הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש עצות לגבי תוכנית של 2 עד 3 אימונים בשבוע מטעמי עומס וחוסר זמן.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אני נמצא בתקופה עמוסה, כביכול אין לי זמן להתאמן, אמנם יש לי מנוי למכון כושר, אבל הימים בהם אני מסוגל/יכול להתאמן הם: חמישי,שישי ושבת בלבד.

לכן רציתי לשאול את דעתכם, בעיקרון אני עולה במשקל בתקופה האחרונה יפה מאוד עקב כך שהתחלתי לאכול כל מה שאפשר בלי הרבה חשבון, אבל עכשיו בתקופה הזו אין לי אפשרות לתת 100% לאימונים, ויותר מכך, אני יכול ללכת להתאמן פעמיים בשבוע (חמישי-שבת ויום מנוחה ביניהם), או שלוש פעמים, אבל יוצא שאין מנוחה בין לבין (בד"כ אני מתאמן 3 פעמים בשבוע AXBXCXX).

השאלה שלי אליכם היא כזו- האם כדאי להמשיך לאכול באותה צורה כמו עכשיו ולהמשיך לנסות לעלות למרות שעצימות האימונים/תדירותם ירדה?

אולי כדאי להוריד מעט בקלוריות אבל עדיין להיות במאזן חיובי? (בגלל הורדה של אימון אחד).

והכי חשוב - באיזה צורה אני צריך להתאמן ע"מ להפיק את המקסימום למרות שיש לי אפשרות להתאמן פעמיים בשבוע?

אני אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לתוכנית מסויימת שבה עדיין אוכל להתאמן כמו שצריך ולגדול, חשוב לי לציין שבימים ראשון עד רביעי (חמישי כבר יכול ללכת למכון), אני יכול להתאמן תרגילים בסיסיים כגון שכיבות סמיכה, כל מיני תרגילי בטן וכו'.

תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
סורי שאני נודניק, פשוט מאוד חשוב לי הקטע הזה, אני ממש רוצה להמשיך בעלייה במשקל אבל עם אימונים לא נכונים, במיוחד עם 2 אימונים בשבוע... אני לא חושב שאני ממצה הכל ובדרך הנכונה..

יש פה אנשים עם הרבה ידע שבטוח ידעו על תוכנית שאולי תוכל לספק תוצאות סבירות או יותר.. בבקשה אם מישהו יכול לתת דעות אני ממש אשמח.......

• פותח/ת השרשור
3 זה במקרה שאני אתאמן חמישי-שישי-שבת ברצף בלי מנוחות.. וכמו שהבנתי SS תוכנית עצימה מאוד וצריך מנוחה... ושוב, זה רק ברצף... במקרה שאני ארצה יום מנוחה אז זה 2 אימונים בשבוע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית