הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר להתחזק פיזית מבלי לשנות את מימדי הגוף?

The tea time

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
3
76
0
שלום

רציתי לדעת אם ניתן להתאמן בצורה כזאת שמסת השריר תעלה אך יחד עם זאת המראה החיצוני ישאר כפי שהוא.
במילים אחרות, בחור שחיף עם מעט כוח פיזי שרוצה להרים פי 2 ממשקל גופו ועדיין להישאר שחיף.
האם הדבר בר ביצוע?

התשובה איננה מובנת מאליו.

קל מאוד להגיד 1-5 חזרות לא גודלים אבל כל קשר בין זה לבין המציאות הינו מקרי בהחלט.

לעיתים רבות אימון כוח יכול להוות רק מגשר להתפרצות הורמונאלית חבויה ללא כל קשר משמעותי לאופי האימון.משמע שאם בפוטנציאל הגנטי של המתאמן טמונות בו יכולות כאלו או אחרות,אז מספיק גירוי מינימאלי על מנת להפעילן.

אף אחד לא אמר את זה...

בטח שאם הוא יתאמן על בטווח של 1-5 ויהיה במאזן חיובי הוא יגדל אבל אנחנו מדברים על מאזן קלורי נייטרלי

אף אחד לא אמר את זה...

בטח שאם הוא יתאמן על בטווח של 1-5 ויהיה במאזן חיובי הוא יגדל אבל אנחנו מדברים על מאזן קלורי נייטרלי

ואם הוא יתאמן על 6-15 חזרות במאזן קלורי נייטרלי?

אני כבר מכיר את שיטות הויכוח והנסויות העקרים להטפל על מילים קטנות.הוא במפורש אמר 1-5 חזרות ואתה מחדד את דבריו.אופי האימון איננו כאמור הפרמטר אלא התזונה התומכת לו,ולכן התייחסות ספציפית לאימון 1-5 חזרות רק מחדדת את דבריי שישנה אמונה רווחת שסוג אימונים שכזה לא יביא להיפרטרופיה (הרי שבאותה מידה יכולת להגיד טווח חזרות גדול יותר,לא?).
ואפשר להמשיך ולהתפלצף ולהגיד שאפילו אם סתם זרק מספר,אז למה לנקוב דווקא את הטווח הנתון הזה?

נערך לאחרונה:
ואם הוא יתאמן על 6-15 חזרות במאזן קלורי נייטרלי?

אני כבר מכיר את שיטות הויכוח והנסויות העקרים להטפל על מילים קטנות.הוא במפורש אמר 1-5 חזרות ואתה מחדד את דבריו.אופי האימון איננו כאמור הפרמטר אלא התזונה התומכת לו,ולכן התייחסות ספציפית לאימון 1-5 חזרות רק מחדדת את דבריי שישנה אמונה רווחת שסוג אימונים שכזה לא יביא להיפרטרופיה (הרי שבאותה מידה יכולת להגיד טווח חזרות גדול יותר,לא?).
ואפשר להמשיך ולהתפלצף ולהגיד שאפילו אם סתם זרק מספר,אז למה לנקוב דווקא את הטווח הנתון הזה?

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה אבל נראה לי שהבנתי שנינו מסכימים שאם הוא יגדל או לא זה תלוי בתזונה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית