הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר את החלבון הזה?

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
נראה ממש טעים. גם הביקורות טובות. בא בטעמים מיוחדים - ענבים, פטל כחול, אבטיח, תפוז.
הוא נראה לי קצת מפוקפק. לדעתי יש בו האמרת חלבון. גם כל סקופ 8 גרם פחמימה. אני לא בדל"פ ככה שהכל סבבה
אתר של החלבון : Whey Protein Punch™ 4lb - Revolution Nutrition

תמונה של הערכים:
521.PNG

מכירים אותו במקרה? מה חושבים עליו?

מצחיק שאנשים משתמשים במושג 'האמרת חנקן' מבלי להבין את המשמעות שלו.
האמרת חנקן, משמע שימוש בחומצות אמינו כדי להוריד את ערך החלבון במוצר. אין פה עניין של "לדעתי יש", "לדעתי אין". כל עוד יש תוספת של חומצות אמינו, מתבצעת האמרת חנקן.
כמו שאתה רואה, יש תוספת של אלנין וגלוטמין. התוספת הזו באה על חשבון חלבון מי הגבינה במוצר. ואנחנו לא יכולים לדעת כמה משם חלבון מי גבינה וכמה חומצות אמינו זולות.
בנוסף, יש בו תוספת של מלטודקסטרין, שהוא ממתיק דומה לסוכר, שמעלה את כמות הפחמימה.
אם אתה רוצה לקנות אותו בשביל הטעם, אפשרי אם המחיר לא יקר מידי. אם גם המחיר יקר, גם יש האמרת חנקן, גם הערכים גרועים, לא חושב שזה שווה טעם טוב, אחרת למה שלא נאכל חזה עוף עם רוטב צ'ילי מתוק? זה הרי יותר טעים ככה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מצחיק שאנשים משתמשים במושג 'האמרת חנקן' מבלי להבין את המשמעות שלו.
האמרת חנקן, משמע שימוש בחומצות אמינו כדי להוריד את ערך החלבון במוצר. אין פה עניין של "לדעתי יש", "לדעתי אין". כל עוד יש תוספת של חומצות אמינו, מתבצעת האמרת חנקן.
כמו שאתה רואה, יש תוספת של אלנין וגלוטמין. התוספת הזו באה על חשבון חלבון מי הגבינה במוצר. ואנחנו לא יכולים לדעת כמה משם חלבון מי גבינה וכמה חומצות אמינו זולות.
בנוסף, יש בו תוספת של מלטודקסטרין, שהוא ממתיק דומה לסוכר, שמעלה את כמות החלבון.
אם אתה רוצה לקנות אותו בשביל הטעם, אפשרי אם המחיר לא יקר מידי. אם גם המחיר יקר, גם יש האמרת חנקן, גם הערכים גרועים, לא חושב שזה שווה טעם טוב, אחרת למה שלא נאכל חזה עוף עם רוטב צ'ילי מתוק? זה הרי יותר טעים ככה.
לגבי האלנין וגלוטמין ידעתי את זה. את מלטודקסטרין לא ידעתי שמעלה את החלבון
בכל מקרה, הערכים גרועים זה נכון. אבל אני בשיקול עם עצמי האם מומלץ לקחת כזה דבר כנשנוש לחיטוב. כי מבחינה קלורית זה נכנס בול. וגם אם מתוך ה-22 גרם חלבון האלה רק 10 זה באמת מי גבינה אמיתי. איכשהו זה שווה את הטעם אם הוא טוב כמו שמתארים.

אגב לגבי החזה עוף. אני אוכל קבוע עם צ'ילי מתוק. יש צ'ילי דיאט עם 18 פחמימה. קצת חריף אבל.

לגבי האלנין וגלוטמין ידעתי את זה. את מלטודקסטרין לא ידעתי שמעלה את החלבון
בכל מקרה, הערכים גרועים זה נכון. אבל אני בשיקול עם עצמי האם מומלץ לקחת כזה דבר כנשנוש לחיטוב. כי מבחינה קלורית זה נכנס בול. וגם אם מתוך ה-22 גרם חלבון האלה רק 10 זה באמת מי גבינה אמיתי. איכשהו זה שווה את הטעם אם הוא טוב כמו שמתארים.

אגב לגבי החזה עוף. אני אוכל קבוע עם צ'ילי מתוק. יש צ'ילי דיאט עם 18 פחמימה. קצת חריף אבל.
תיקנתי את ההודעה שלי. הכוונה הייתה שמלטודקסטרין מעלה את כמות הפחמימה, לא את כמות החלבון.
קנה אם אתה כל כך רוצה, שיקול שלך.

• פותח/ת השרשור
תיקנתי את ההודעה שלי. הכוונה הייתה שמלטודקסטרין מעלה את כמות הפחמימה, לא את כמות החלבון.
קנה אם אתה כל כך רוצה, שיקול שלך.
זה נראה מאוד מפתה אבל לא אקנה.
תגובות ברשת טוענות שבדיקות מעבדה הראו שאחוז החלבון כאן באמת אפסי, אולי 5 גרם של באמת חלבון מי גבינה מלא. ככה שלא רק שעשו האמרה - אלא שגם בה איכשהו שיקרו בערכים.

זה נראה מאוד מפתה אבל לא אקנה.
תגובות ברשת טוענות שבדיקות מעבדה הראו שאחוז החלבון כאן באמת אפסי, אולי 5 גרם של באמת חלבון מי גבינה מלא. ככה שלא רק שעשו האמרה - אלא שגם בה איכשהו שיקרו בערכים.
לעתים קרובות זה בא ביחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית