הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתפריט תזונה - מסה

GPGHOST

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם, אז ראיתי את התפריט תזונה בפורומים, לעלייה במסה (65 ק"ג). עכשיו התפריט עצמו נראה לי בסדר גמור! הבעיה היחידה היא- ארוחה מספר 3,
אני לא יהיה מסוגל לאכול את הארוחה הזאת, היא בדיוק כמו ארוחה מספר 2, ואחרי ארוחה מספר 2 אני כבר יהיה ממש שבע! יש אפשרות להשתמש במקום הארוחה הזאת בגיינר? (4 סקופים 553 קלוריות, 25ג' חלבון ו2ג' שומן) אם זה יהיה אפשרי זה ממש יעזור לי!

הנה הקישור לתפריט תזונה:
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

*התפריט למשקל 65 ק"ג ארוחה מספר 3!

תודה לעוזרים מראש!

• פותח/ת השרשור
:stop-26:תוכל להשתמש במוצר החדש של אמינושופ . לא ידוע מה הוא יהיה אבל נקווה לטוב 🤩
בנתיים יש לי גיינר כך שאני לא צריך, אבל תוכל לומר לי אם אני יוכל להחליף את ארוחה מספר 3 בגיינר? וכמה סקופים אני יצטרך לשים?

אני בבית הספר, ככה שאני במקוnl ארוחה 2 אוכל נגיד 3 לחמים לבצפר, 3 כריכים כל אחד 2 לחם עם פרוסה פסטרמה או מחלק בשלוש את אחד הדברים שם, אני אוכל אותם ב10-11 ובארוחה שלוש אני מפנק לצהריים בחזה עוף ואורז. בכללי אני בכלל אוכל 5 ארוחות ביום... אם אתה רוצה את החילוק שלי דבר איתי בפרטי.

• פותח/ת השרשור
אני בבית הספר, ככה שאני במקוnl ארוחה 2 אוכל נגיד 3 לחמים לבצפר, 3 כריכים כל אחד 2 לחם עם פרוסה פסטרמה או מחלק בשלוש את אחד הדברים שם, אני אוכל אותם ב10-11 ובארוחה שלוש אני מפנק לצהריים בחזה עוף ואורז. בכללי אני בכלל אוכל 5 ארוחות ביום... אם אתה רוצה את החילוק שלי דבר איתי בפרטי.

אתה במקרה יודע כמה קלוריות, חלבונים, שומנים זה בארוחה מספר 3? ככה שאני פשוט יקח גיינר במקום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית