הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקה

• פותח/ת השרשור LiorB
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
פרוק, מה מדאיג אותך? הדיעה של כמה אנשים באינטרנט?

אתה מצחיק.
אני לא. זה הכל הניסיון
הייתי מנהל מעל לשנתיים שם

ואני לא צוחק.

אז..
לגבי הפריקה שלך
תן להם כאפה עם הראש של ה....
אנשים מפגרים קיימים בכל חדר כושר בארץ, אתה לא היחיד שסובל אותם

• פותח/ת השרשור
אני לא. זה הכל הניסיון
הייתי מנהל מעל לשנתיים שם

ואני לא צוחק.

אז..
לגבי הפריקה שלך
תן להם כאפה עם הראש של ה....
אנשים מפגרים קיימים בכל חדר כושר בארץ, אתה לא היחיד שסובל אותם
ואני הייתי מפקח בקהילה הכושלת הזאת למעלה משנה. מה תגיד על זה? 😛
אממ, בנוגע למה שכתבת זה הרוב בעיקר... אני בכלל חושב שחדר הכושר הזה לא פונה לקהל יעד של PL או תכניות כמו SS אלא לאימון רגיל.. רק בחודשיים האחרונים נוסף הכלוב לסקוואטים ועד אז היה רק סמית' משין.

ואני הייתי מפקח בקהילה הכושלת הזאת למעלה משנה. מה תגיד על זה? 😛
אממ, בנוגע למה שכתבת זה הרוב בעיקר... אני בכלל חושב שחדר הכושר הזה לא פונה לקהל יעד של PL או תכניות כמו SS אלא לאימון רגיל.. רק בחודשיים האחרונים נוסף הכלוב לסקוואטים ועד אז היה רק סמית' משין.
היית מפקח?
שלח פרטית שלח

תקשיב תתחיל להבין, כל חדר כושר ממוצע מכיל מפגרים. הכל בסדר.
שיגידו ושידברו כמה שרוצים שים ז הם אלה שישארו בסוף עם אפס גיינז שטוחים כמו הילדים הרעבים באפריקה
לא מעניין לאיזה קהל החדר כושר פונה.

מה עם סבלנות ?
לדעת לקבל את הדעה של האחר? אז מה אם הוא לא צודק ,לא צריך להגיב בצורה מוגזמת כזאת.
ואם תבוא תשאל אותי שאלה בנושא שאני מבין בו ולך אין מושג ואני אגיב ככה איך תרגיש?

לא מקשיב לאף אחד ושם אוזניות בסטים הכבדים וגם צורח לפני כל סט כבד וגם בדדליפט מבקש מאחד המאמנים לתת לי מכות בגב. כולם מכירים ת'שריטות שלי ויש כאלו שזורמים עם זה.

עם כבר תגיד לעצמך שמזל שאני מתעסק ב-PL ושיש לך את הראק לעצמך ולא מפמפם חזרות כמו כל שאר המתאמנים. אתה שונה מכולם שם וזה מה שמייחד אותך.

אצלי החדר כושר בנוי ככה שכל החלק של האנאירובי הוא מין Hall ארוך שבסופו נמצא הראק. אתה יודע איזה כיף זה להכנס כמו מלך כל פעם כאילו פרסו לי שם שטיח אדום כשבאמצע כולם מפמפמים חזרות ואני מגיע בנחת עד לראק ופשוט מניח את הדברים שלי בתוכו גם אם מישו עובד שם ופשוט מסמן לו "הראק שלי". כשאני מגיע לשם אני מתנהג כאילו הראק הזה הוא שלי ורק שלי.

שים אוזניות ואף אחד לא יפריע לך.
ולא משנה מה יגידו לך תענה 'סבבה' ותחזיר את האוזנייה.
אנשים בורים יש בכל מקום
אנשים שיעירו לך על משהו שלא נראה להם - יש בכל מקום
בגדול: כל מה שאתה עושה שהוא לא הנורמה - יעירו לך.
שים ז** 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית