקולות שמגיעים הלמעלה התנועה נעשת קלה)
מקפיץ
מה עדיף פלאנק או גלגל בטן ולמה? (קראתי את המאמר של הגלגל בטן ושה נראה די משכנע)
מה עדיף פרפ במשקולות או בכבלים (לפי מה שהבנתי משקולות עובד יותר על מייצבים אבל בכבלים הכיווץ הוא ממומשך והמשקולות שמגיעים הלמעלה התנועה נעשת קלה)

מה עדיף פלאנק או גלגל בטן ולמה? (קראתי את המאמר של הגלגל בטן ושה נראה די משכנע
שניהם תרגילים טובים לדעתי, תבחר אחד מהם ותעשה.
מה עדיף פרפ במשקולות או בכבלים

אני הייתי בוחר לעשות בכבלים בגלל זה:

בכבלים הכיווץ הוא ממומשך והמשקולות שמגיעים הלמעלה התנועה נעשת קלה)

• פותח/ת השרשור
שניהם תרגילים טובים לדעתי, תבחר אחד מהם ותעשה.

אני הייתי בוחר לעשות בכבלים בגלל זה:
בפרפר מראה לי הכי טוב שאני יגוון וזהו
ולגבי בגלגל בטן המאמר בפורטל נראה די משכנע אבל יש מצב שאני יקנה את הגלגל ולא יצליח אפילו חזרה אחת? עם כן איך להשתפר בו?

בפרפר מראה לי הכי טוב שאני יגוון וזהו
בכללי לא קריטי. מה שחשוב זה שתעשה בנץ' ותתקדם בו ככה החזה יגדל, כל השאר זה תוספת.
ולגבי בגלגל בטן המאמר בפורטל נראה די משכנע אבל יש מצב שאני יקנה את הגלגל ולא יצליח אפילו חזרה אחת? עם כן איך להשתפר בו?
יכול להיות. אתה מתכוון שלא תוכל אף חזרה מעמידה או מהברכיים? אם מעמידה לא תוכל אז תעשה מהברכיים, או לפי מה שכתוב במאמר (לא זוכר בדיוק, נראה לי לשים את הגלגל עם הגבהה בהתחלה ככה יהיה יותר קל). אם מהברכיים לא תוכל אף חזרה אז תנסה לרדת הכי רחוק שאתה יכול ותוכל לעלות עדיין, חזרות חלקיות כלומר. ועם הזמן תגדיל את טווח התנועה.

• פותח/ת השרשור
בכללי לא קריטי. מה שחשוב זה שתעשה בנץ' ותתקדם בו ככה החזה יגדל, כל השאר זה תוספת.

יכול להיות. אתה מתכוון שלא תוכל אף חזרה מעמידה או מהברכיים? אם מעמידה לא תוכל אז תעשה מהברכיים, או לפי מה שכתוב במאמר (לא זוכר בדיוק, נראה לי לשים את הגלגל עם הגבהה בהתחלה ככה יהיה יותר קל). אם מהברכיים לא תוכל אף חזרה אז תנסה לרדת הכי רחוק שאתה יכול ותוכל לעלות עדיין, חזרות חלקיות כלומר. ועם הזמן תגדיל את טווח התנועה.
אוקיי תודה

Back
למעלה תחתית