נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגמישות זה לא משהו שהיה לי בהתחלה, ולמה פרוגר? זה יותר דומה לסופר מריו 😃מפלצת וגם גמיש,החיים לא הוגנים, מוניטין.
מה זה בהתחלה גרסת הקרוספיט למשחק פרוגר ?
האמת שזה משהו יחסית קל ללימוד אבל מעולם לא נתקלתי במקור שמלמד קפיצה ונחיתה כמו שצריךאף פעם לא מאכזב..
בהזדמנות זו, אני רוצה להתחיל להתאמן על קפיצה לגובה, יש המלצות איפה כדאי ללמוד טכניקה לקפיצה ונחיתה בריאה?
הבעיה האמיתית היא בעיקר להביא את המוט אליך בהתחלה, בלתי אפשרי בלי לגלגל על החוליות של הצוואר אלא אם מישהו מגיש לך את המוט.תותח!
שאלה שמטרידה אותי, איך מורידים את המוט ממך אחרי התרגיל האחרון שעשית שם?!
צודק, תארגן לך לפעם הבאה צבים קטנים.😆הגמישות זה לא משהו שהיה לי בהתחלה, ולמה פרוגר? זה יותר דומה לסופר מריו 😃
.
הופה, אוטוטו פורים. 🤡זה יותר דומה לסופר מריו
תודה, אבל סתם מסקרנות, מה התחום שלי לדעתך?עוקב אחריך כבר תקופה, גם בדף הפייסבוק. רמה מדהימה. חבל שקהל רב איננו פונה לתחום שלך.
קשה לי להגדיר במדויק, אבל ניתן לראות שהמטרה שלך היא לשמור על כמה שיותר אלמנטים מבחינת כושר, יכולות וכל שאר הדברים שמסמלים אותך, מה שאתה קורא לו האתלט ההיברידי.תודה, אבל סתם מסקרנות, מה התחום שלי לדעתך?
הבנת את הרעיון הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, תודה 😃קשה לי להגדיר במדויק, אבל ניתן לראות שהמטרה שלך היא לשמור על כמה שיותר אלמנטים מבחינת כושר, יכולות וכל שאר הדברים שמסמלים אותך, מה שאתה קורא לו האתלט ההיברידי.
נדיר לראות אנשים שיש להם סיבולת, כוח, גמישות וכוח רצון כמו שיש לך..
האמת, שאם חדר הכושר שאני מתאמן בו היה כמו חדר הכושר שאתה מתאמן בו לא הייתי פונה לכיוון שונה משלך. תחום יעיל ללא כל ספק, שוב.הבנת את הרעיון הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, תודה 😃
אני עדיין משתדל לשמור על היכולת לסקווט מעל 200 בכל יום ממוצע ודד מעל רבע טון
נתקעה לתקופה כי מתחתי את הכתף אבל עכשיו יש איזה כיוון חיוביכל הכבוד @MikeRozner , איך הולך עם ההתקדמות בפלאנצ'?
לא ניסיתי, לא חובב כדורסל ושונא כדורגל מושבע 😃מייק אתה מטביע? מה הגובה שלך ?
תנסה, 1.75 שמטביע זה בהחלט הישג מדהים.לא ניסיתי, לא חובב כדורסל ושונא כדורגל מושבע 😃
אני 1.75
מי קרא את המטביע כטבעי?מייק אתה מטביע? מה הגובה שלך ?