הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון a חד שריר

naor1212

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שבוע טוב חברים,
מישהו שמע על תוכנית אימונים a חד שריר
אימון 5 פעמים בשבוע כאשר כל אימון מתאמנים על שריר אחד בין 7 ל8 תרגילים?
מישהו ממליץ על התוכנית הזו?

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאין כל כך המלצות על התוכנית הזו..
יש מישהו שכן יכול להמליץ לי על תוכנית אחרת, אני מתאמן בכללי חצי שנה בחד"כ מתוך החצי שנה חודשיים פלוס תוכנית ab 4 פעמים בשבוע ואני מרגיש שבהרבה דברים אני נשאר תקוע..
לדוגמה בדחיקת חזה כבר תקופה ארוכה שאני מרים משקל כולל 64 ק"ג ואני לא מצליח לעלות משקלים.
אני אשמח מאוד לקבל המלצות לתוכניות אחרות.

שבוע טוב חברים,
אתה מזריק.?
אם לא , שכח מזה.

אז אני מבין שאין כל כך המלצות על התוכנית הזו..
יש מישהו שכן יכול להמליץ לי על תוכנית אחרת, אני מתאמן בכללי חצי שנה בחד"כ מתוך החצי שנה חודשיים פלוס תוכנית ab 4 פעמים בשבוע ואני מרגיש שבהרבה דברים אני נשאר תקוע..
לדוגמה בדחיקת חזה כבר תקופה ארוכה שאני מרים משקל כולל 64 ק"ג ואני לא מצליח לעלות משקלים.
אני אשמח מאוד לקבל המלצות לתוכניות אחרות.
כן, SS . תקרא עליה בפורטל www.kilogram.co.il

אתה מזריק.?
אם לא , שכח מזה.
תמיד תהיתי למה דווקא למוזרקים התוכניות האלו מומלצות, הרי אם אתה מזריק ואתה מתאושש יותר מהר תוכל לתת יותר פעמים בשבוע עבודה על אותם שרירים אז למה ממליצים פחות?

תמיד תהיתי למה דווקא למוזרקים התוכניות האלו מומלצות, הרי אם אתה מזריק ואתה מתאושש יותר מהר תוכל לתת יותר פעמים בשבוע עבודה על אותם שרירים אז למה ממליצים פחות?
אני לא טוען שזאת התוכנית המומלצת למוזרקים, אבל בניגוד למתאמן הטבעי הם גם יצליחו להתקדם ככה, גם אם לא בצורה אידיאלית.

בעיקרון אתה צודק, העניין הוא שלעבוד שעה ומשהו על אותו שריר- אלף תרגילים עם מליון סטים יכול להוביל לפציעות ודלקות אצל מתאמן רגיל לעומת מתאמן מוזרק.

אבל אלו שרוצים "לתת דגש" לתחרויות וכו' כן יתאמנו כמה פעמים על אותו שריר בשבוע (גם יבודדו וגם דרך תרגילים מורכבים)

אתה מזריק.?
אם לא , שכח מזה.
אני חושב שגם אם הוא היה מזריק (שזו טעות נוראית ברמתו) התכנית הזאת לא הייתה טובה לו.
שבוע טוב חברים,
תכניות מהסוג הזה שהם בעלות נפח אימון גבוה מאוד, באות על חשבון תדירות האימונים.
ברמה שלך, לא דרוש לך נפח אימון גבוה כדי להתחזק ולגדול, וזאת בדיוק הסיבה למה כדאי לך לעבוד בתדירות גבוהה יותר, ולהתקדם מהר יותר.
מעבר לכך שאימונים מהסוג הזה ברמה שלך הם מתכון קלאסי לפציעות.

תודה רבה אחי..
קראתי את המאמר רק הפירוט שם של התוכנית עצמה לא כל כך ברורה..
יש לך אולי תוכנית כזאת כתובה לשלוח לי? אני אשמח מאוד..
מה לא ברור?
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית