עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם נוח לי עם האחיזה הזאת כדאי לי לנסות לקצר אותה טיפה ולבדוק אם יש שינוי? או שאם ככה נוח לי זה בסדר?אני לא אתייחס בכלל לסט עם הספוטר כי הוא פשוט נגע לך במוט לאורך כל החזרות. (פשוט תסביר מראש לספוטרים - לא לגעת)
האחיזה שלך נראית לי מעט רחבה מידיי, אין עם זה בעיה מלבד טווח תנועה קצר יותר וקשה יותר לשמור על מרפקים בפנים.
משום מה לא נראה שאתה משתמש בלג דרייב וחבל, לא חייבים להקשית.. אך ליצור כיווץ מירבי בפלג הגוף התחתון מבחינתי זה must.
זה לא רוחב האחיזה "האידיאלי", אבל אם אתה חזק בה ורגיל אליה, לדעתי הישאר כך.אם נוח לי עם האחיזה הזאת כדאי לי לנסות לקצר אותה טיפה ולבדוק אם יש שינוי? או שאם ככה נוח לי זה בסדר?
אם יש כיווץ מירבי אז מעולה 😃אתה משתדל לעשות לג דרייב אולי זה לא נראה כי לא רואים את כל הגוף אבל אני אשתדל לשים על זה דגש.
בסדר, אני אבדוק שבוע הבא לגבי האחיזה, ואני עושה פרסזה לא רוחב האחיזה "האידיאלי", אבל אם אתה חזק בה ורגיל אליה, לדעתי הישאר כך.
רק שים לב לנושא המרפקים ולעומסים על הכתפיים.
אתה מבצע פרס? משיכות גבוהות? פייס פולס?
אגב, תמיד אפשר לקצר מעט כדי לבדוק אם אתה יותר\פחות חזק.
אם יש כיווץ מירבי אז מעולה 😃
מצויין.בסדר, אני אבדוק שבוע הבא לגבי האחיזה, ואני עושה פרס
אני נמצא עכשיו ב ss, אבל אתה יכול להרחיב על התרגילים האלה?מצויין.
פייס פולז\משיכות גבוהות הם תרגילים מעולים לחיזוק הכתפיים בנוסף, הייתי שוקל להכניס כתרגיל עזר
אבל אם אתה בתוכנית ראשונית כמו SS למשל, אז אולי יהיה מיותר כרגע.
אז כרגע אין צורך לשלב אותם, אבל בהמשך כדאי. (לדעתי)אני נמצא עכשיו ב ss, אבל אתה יכול להרחיב על התרגילים האלה?
ככה זה מעלות, אנשים מנסים תמיד לגעת במוט שלך.אני לא אתייחס בכלל לסט עם הספוטר כי הוא פשוט נגע לך במוט לאורך כל החזרות.
לא תמיד עוזר, מנסיון 🙁(פשוט תסביר מראש לספוטרים - לא לגעת)
לא שמתי לב שזה אצל עומר עד שראיתי את זהככה זה מעלות, אנשים מנסים תמיד לגעת במוט שלך.
זה אף פעם לא עוזר, אני אומר לאנשים רק לעזור לי להרים את המוט ולעזוב ובסוף יוצא שהם מתאמנים על היד הקדמית במקומי.הייתי מציע לפחות לנסות אחיזה יותר צרה אולי דווקא ירגיש לך טוב יותר אחרי כמה אימונים.
ככה זה מעלות, אנשים מנסים תמיד לגעת במוט שלך.
לא תמיד עוזר, מנסיון 🙁
תבוא בערב אני אתן לך למות שאגע במוט 😃זה אף פעם לא עוזר, אני אומר לאנשים רק לעזור לי להרים את המוט ולעזוב ובסוף יוצא שהם מתאמנים על היד הקדמית במקומי.
לא בהכרח, יכול להקל.ואחיזה צרה יותר אמורה לגרום לי ליותר קושי מבחינת המשקל או שאין שינוי משמעותי?
הלוואי, אני בא בעיקר בצהריים אחרי הבית ספר, אין כמעט אנשים.תבוא בערב אני אתן לך למות שאגע במוט 😃
לא בהכרח, יכול להקל.
בדיוק ^הלוואי, אני בא בעיקר בצהריים אחרי הבית ספר, אין כמעט אנשים.
אני מעדיף לבוא כמה שיותר מוקדם בשביל "לסיים" עם האימון,כי אם אני אלך בערב לפעמים יוצאים עם חברים וזה די מתנגש.גם בערב אין כמעט אנשים אין לך מה לדאוג
כן הוא הרבה יותר טוב וגם המוטות ביטחון יותר חזקים אבל חייב את המראה:s29:הכלוב שליד החלון יותר טוב אבל הרצפה ליד המראה עדיפה
ככה זה מעלות, אנשים מנסים תמיד לגעת בך.
אולי לא הבנת על איזה מוט אני מדבר 😛תיקנתי לך.