עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אחת? אין מצב בחייםאנחנו לא באמת יכולים לדעת,עדיף לקנות משקל מטבח.
אבל אם הייתי חייב לזרוק מספר,הייתי נותן לזה ת150-200
לא פשוט אין לי משקל מזון כרגע ואני רוצה לחשב את זה פחות או יותר.. 70 אתה אומר? כי ההוא למעלה אמר 150-200 וזה הפרש משמעותימה זה תחרות? אני אומר 60-70
כל אחת? אין מצב בחיים
התכוונת לביחד? ביל אמר 60-70 וזה הבדל משמעותיאנחנו לא באמת יכולים לדעת,עדיף לקנות משקל מטבח.
אבל אם הייתי חייב לזרוק מספר,הייתי נותן לזה ת150-200
קצת בלבלתם אותי.... אחד אמר 70 אחד אמר שביחד זה 150-200 ואתה אמרת 250 זה יוצא לכל חתיכה הבדלים משמעותייםביחד 250
יאללה עוד 40 איש מנחשים ועם חוכמת ההמונים נצליח.
ועכשיו ברצינות, קנה משקל מטבח.
פחות או יותר זה בסדר.קצת בלבלתם אותי.... אחד אמר 70 אחד אמר שביחד זה 150-200 ואתה אמרת 250 זה יוצא לכל חתיכה הבדלים משמעותיים
ולגבי המשקל מזון אני יקנה אבל רק ביום ראשון שבוע הבא ובנתיים אני רוצה לדעת פחות או יותר
אפחד לא יכול להגיד לך בוודאות,חו מהמשקל מטבח.לא פשוט אין לי משקל מזון כרגע ואני רוצה לחשב את זה פחות או יותר.. 70 אתה אומר? כי ההוא למעלה אמר 150-200 וזה הפרש משמעותי
התכוונת לביחד? ביל אמר 60-70 וזה הבדל משמעותי
כמו שאמרתי כבר אני יקנה משקל מזון אבל רק שבוע הבאאפחד לא יכול להגיד לך בוודאות,חו מהמשקל מטבח.
כל אחד זורק מספר שהכי נראה לו לנכון,בוודאות זה לא 70 לאחד,כי שאני מכין חזה עוף 70 לאחד זה החתיכות הקטנות שיש,וזה ממש לא כמו פה...
חחח אוקיי תודה רבההייתי אומר 200-250 לשתיהן.
אם אתה רוצה לדייק אתה מוזמן להביא לי אותן בחצי שעה הקרובה ואני אשקול (כנראה שלא תקבל אותן חזרה אבל תדע לפעם הבאה את המשקל)
אני אישית לא השתמשתי באף אחד מהם אז לא יודע... יש את האפליקציה MYFITNESSPAL שהיא אחלה, אבל לפעמים צריך לבדוק ולאמת דברים גם שם.חחח אוקיי תודה רבה
ותגיד לגבי מחשבון קלוריות יש את גולינגו ואת foods dictionary וההבדלים ביניהם די גדולים ואני רוצה לבנות תפריט ולא יודע במה להשתמש (האמת foodsdictionary נראה יותר אמין אבל עדיין..) מה אתה ממליץ?
אני יפתח על זה נושא...כי זה באמת הבדלים רציניים בקלוריות שיכולות להביא אותי ממאזן שלילי לנטראלי ואפילו חיוביאני אישית לא השתמשתי באף אחד מהם אז לא יודע... יש את האפליקציה MYFITNESSPAL שהיא אחלה, אבל לפעמים צריך לבדוק ולאמת דברים גם שם.
אני באמת רוצה לדעת איך אפשר לכתוב במקום "קח" את "כך"?אחי כך טיפ שיפתור לך תבעיה דפוק עוד אחד רק תרוויח