הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט במסה - בקשר לחלבון

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז אני שוקל 67, אני אמור לאכול גג 200 גרם חלבון, היום הרכבתי תפריט ויצא שאני צורך 230 גרם חלבון ביום, כדי להגיע לכמות של של 2 גרם חלבון מלא פר קילו משקל גוף. אולי אני מתבלבל, ולא צריך 2 מלא על קילו ? אולי 1.5 ? אולי אפילו יותר מ2 ? אשמח אם תענו לי על השאלה, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי.

• פותח/ת השרשור
לא מצליח להגיע לזה, אני מתאמן בכדורסל בנוסף לאימונים וצריך לצרוך 3600 קלוריות ליום, וככה אני צורך הרבה פחמימות ושומן, 120 גרם שומן בערך, בבוקר אני אוכל ש"ש 120 ג' וזה כבר יוצא 20 גרם חלבון לא מלא, ואז בבית ספר 3 לחמניות, עוד 24 ג' לא מלא, משם כבר קשה להגיע לכמויות של 60 אחוז, כמובן שאני צורך פסטות, ועוד לחמים לאחר מכן. להמיר חלק מהפחמימות לשומן ? אמא שלי מכינה לי צהריים אז אני לא יודע כמה שומן יש שם, אני צורך 108 בלי לחשב שם שמן, וחישבתי את זה כ10 ג' ואני יכול להוריד 40 גרם ש"ש.
כמה שמן יש בערך בחזה עוף שאמא שלי מבשלת לי לצהריים ובפסטה שאני אוכל ? בערך 200 ג' חזה עוף ו250 פסטה.

לא מצליח להגיע לזה, אני מתאמן בכדורסל בנוסף לאימונים וצריך לצרוך 3600 קלוריות ליום, וככה אני צורך הרבה פחמימות ושומן, 120 גרם שומן בערך, בבוקר אני אוכל ש"ש 120 ג' וזה כבר יוצא 20 גרם חלבון לא מלא, ואז בבית ספר 3 לחמניות, עוד 24 ג' לא מלא, משם כבר קשה להגיע לכמויות של 60 אחוז, כמובן שאני צורך פסטות, ועוד לחמים לאחר מכן. להמיר חלק מהפחמימות לשומן ? אמא שלי מכינה לי צהריים אז אני לא יודע כמה שומן יש שם, אני צורך 108 בלי לחשב שם שמן, וחישבתי את זה כ10 ג' ואני יכול להוריד 40 גרם ש"ש.
כמה שמן יש בערך בחזה עוף שאמא שלי מבשלת לי לצהריים ובפסטה שאני אוכל ? בערך 200 ג' חזה עוף ו250 פסטה.
תצטרף את התפריט שלך עם ערכים

• פותח/ת השרשור
זה כנראה מיותר אבל לא בעיה אם אתה אוכל מעל 2 גרם חלבון לקילו מ.ג
זה התפריט בערך ( לפעמים משתנה ) :
Screenshot
אני באמת לא יודע מה להעיף בשביל לרדת בחלבון :D
תצטרף את התפריט שלך עם ערכים
אגב, אשמח אם תענו לי על כמה בערך שמן אמא שלי שמה על הפסטה שהיא מבשלת לי בצהריים, אוכל בערך 250 גרם, ועל החזה עוף 200 גרם.

זה התפריט בערך ( לפעמים משתנה ) :
Screenshot
אני באמת לא יודע מה להעיף בשביל לרדת בחלבון :D
התפריט ככה נראה תקין, יש הרבה חלבון זה נכון. אבל אם תרד שם אתה תעלה בפחמימה והיא בעצמה כבר גבוהה

איך הגעת ל3600 ליום? מה הגובה שלך?

בפסטה אין שמן, חזה עוף תחשב כף שמן

• פותח/ת השרשור
התפריט ככה נראה תקין, יש הרבה חלבון זה נכון. אבל אם תרד שם אתה תעלה בפחמימה והיא בעצמה כבר גבוהה

איך הגעת ל3600 ליום? מה הגובה שלך?

בפסטה אין שמן, חזה עוף תחשב כף שמן
כף שמן יוצא לי 14 גרם, על כל 100גרם כף או בסך הכל ? , אני על 3600 כי מתאמן כל יום או כדורסל או מכון, אני 1.87...

• פותח/ת השרשור
כף זה 10 גרם, ועל כל הכמות תחשב כף

מה ה rmr?
וואלה לא בטוח, פשוט ככה אני עולה חצי קילו בשבוע לדעתי, אני בפציעה אחריה אני אבדוק את זה שוב. Bmr כפול 1.3 כי אני עדיין גדל 2368. אולי אני יכול להוריד ל3.4 אבל לא בטוח, אני עם 3 אימונים של שעה וחצי כדורסל ומשחק בשבוע.שאני אחלים אני אבדוק מכמה אני עולה חצי קילו בשבוע.
כף זה 10 גרם, ועל כל הכמות תחשב כף

מה ה rmr?
אני אוכל חומוס אבו גוש, הגיוני שזה כלכך הרבה שומן ? אני אוכל נטו חומוס, בלי גרגירים או תוספות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית