הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דלקת במפרק החזה, עדיין להתאמן ?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
שלום,

יש לי דלקת כנראה במפרק בחזה (ממה שהרופא אומר), קיבלתי ממנו איבופרופן לעשרה ימים.
השאלה שלי היא האם כדאי עדיין לאמן את החזה? (כשאני מאמן חזה הכאב הוא הכי מורגש אך נסבל)
או שכדאי לי לחכות ולעשות משקלים מאוד קלים בנתיים?

לא מומלץ להתאמן כשאתה על איבופרופן, אבל ברגע שתסיים, ואם עדיין יכאב לך, מומלץ לאמן קל את האיזור, כדי לעודד החלמה

לא חושב ששווה להתאמן עם דלקת, תנוח, שתעבור ואז תחזור. בשבילך מה לסחוב פציעה של שבועיים לחודשיים?

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות המהירות.
למה לא כדאי להתאמן על איבופרופן ?
לדעתכם גם לא כדאי לאמן קל את האיזור בתקופה של ה10 ימים?

תודה על התשובות המהירות.
למה לא כדאי להתאמן על איבופרופן ?
לדעתכם גם לא כדאי לאמן קל את האיזור בתקופה של ה10 ימים?
איבופרופן חוסם את האנזימים שמתקנים את השריר במנוחה, אז אם תתאמן כבד זה עלול להוביל לפציעות אחרות
להתאמן קל אפשר, אבל לא להתאמץ יותר מדי

איבופרופן חוסם את האנזימים שמתקנים את השריר במנוחה, אז אם תתאמן כבד זה עלול להוביל לפציעות אחרות
להתאמן קל אפשר, אבל לא להתאמץ יותר מדי
אפשר סימוכין לדבר הזה? לא שמעתי על זה בחיים.
לפי דברייך עולה שעדיף לתת לפציעה להחלים לבד ולא לקחת איבופרופן
כי הוא חוסם את האנזים שמתקן את השריר בפציעה. ולא נראה לי שזה רק אנזים אחד אלא תהליך מאוד מאוד מורכב שלאו דווקא תלוי באנזים.

כי הוא חוסם את האנזים שמתקן את השריר בפציעה. ולא נראה לי שזה רק אנזים אחד אלא תהליך מאוד מאוד מורכב שלאו דווקא תלוי באנזים.
מצטרף לבקשה.
אני יודע שאיבופרופן ואימונים עלול לגרום לנזקים שונים במערכת העיכול דווקא, כיב קיבה וכדומה.
משהו שקשור לשרירים עוד לא שמעתי.

Ibuprofen treatment blunts early translational signaling responses in human skeletal muscle following resistance exercise. - PubMed - NCBI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית