הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
1. האם יש צורך בפשיטות גו בתוכנית במצב של אי התקדמות בדדליפט וקצת כאבי גב תחתון? חושב בעיקבות שהגב התחתון חלש ביחס לשאר הגוף. בכל מקרה גם אם זה לא טוב עבורי כרגע אשמח לשמוע תחליף לפשיטות גו במקום במכונה?
2. אם כדאי ביום האמצעי לבצע את הדדליפט לפני הפרונט סקוואט כדי להגייע אליו יותר חזק?
3. הפכתי את כולם הפורום וראיתי שיש הרבה שממליצים על צרכילי עזר 8-10 חזרות אל מול שכאלה שחושבים ש5 חזרות גם יהיה מצווין. אין פה החלטה גורפת או שזה פשוט מה שנוח חכל אחד?
4. אשמח לכמה תרגילים מומלצים לבטן שאתם עושים?
5. האם אפשר לבצע ריסט מעבר ל10 אחוז שבמקום בשבוע השלישי לשבור שיא זה יכול להגייע לשבוע 4-5?

אתה בטוח שאתה עושה SS כי בSS אין פרונט
1. לא אין צורך בפשיטת גו בתוכנית כי עד שתתקע בדדליפט יקח לך זמן בתנאי שאתה עושה הכל נכון
2. אין פרונט בתוכנית...
3. אם אתה עדיין לא התחלת את התוכנית אין צורך בתרגילי עזר שיהיה צורך תוסיף מקבילים ביום של החזה
4. בטן אתה תעבוד מספיק בתוכנית אין צורך להתחלה לעבוד על בטן
5. כן יש אפשרות לעשות ריסט יותר גדול אבל זה יותר

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה עושה SS כי בSS אין פרונט
1. לא אין צורך בפשיטת גו בתוכנית כי עד שתתקע בדדליפט יקח לך זמן בתנאי שאתה עושה הכל נכון
2. אין פרונט בתוכנית...
3. אם אתה עדיין לא התחלת את התוכנית אין צורך בתרגילי עזר שיהיה צורך תוסיף מקבילים ביום של החזה
4. בטן אתה תעבוד מספיק בתוכנית אין צורך להתחלה לעבוד על בטן
5. כן יש אפשרות לעשות ריסט יותר גדול אבל זה יותר
1. אוקיי בכל מקרה אשמח לשמוע אופציה כתחליף לפשיטות גו במכונה.
2. יש פרונט קל 5x3 ביום התאוששות אפשר לעשות באק סקוואט 80 אחוז במקום.
3. לא ענית על מה ששאלתי.
4. לא ענית על מה ששאלתי.
5. לא הבנתי אם כדאי או לא ברגע ש10 אחוז לא עוזר.

אשמח לעוד תגובות ממתאמנים שכבר אחרי ss

1. אוקיי בכל מקרה אשמח לשמוע אופציה כתחליף לפשיטות גו במכונה.
2. יש פרונט קל 5x3 ביום התאוששות אפשר לעשות באק סקוואט 80 אחוז במקום.
3. לא ענית על מה ששאלתי.
4. לא ענית על מה ששאלתי.
5. לא הבנתי אם כדאי או לא ברגע ש10 אחוז לא עוזר.

אשמח לעוד תגובות ממתאמנים שכבר אחרי ss

אין יום התואששות בss בהתחלה
ו10% זה מספיק לריסט אם אתה צריך אז מקסימום תעשה ריסט של 15%

• פותח/ת השרשור
אין יום התואששות בss בהתחלה
ו10% זה מספיק לריסט אם אתה צריך אז מקסימום תעשה ריסט של 15%
בקיצור טעית אחי בתשובות שלך אז אל תנסה לצאת במשפט "אין יום התאוששות בהתחלה". לא זכור לי שציינת שאני בשלב של מתאמן מתחיל או מתחיל במתכונת SS. תודה על העזרה.

אשמח לעוד תגובות לגבי השאלות ששאלתי.
1. האם יש צורך בפשיטות גו בתוכנית במצב של אי התקדמות בדדליפט וקצת כאבי גב תחתון? חושב בעיקבות שהגב התחתון חלש ביחס לשאר הגוף. בכל מקרה גם אם זה לא טוב עבורי כרגע אשמח לשמוע תחליף לפשיטות גו במקום במכונה?
2. אם כדאי ביום האמצעי לבצע את הדדליפט לפני הפרונט סקוואט כדי להגייע אליו יותר חזק?
3. הפכתי את כולם הפורום וראיתי שיש הרבה שממליצים על צרכילי עזר 8-10 חזרות אל מול שכאלה שחושבים ש5 חזרות גם יהיה מצווין. אין פה החלטה גורפת או שזה פשוט מה שנוח חכל אחד?
5. האם אפשר לבצע ריסט מעבר ל10 אחוז שבמקום בשבוע השלישי לשבור שיא זה יכול להגייע לשבוע 4-5?

בקיצור טעית אחי בתשובות שלך אז אל תנסה לצאת במשפט "אין יום התאוששות בהתחלה". לא זכור לי שציינת שאני בשלב של מתאמן מתחיל או מתחיל במתכונת SS. תודה על העזרה.

אשמח לעוד תגובות לגבי השאלות ששאלתי.

לא טעיתי בתשובות שלי, עם כל הכבודו כבודו שכח לציין מה התקופה שהוא מתאמן בה אם הוא התחיל את הSS או לא
לכן בחרתי להתחייס אליך כאחד שמתחיל SS אם במקום לצאת עליי שאני מטעה או אותך ולא יודע לענות לתשובות שלך היית מציין בהתחלה שאתה לא מתחיל SS הייתי עונה בהתאם אבל בגלל שלא טרחת לציין לא ידעתי איך לענות אליך
אז קצת כבוד למי שמנסה לעזור לך גם אם הוא קצת טועה בגלל זה שאתה לא ציינת את הרמה שלה

לא זכור לי שציינת שאני בשלב של מתאמן מתחיל או מתחיל במתכונת SS. תודה על העזרה.
אז היית אמור לציין. אף אחד לא אמור לנחש באיזה שלב אתה.
האם יש צורך בפשיטות גו בתוכנית במצב של אי התקדמות בדדליפט וקצת כאבי גב תחתון?
אין צורך. אם אתה לא מתקדם תבדוק את ההתאוששות, אם הכל תקין אולי מיצית את התכנית. מהחינת כאבי גב תחתון אולי זה דומס ואז זה בסדר ואולי זה בגלל טכניקה לקויה.
לא רצוי, יהיה מאוד קשה להחזיק גב בבקוואט אחרי דדליפט כבד
אתה מדבר על מקבילים? 2 סטים של 8-10 חזרות זה אחלה
4. אשמח לכמה תרגילים מומלצים לבטן שאתם עושים
אין צורך להוסיף עבודה על בטן ב ss
5. האם אפשר לבצע ריסט מעבר ל10 אחוז שבמקום בשבוע השלישי לשבור שיא זה יכול להגייע לשבוע 4-5
אפשר אבל בשביל מה

• פותח/ת השרשור
אז היית אמור לציין. אף אחד לא אמור לנחש באיזה שלב אתה.

אין צורך. אם אתה לא מתקדם תבדוק את ההתאוששות, אם הכל תקין אולי מיצית את התכנית. מהחינת כאבי גב תחתון אולי זה דומס ואז זה בסדר ואולי זה בגלל טכניקה לקויה.

לא רצוי, יהיה מאוד קשה להחזיק גב בבקוואט אחרי דדליפט כבד

אתה מדבר על מקבילים? 2 סטים של 8-10 חזרות זה אחלה

אין צורך להוסיף עבודה על בטן ב ss

אפשר אבל בשביל מה
1. אני יודע ,אני אשמח לתרגיל מקביל לפשיטות גו אם אין ברשותי מכונה?
2. אני מבצע דדליפט פעם בשבוע באימון האמצעי שגם ככה זה היום התאוששות מהסקוואט שאני מבצע בו פרונט סקוואט 5X3.
למרות זה אם הדדליפט חשוב לי לא פחות ואיפלו יותר במצב שציינתי כרגע עדיין לא להעביר אותו מלפני הסקוואט?
3. מדבר על תרגילי עזר בכללי, מה מספר החזרות המומלץ למה חלק אומרים 5 וחלק 8-10 מה עדיף ולמה?
4. אני יודע אבל אשמח ל2 תרגילים מומלצים בכל זאת :]
5. אם ריסט של 10 אחוז לא נתן את העבודה ובמקרה שהכל תקין לפני שנעבור לתוכנית אחרת לא כדאי לבצע ריסט יותר גדול? עד עכשיו הייתי מבצע ריסט שיוצא שבשבוע השלישי אני שובר את המשקל.

אני יודע ,אני אשמח לתרגיל מקביל לפשיטות גו אם אין ברשותי מכונה?
לא יכול לעזור בזה.
אני מבצע דדליפט פעם בשבוע באימון האמצעי שגם ככה זה היום התאוששות מהסקוואט שאני מבצע בו פרונט סקוואט 5X3.
למרות זה אם הדדליפט חשוב לי לא פחות ואיפלו יותר במצב שציינתי כרגע עדיין לא להעביר אותו מלפני הסקוואט?
אפשר להעביר לדעתי רק שים לב שתעשה את הפרונט בטכניקה טובה אחר כך גם אם זה אומר פחות משקל.
מדבר על תרגילי עזר בכללי, מה מספר החזרות המומלץ למה חלק אומרים 5 וחלק 8-10 מה עדיף ולמה?
בכללי 8-10 הייתי מעדיף, לעבוד בעצימות נמוכה יותר מאשר בתרגילים העיקריים.
אני יודע אבל אשמח ל2 תרגילים מומלצים בכל זאת :
פלאנק וגלגל בטן.
5. אם ריסט של 10 אחוז לא נתן את העבודה ובמקרה שהכל תקין לפני שנעבור לתוכנית אחרת לא כדאי לבצע ריסט יותר גדול? עד עכשיו הייתי מבצע ריסט שיוצא שבשבוע השלישי אני שובר את המשקל
כמו שאמרתי, אפשרי

• פותח/ת השרשור
לא יכול לעזור בזה.

אפשר להעביר לדעתי רק שים לב שתעשה את הפרונט בטכניקה טובה אחר כך גם אם זה אומר פחות משקל.

בכללי 8-10 הייתי מעדיף, לעבוד בעצימות נמוכה יותר מאשר בתרגילים העיקריים.

פלאנק וגלגל בטן.

כמו שאמרתי, אפשרי
2. אתה כל פעם מדגיש את ה שאם אני אעשה את הדדליפט קודם יכול להיות מצב גדול שהטכניקה בסקוואט תתחרבש והאם הטכניקה בדדליפט לא יכולה להתחרבש מהסקוואט?
3. תאמת גם אני חושב ככה כדי לתת עומס על השריר בטווח חזרות שונות אבל האם קיים סיבה מוצקת מעבר? יהיה שינוי אם אעשה 5 חזרות?
4. באמת הפלאנק והגלגל יכול לעזור? זה יותר עובד על הליבה מאשר עבודה על הסטטיקה לא? כמה זמן צריך לעשות בכל סט במיוחד בגלגל?
5. אם בצעתי ריסט והכל תקין מבחינת שינה,תזונה וטכניקה והמשקל לא עולה באופן משמעותי יכול להיות שהגוף לא הספיק להתאושש למרות זה? לבצע את הריסט הבא 15 או 20 אחוז? אני עולה בקפיצות של 5 קילו מאימון לאימון אחרי הריסט ככה שיציא שבשבוע 4 אני אשבור שיא בריסט 15 אחוז ובשבוע 5 בריסט 20 אחוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית