הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית למסה לאחר SS

MrQuill

משתמש פעיל
762
34
בליווי אישי
נק' מוניטין:
164
762
34
שלום לחברי הפורום,

לאחר 3 חודשים בתכנית SS הגעתי כבר למצב שאני די מיציתי את התכנית. לא מצליח להתקדם במשקל מאימון לאימון למרות עלייה מתמדת במשקל הגוף של כחצי קילו בשבוע (אוכל מספיק וישן מספיק) ואני מרגיש שאני יותר ויותר מותש מהאימונים גם פיזית וגם פסיכולוגית. אני חושב שהגיע הזמן להתקדם לתכנית חדשה.

ההתלבטות כרגע היא:

א. 5X5 של ביל סטאר
ב. HST
ג. SS עם שינויים שיאפשרו לי התאוששות טובה יותר

דעתכם?

אם מיצית את SS פיזית ומנטאלית, שאלו סיבות מקובלות מאוד, אני חושב ש-5x5 של ביל סטאר תבוא לך בול, התקדמות יותר מתונה (שבועית) בשילוב עם עבודה עצימה.

5x5 תתאים לך, ההתחלה שלה גם די קלילה, ריסט של בין שבועיים לחודש תלוי כמה זמן אתה בוחר שהוא יהיה והתקדמות רגועה של 2.5 קילו כל שבוע במשקלי עבודה.

5x5 תתאים לך, ההתחלה שלה גם די קלילה, ריסט של בין שבועיים לחודש תלוי כמה זמן אתה בוחר שהוא יהיה והתקדמות רגועה של 2.5 קילו כל שבוע במשקלי עבודה.
כדאי לציין שמדובר בלינארית ולא בטקסס

אני אוהב מאוד את HST . נוטה מעט יותר לכיוון העליה במסה יחסית לשתי האחרות.

ללינארית של ביל סטאר קוראים 5x5 לפי מה שזכור לי, דרך אגב יצא לך אי פעם לשמוע על מישהו שעשה טקסס ישר אחרי SS?
זה לא משנה, 5x5 יכול לתת קונוטציה של 5x5 אקרוס בעיקר כי יש גם 5x5 stronglift.
כן מכיר אנשים שעשו טקסס אחרי SS - @THE BEAR

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי זה היפרטרופיה

כרגע משקל גוף 78 ק"ג (עליה של כ-8 ק"ג) משקלי עבודה:

סקוואט - 137.5
דדליפט - 145
פרס - 60
בנץ' - 100

מישהו יכול להביא לי קישור למקורות באנגלית של התכנית 5X5? משהו בסגנון הספר של SS או האתר הרשמי של HST

מה המטרה? להמשיך באימוני כוח? אני גם חושב שהלינארית זה אופציה טובה.
אהבתי גם את ab של @Spank

אתה לא חושב שה ab של Tank עמוסה מדי , מכילה יותר מדי תרגילי עזר מבודדים והכי בעייתי זה באותו אימון סטים עצימים (3x5) לבנץ ואוברהד פרס?
אשמח אם תוכל לפרט מה אהבת בתכנית ומה היתרונות שבה?

המטרה שלי זה היפרטרופיה

כרגע משקל גוף 78 ק"ג (עליה של כ-8 ק"ג) משקלי עבודה:

סקוואט - 137.5
דדליפט - 145
פרס - 60
בנץ' - 100

מישהו יכול להביא לי קישור למקורות באנגלית של התכנית 5X5? משהו בסגנון הספר של SS או האתר הרשמי של HST

ממליץ בחום שתעשה טקסס. אתה נמצא פחות או יותר איפה שאני הייתי כשסיימתי SS (רק שקלתי קצת יותר ממך) והתחלתי טקסס ועד עכשיו התוצאות שאני רואה ממנה הן פשוט פנומנאליות (הן מבחינת עליה בכח והן מסת שריר). אני בכנות חושב שזו התוכנית הטובה ביותר למתאמן שיכול להתקדם שבועית. מי שנמצא ברמה הזאת ולא מנצל את האפשרות הזאת כדי להתקדם ובוחר במקום לעשות כל מיני חארטות כמו HST (לינארית עוד סבבה) פשוט לא יודע מה הוא מפסיד. התמורה הגופנית שאתה רואה מעבודה עצימה פשוטה של 5X5 בימי נפח שווה הרבה יותר מכל מיני מעשיות על טווחי היפרטרופיה.

ממליץ בחום שתעשה טקסס. אתה נמצא פחות או יותר איפה שאני הייתי כשסיימתי SS (רק שקלתי קצת יותר ממך) והתחלתי טקסס ועד עכשיו התוצאות שאני רואה ממנה הן פשוט פנומנאליות (הן מבחינת עליה בכח והן מסת שריר). אני בכנות חושב שזו התוכנית הטובה ביותר למתאמן שיכול להתקדם שבועית. מי שנמצא ברמה הזאת ולא מנצל את האפשרות הזאת כדי להתקדם ובוחר במקום לעשות כל מיני חארטות כמו HST (לינארית עוד סבבה) פשוט לא יודע מה הוא מפסיד. התמורה הגופנית שאתה רואה מעבודה עצימה פשוטה של 5X5 בימי נפח שווה הרבה יותר מכל מיני מעשיות על טווחי היפרטרופיה.
מסכים עם כל מילה

אתה לא חושב שה ab של Tank עמוסה מדי , מכילה יותר מדי תרגילי עזר מבודדים והכי בעייתי זה באותו אימון סטים עצימים (3x5) לבנץ ואוברהד פרס?
אשמח אם תוכל לפרט מה אהבת בתכנית ומה היתרונות שבה?
טוב אני חייב לכם התנצלות, משום מה התבלבלתי בין התכנית הזאת למשהו אחר. הab של טנק לא הייתי אומר שהיא גרועה אבל לא התכנית שהכי הייתי ממליץ למישהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית