עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לדעת למה לא ימליצו?ABCDE? אף אחד פה לא ימליץ לך על דבר כזה, לא כרגע, וכנראה גם לא בעתיד.
אם טנק היה פה ;) אני פחות יכול להסביר כי לא קראתי הרבה על תוכניות כאלה, בכל מקרה כל עוד אתה מתקדם בתוכנית שלא עובדת ככה זה הדבר האחרון שאתה רוצה.אפשר לדעת למה לא ימליצו?
אבל זה כי הם כבר מקצועיים והגוף שלהם באמת יכול להרוויח רק מזה, מתחילים לעומת זאת ירוויחו כמעט מכל דבריש הרבה שעושים ככה לא?
אני מדבר על הבודי בילדר הגדולים
ברור 😃אבל זה כי הם כבר מקצועיים והגוף שלהם באמת יכול להרוויח רק מזה, מתחילים לעומת זאת ירוויחו כמעט מכל דבר
אתה מזריק.?שבוע טוב חברים,
מישהו שמע על תוכנית אימונים a חד שריר
אימון 5 פעמים בשבוע כאשר כל אימון מתאמנים על שריר אחד בין 7 ל8 תרגילים?
מישהו ממליץ על התוכנית הזו?
כן, SS . תקרא עליה בפורטל www.kilogram.co.ilאז אני מבין שאין כל כך המלצות על התוכנית הזו..
יש מישהו שכן יכול להמליץ לי על תוכנית אחרת, אני מתאמן בכללי חצי שנה בחד"כ מתוך החצי שנה חודשיים פלוס תוכנית ab 4 פעמים בשבוע ואני מרגיש שבהרבה דברים אני נשאר תקוע..
לדוגמה בדחיקת חזה כבר תקופה ארוכה שאני מרים משקל כולל 64 ק"ג ואני לא מצליח לעלות משקלים.
אני אשמח מאוד לקבל המלצות לתוכניות אחרות.
תמיד תהיתי למה דווקא למוזרקים התוכניות האלו מומלצות, הרי אם אתה מזריק ואתה מתאושש יותר מהר תוכל לתת יותר פעמים בשבוע עבודה על אותם שרירים אז למה ממליצים פחות?אתה מזריק.?
אם לא , שכח מזה.
אני לא טוען שזאת התוכנית המומלצת למוזרקים, אבל בניגוד למתאמן הטבעי הם גם יצליחו להתקדם ככה, גם אם לא בצורה אידיאלית.תמיד תהיתי למה דווקא למוזרקים התוכניות האלו מומלצות, הרי אם אתה מזריק ואתה מתאושש יותר מהר תוכל לתת יותר פעמים בשבוע עבודה על אותם שרירים אז למה ממליצים פחות?
תמיד תהיתי למה דווקא למוזרקים התוכניות האלו מומלצות, הרי אם אתה מזריק ואתה מתאושש יותר מהר תוכל לתת יותר פעמים בשבוע עבודה על אותם שרירים אז למה ממליצים פחות?
אני חושב שגם אם הוא היה מזריק (שזו טעות נוראית ברמתו) התכנית הזאת לא הייתה טובה לו.אתה מזריק.?
אם לא , שכח מזה.
תכניות מהסוג הזה שהם בעלות נפח אימון גבוה מאוד, באות על חשבון תדירות האימונים.שבוע טוב חברים,
מישהו שמע על תוכנית אימונים a חד שריר
אימון 5 פעמים בשבוע כאשר כל אימון מתאמנים על שריר אחד בין 7 ל8 תרגילים?
מישהו ממליץ על התוכנית הזו?
לא חושב... אני אישית נתתי באן לעשרות משתמשים ממשפחת טנק. אתה יודע, משאית, דחפור, נגמ"ש...
תודה רבה אחי..כן, SS . תקרא עליה בפורטל www.kilogram.co.il
מה לא ברור?תודה רבה אחי..
קראתי את המאמר רק הפירוט שם של התוכנית עצמה לא כל כך ברורה..
יש לך אולי תוכנית כזאת כתובה לשלוח לי? אני אשמח מאוד..