הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 6X170

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
כרגע עובד לפי GZCL Method, סיימתי סבב חודשי שלישי של התכנית שאפשר למצוא בלוג כאן. התחלתי להתקרב בחזרה למשקלים מלפני שנתיים, אחרי שנה וחצי ללא אימונים, אז החלטתי שהגיע הזמן להתחיל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה. האימון בוצע בסככה בשדה, בחצות הלילה, והיה קר מאוד. 3-5 מעלות.

לפעמים בחדר הכושר שלי מדליקים את המזגן על קור ואנשים מתלוננים. בחוץ, בלילה, אין ממי לבקש לכבות את הקירור. מה שהופך את זה בהחלט למרשים, בטח לעין הבלתי מיומנת שלי. כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
תודה לכם.

לפעמים בחדר הכושר שלי מדליקים את המזגן על קור ואנשים מתלוננים. בחוץ, בלילה, אין ממי לבקש לכבות את הקירור. מה שהופך את זה בהחלט למרשים, בטח לעין הבלתי מיומנת שלי. כל הכבוד!

זה מה שיש לצערי. מקווה שיהיה פחות קר לקראת אפריל כשאתחיל להגיע לשיאים חדשים, כי אלה לא תנאים.

יפה מאוד, נחמד לראות שחזרת להתאמן.

לארגן תנור קטן או מפזר חום לא יכול לעזור לאווירה?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, נחמד לראות שחזרת להתאמן.

לארגן תנור קטן או מפזר חום לא יכול לעזור לאווירה?

תודה. חשבנו על תנור, אבל הסככה באוויר הפתוח ויש רוחות חזקות מאוד בשדה, ככה שאם אתה לא יושב על התנור ישירות, אתה לא מרגיש. בסרטון אפשר לראות קירות פח אבל השליש העליון של הקירות פתוח. התכנית היא לסגור את כל הקירות ולשים בידוד, ואז נוכל לשים שם גם חימום. עד אז...

תודה. חשבנו על תנור, אבל הסככה באוויר הפתוח ויש רוחות חזקות מאוד בשדה, ככה שאם אתה לא יושב על התנור ישירות, אתה לא מרגיש. בסרטון אפשר לראות קירות פח אבל השליש העליון של הקירות פתוח. התכנית היא לסגור את כל הקירות ולשים בידוד, ואז נוכל לשים שם גם חימום. עד אז...
כן הבנתי , כל עוד באמת זה פתוח זה בעיה.
אבל מה קורה במצב של גשם?

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי , כל עוד באמת זה פתוח זה בעיה.
אבל מה קורה במצב של גשם?

הסככה עם גג מלא, למרות שעם רוחות חזקות הגשם כן מטפטף טיפה בפנים דרך החלקים הפתוחים בקירות, והחורף הזה היו לנו הצפות שעדיין לא גילינו מאיפה המים נכנסים :/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית