הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התכנית טקסס הזאת?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
עם רוטציה

יום ראשון:
לג פרס 3x5
בנץ' פרס 5x5 משקל סבבה
פטישים 6x2

יום שלישי:
לג פרס 3x5
פרס ( לא בטוח לגבי העצימות של המשקל וכמה סטים ) 3x5
מתח 3x5

יום חמישי:
לג פרס 3x5
בנץ' פרס - סט אחד של 3 סופר מקסימום .
פטישים 6x2

• פותח/ת השרשור
כשאומרים לא לשנות את התוכנית זה כדי שלא יבואו אנשים כמוך ויעשו שינויים מפגרים כאלה.
התוכנית הזו נראית ככה:
צפה בקובץ המצורף 32503

מה זה משנה אם אני מוסיף לה שני תרגילים שלא מתנגשים אחד בשני ?? מה ההבדל

דיי להטריל, נשבע שהייתי מבנבן אותך ממזמן אם הייתי מנהל.

זאת בידיוק הסיבה שאתה לא מנהל

מה זה משנה אם אני מוסיף לה שני תרגילים שלא מתנגשים אחד בשני ?? מה ההבדל
יש לך מושג רציני בתכנון אימונים? לפי הסרטונים ששלחת פה לא נראה ממש. לא בביצוע ולא בתכנון. אל תשנה מה שעובד ותקרא לזה טקסס.
אם אתה ממש מתעקש - תקרא לזה "רשימת הזבל שאני מתכנן לעשות היום במכון".

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג רציני בתכנון אימונים? לפי הסרטונים ששלחת פה לא נראה ממש. לא בביצוע ולא בתכנון. אל תשנה מה שעובד ותקרא לזה טקסס.
אם אתה ממש מתעקש - תקרא לזה "רשימת הזבל שאני מתכנן לעשות היום במכון".
אני צריך להגביל את מי שמגיב לי באשכול למעל 18 לפחות מתחת ל18 בדרך כלל לא עוזרים הרבה.

• פותח/ת השרשור
מי שלא טוב לו יום טוב לו
אה הבנתי זה בגלל שאין דד וסקוואט אבל לצערי לא נשאר לי הרבה זמן לתקופת המסה הקצרה והלא ממש יעילה שלי אז אני חייב למצות את מה שנשאר ולג פרס מקסימום יעזור לי יותר ממוט ריק / חמש קילו סקוואט שאני יעשה .
זאת תכנית טקסס מיוחדת ללחיצות עם תוספת של יד קדמית שלא אמורה להפריע ומתח שזה גם לא אמור להפריע

אה הבנתי זה בגלל שאין דד וסקוואט אבל לצערי לא נשאר לי הרבה זמן לתקופת המסה הקצרה והלא ממש יעילה שלי אז אני חייב למצות את מה שנשאר ולג פרס מקסימום יעזור לי יותר ממוט ריק / חמש קילו סקוואט שאני יעשה .
זאת תכנית טקסס מיוחדת ללחיצות עם תוספת של יד קדמית שלא אמורה להפריע ומתח שזה גם לא אמור להפריע
אני חושב שלא הבנת נכון - טקסס לא נראית ככה, אף פעם. ועזוב מסה לא מסה. אתה צריך לעלות במשקלים וברמה שלך אפשר לעשות את זה בכיף בSS בעליה במשקל גוף או בלינארית בירידה במשקל גוף (ואני מניח אתה לא צריך לרדת).
בנוסף לכל זה, אתה חייב לעבוד על הטכניקה שלך.
אה הבנתי זה בגלל שאין דד וסקוואט
עכשיו קראתי לעומק. לקח הרבה זמן להבין אה?

בגלל שאתה לגמריי לא מטריל לנו את החיים ואני צריך לענות לך ברצינות על הדבר הזה שכתבת למעלה.
תפסיק להתעסק בשטויות ותתחיל לעשות SS.
בין היתר תעבוד על הטכניקה שלך בכל התרגילים ואין לך סיבה לצאת כרגע לחיטוב.
בהצלחה.
אם זה לא היה ברור, לעשות את SS כמו שהיא (אולי לא בהכרח עם פאוורקלין) אבל לא לעשות "שינויים" כמו שאתה עשית.

רק הלחיצות כאן מזכירות מבנה של טקסס.
ואם אתה מתכוון לעשות לג פרס במקום סקוואט אל תקרא לזה טקסס אחרת ריפטו יבוא אליך בלילה ויעבוד איתך על היפ דרייב, סיבוב אגן וגמישות מפשעתית
וברצינות, אם אתה לא יודע לבנות תכנית אימונים יש לך כאן מספיק תכניות מוכנות שעשו אותן בדיוק מהסיבה הזאת

עם רוטציה

יום ראשון:
לג פרס 3x5
בנץ' פרס 5x5 משקל סבבה
פטישים 6x2

יום שלישי:
לג פרס 3x5
פרס ( לא בטוח לגבי העצימות של המשקל וכמה סטים ) 3x5
מתח 3x5

יום חמישי:
לג פרס 3x5
בנץ' פרס - סט אחד של 3 סופר מקסימום .
פטישים 6x2
רק לא מזמן פירסמת סרטון טכניקה בכל תרגילי הבסיס, אמרת שעדיין מנסה ללמוד סקוואט ודדליפט ועכשיו אתה רוצה לעבור לתוכנית מתקדמת יותר?
הייתי ממליץ לך על קורטה, אבל עוד תיקח אותי ברצינות.......

תפסיק עם השטויות.
תתחיל SS, תתחיל לאכול, תתחיל להרים כבד ובעוד חצי שנה-שנה נראה איפה אתה עומד.

נ.ב

אני לא אתייחס אפילו לתוכנית שפירסמת כאן, כי זו לא טקסס.

אני צריך להגביל את מי שמגיב לי באשכול למעל 18 לפחות מתחת ל18 בדרך כלל לא עוזרים הרבה.

אני מעל 18 ואני אצטט הודעה של אדם חכם:

כשאומרים לא לשנות את התוכנית זה כדי שלא יבואו אנשים כמוך ויעשו שינויים מפגרים כאלה.
התוכנית הזו נראית ככה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית