הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחלק העליון של הארבע ראשי (גבול מפשעה) בזמן ריצה

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
כשאני רץ בקצב בינוני אפילו אחרי 10-15 דקות אני מתחיל להרגיש כאב מציק כזה בחלק העליון של הארבע ראשי שגובל ממש עם המפשעה (צירפתי תמונה עם חץ על המקום שכואב), שמתי לב שכשאני רץ על המסילה בצעדים קטנים זה לא קורה , כנראה בצעדים בינוניים או גדולים בחלק הזה עובד קצת יותר קשה.

אני לא רוצה להחמיר את זה ולכן אני רץ ברצב יותר נמוך בצעדים קטנים (היום רצתי 25 דקות ולא כאב כי ממש הקפדתי על צעדים קטנים).
אני רוצה להימנע ממנוחה מאירובי ורציתי לשאול איזה אירובי יכול להחליף מבלי לפגוע באיזור הזה?, חשבתי על המכשיר סקי (אליפטי אם אני לא טועה) אבל נראה לי שגם שם יש צעדים גדולים, גם על קפיצה בחבל חשבתי למרות שאני לא קופץ כזה טוב והקצב הוא יותר גבוה מריצה קלה, יש למישהו רעיון ?

קבצים מצורפים

• 30131_image.jpg
    30131_image.jpg
    KB 30.5 · צפיות: 1,436
  • פותח/ת השרשור
ה כואב גם בסקוואט? או רק בריצה?

רק בריצה ורק אחרי 10-15 דקות, בשבוע האחרון הורדתי מקצב בינוני (10 קמ"ש) לקצב בינוני מינוס (9-9.5 קמ"ש) והכאב מופיע אחרי יותר זמן (20 דקות בערך) והוא גם יותר קל.

שקלתי להפסיק ריצה לשבוע ולנסות לקפוץ בחבל אבל הקפיצה בחבל היא בדופק הרבה יותר גבוה מאשר הריצה ככה שזה קצת בעייתי.
תחפש בגוגל ׳בקע ספורטאים׳

אחפש, תודה

• פותח/ת השרשור
תחפש בגוגל ׳בקע ספורטאים׳

קראתי קצת בנושא, לא נראה לי שזה הסיפור אצלי כי הכאב אצלי הוא יותר לכיוון מרכז הרגלׁ(בחלק העליון) ׁׁׁׁולא לכיוון המפשעה ׁׂוגם בסקוואט לא כואב בכלל, רק בריצה אחרי 15 דקות בערך, אם זה היה בקע זה היה כואב מהרגע הראשון לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית