הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שברי מאמץ

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
התחילו לי לפני חודשיים כאבים בעצם הקדמית ברגל, הלכתי לאורתופד ואמר לי ללכת לצילום(עדיין לא הלכתי הוא אמר שיכול להיות שבר מאמץ), השאלה שלי היא האם לעשות סקוואט ודדליפט יכולים להחמיר את הכאב למרות שאני לא מרגיש כאבים בכלל בזמן התרגילים האלו?

התחילו לי לפני חודשיים כאבים בעצם הקדמית ברגל, הלכתי לאורתופד ואמר לי ללכת לצילום(עדיין לא הלכתי הוא אמר שיכול להיות שבר מאמץ), השאלה שלי היא האם לעשות סקוואט ודדליפט יכולים להחמיר את הכאב למרות שאני לא מרגיש כאבים בכלל בזמן התרגילים האלו?
בדרך כלל אין שום בעיה בתרגילי הכוח.
השאלה היא האם זה אכן רגישות על רקע מאמץ של אימפקט ( ריצות או ניתורים) או משהו אחר

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל אין שום בעיה בתרגילי הכוח.
השאלה היא האם זה אכן רגישות על רקע מאמץ של אימפקט ( ריצות או ניתורים) או משהו אחר
זה קורה לי רק שאני רץ ונחלש במהלך הריצה, אבל אחרי הריצה יש לי כאבים חזקים באזור.

זה קורה לי רק שאני רץ ונחלש במהלך הריצה, אבל אחרי הריצה יש לי כאבים חזקים באזור.

ברוך הבא למועדון חחח
לפי מה שאתה מתאר השבר מאמץ שלך במצב גרוע, תפסיק לרוץ ותגביר צריכת סידן ( לא ויטימינים אלה מאכלים עתירי סידן )
והתרגילים שאתה מבצע לא מזיקים לכך, אפילו ההפך הם עוזרים לשריר להתחזק וכך בעצם למנוע שברי מאמץ בעתיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית