הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שניצל

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
בשניצל ביתי של אמא כזה. איך יודעים כמה מזה חזה עוף כמה פירורי לחם וכמה שמן?
ויש איזה טכניקה שהשניצל יספוג כמה שפחות שמן?

מחליף את החזה עוף בתפריט בשניצל בציפוי שיבולת שועל וקמח
אי אפשר להכין שניצל עם כף שמן.
גם לא עם 5
ולכן אני פשוט לא מודד ומקווה שיספג כמה שפחות חח

כל שניצל? אתה בטוח
למה זה אומר שזה יהיה 100 גרם חזה עוף עם 30 גרם תוספת פחמימה + 30 גרם שומן
הקיצר קטע מסריח. 300 קלוריות פר שניצל
הגזמת.
אם אתה מטגן שניצל של 100 גרם חזה עוף אז זה זה פלוס 25 גרם פחמימה פלוס 9-10 גרם שומן.
בקצרה 300 קלוריות לכל חתיכה.
לא נעים נכון, בגלל זה לרוב אוכלים חזה עוף ולא שניצל כי זה "מבזבז" הרבה קלוריות

• פותח/ת השרשור
הגזמת.
אם אתה מטגן שניצל של 100 גרם חזה עוף אז זה זה פלוס 25 גרם פחמימה פלוס 9-10 גרם שומן.
בקצרה 300 קלוריות לכל חתיכה.
לא נעים נכון, בגלל זה לרוב אוכלים חזה עוף ולא שניצל כי זה "מבזבז" הרבה קלוריות
אמרת כף שמן, כף שמן זה לא 10 גרם שומן
זה יותר לכיוון ה-30
כפית שמן למיטב ידיעתי זה 10

• פותח/ת השרשור
אפשר להכין שניצל בתנור עם כף שמן אחת לכמות יפה של שניצלים. פשוט להכין את השניצל, לשים על תבנית ולטפטף מעט שמן על כל אחד.
אפשר גם להשתמש בשמן קוקוס שבעיניי הוא אחד השמנים היחידים ששווים את הקלוריות שבהם ולא הורסים את הטעם כמו שמן זית או שמן אבוקדו.

• פותח/ת השרשור
אפשר להכין שניצל בתנור עם כף שמן אחת לכמות יפה של שניצלים. פשוט להכין את השניצל, לשים על תבנית ולטפטף מעט שמן על כל אחד.
אפשר גם להשתמש בשמן קוקוס שבעיניי הוא אחד השמנים היחידים ששווים את הקלוריות שבהם ולא הורסים את הטעם כמו שמן זית או שמן אבוקדו.
סוג השמן לא חשוב בעיניי
הבעיה היא ששניצל בתנור עם כף שמן אחת נשמע שיצא לא טעים במיוחד

איך זה לדעתך?
האמת היא שמצאתי מוצר קפוא של חזה עוף עם ערכים טובים וטעם לא רע בכלל

חזה עוף צלוי בתיבול ברביקיו 3% שומן מ-100% רכיבים טבעיים - עוף טוב, הכי טוב!

קצת יותר פחמימה מחזה עוף ממוצע. אבל שווה את הטעם
עכשיו ההתלבטות היא בין שניצל ביתי לבין זה

לא נכנסתי ללינק. תטעם ותראה אם זה מתאים לך.
בתכל'ס, דעתי היא שכל הפוסט הזה הוא אוי אוי אוי אחד גדול. מתרגלים להכל. אם אתה לא מסוגל להתרגל לחזה עוף, גם לא עם תבלינים וכולי, מתישהו גם שניצל טבול בשמן לא יהיה לך טעים, ואז גם תוסיף רוטב צ'ילי מתוק.
תלמד לבשל מגוון של מאכלים שלא צריכים כמויות של שמן וסוכר עודפים (הסוכר פה זה הקמח) ותתרגל לזה שזה לא תמיד יהיה הכי טעים בעולם.

• פותח/ת השרשור
לא נכנסתי ללינק. תטעם ותראה אם זה מתאים לך.
בתכל'ס, דעתי היא שכל הפוסט הזה הוא אוי אוי אוי אחד גדול. מתרגלים להכל. אם אתה לא מסוגל להתרגל לחזה עוף, גם לא עם תבלינים וכולי, מתישהו גם שניצל טבול בשמן לא יהיה לך טעים, ואז גם תוסיף רוטב צ'ילי מתוק.
תלמד לבשל מגוון של מאכלים שלא צריכים כמויות של שמן וסוכר עודפים (הסוכר פה זה הקמח) ותתרגל לזה שזה לא תמיד יהיה הכי טעים בעולם.
אני כבר שנים עושה עם צ'ילי מתוק חחח
כן אני מפונק אני יודע את זה, הנושא של האוכל קשה לי מאז ומתמיד
לא אוכל פירות וירקות, לא אוכל מה שלא טעים לי.
האמת היא שזה לא ישתנה גם, משהו בתוכי מפונק בקטע של אוכל
כל מה שלא אוכל אני סבבה
ולכן אני מחפש דרכים לעקוף את זה..כמו שחשבתי ועדיין שוקל את הנושא להשתמש ב-3 סקופ חלבון במקום הכמות חזה עוף הזאת, ולאכול אולי 100 גרם.

כמה שזה קשה להסביר את זה, אתה פשוט לא תקבל את אותן התוצאות. לא מבחינת בריאות (שזה נושא שמשום מה לא מתייחסים אליו בפיתוח גוף ובפאוורליפטינג) ולא מבחינת התחזקות ומסת שריר.
חוסרים במינרלים וויטמינים זה נושא חשוב ורציני. בכל מזון יש הרבה יותר ממאקרו נוטריינטים (חלבון, פחמימה ושומן) וגם מעבר למיקרו נוטריינטים (ויטמינים ומינרלים).
בברוקולי למשל יש תרכובות אנטי דלקתיות ונוגדות סרטן (glucoraphanin), בעגבנייה ופירות אדומים אחרים יש ליקופן שמקושר לאנטי אייג'ינג ומניעת מחלות רבות וכן הלאה.
גם מולטי ויטמין ומירנל לא יעזור מספיק כדי לפצות על חוסרים כל כך רציניים בתזונה, ועודף הסוכר שתכניס לגוף גם כן לא יעזור.
קל וכיף להגיד שלא יהיה הבדל בין צריכת מולטי וחמישה סקופים של חלבון לעומת תזונה עשירה בירקות, פירות, בשר, עוף, דגים, דגנים, קטניות ושמנים תזונתיים, אבל זה לא קרוב ללהיות נכון.

אתה תעשה נזק רציני שלא בהכרח תרגיש אותו, אבל הוא יהיה נוכח בגוף וחבל. תתרגל לאכול אוכל. מולטי ואבקת חלבון באים כדי להשלים חוסרים ולסגור פינות, לא כדי לאפשר לך להימנע מאוכל אמתי.
גם אני פעם לא אכלתי ירקות ואהבתי רק שניצל וצ'יפס. מתרגלים לאט לאט. אם אתה לפני צבא זה ישתנה משמעותית שם (אלא אם כן תעשה יומיות, ואז עדיין תאכל לאכול ארוחות ילדים כל היום).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית