הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרונט סקווט 170 ותוספות באהבה לאלברו

• פותח/ת השרשור
חח מייק, רציני, אני סקרן לדעת אם אתה מטביע, סל בגובה 3.05, כדי להכניס את הכדור צריך עוד כמה סנטימטרים.
בעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה, 175 עם יד למעלה זה בערך נניח 2.25? יש לי קפיצה מהמקום של פלוס מינוס 1.25? לגמרי אמור להספיק.

בעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה, 175 עם יד למעלה זה בערך נניח 2.25? יש לי קפיצה מהמקום של פלוס מינוס 1.25? לגמרי אמור להספיק.
הקפיצה שלך 1.25 ? אתה מדהים. אתה קופץ יותר גבוה מנייט רוסינסון לפי מה שאתה אומר, שהוא 1.75 שלקח תחרות הטבעות בNBA, אני לא בטוח כמה זה הגיוני, אבל אם זה באמת נכון, אתה חתיכת ג'אמפר מטורף.

• פותח/ת השרשור
הקפיצה שלך 1.25 ? אתה מדהים. אתה קופץ יותר גבוה מנייט רוסינסון לפי מה שאתה אומר, שהוא 1.75 שלקח תחרות הטבעות בNBA, אני לא בטוח כמה זה הגיוני, אבל אם זה באמת נכון, אתה חתיכת ג'אמפר מטורף.

רק למען הסדר הטוב, לא קופצים ככה עם כדור ביד לעבר הסל. אבל מרשים ביותר!

מסכים עם הבחור מעלי, קפיצה כזאת היא קצת שונה, אתה בסופו של דבר רק מרים את הרגליים לכיוון החזה ולא באמת קופץ כולך לגובה הזה (בלי לזלזל אפילו טיפה, אבל זאת סוג קפיצה שונה).
בכל מקרה קשה לדעתי עד שלא תנסה 😃

• פותח/ת השרשור
מסכים עם הבחור מעלי, קפיצה כזאת היא קצת שונה, אתה בסופו של דבר רק מרים את הרגליים לכיוון החזה ולא באמת קופץ כולך לגובה הזה (בלי לזלזל אפילו טיפה, אבל זאת סוג קפיצה שונה).
בכל מקרה קשה לדעתי עד שלא תנסה 😃
אתה מדבר על מקסימום גובה עם רגליים ישרות, לא חושב שניסיתי את זה מגיל 15, קצת קשה לי לתת תשובה 😃
אבל צודק, החישוב לקוי..

קודם כל, חייב להגיד שהייתי בשוק ושאתה מדהים. אבל זה קפיצות שונות מאוד. אתה צריך להיות עם כדור ביד, יד ישרה עם ריכוז גם בסל, מצד שני אתה בא עם תנועה. הייתי רוצה לראות אותך מטביע 🤩.
אתה גמיש בצורה מאוד מאוד מרשימה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, חייב להגיד שהייתי בשוק ושאתה מדהים. אבל זה קפיצות שונות מאוד. אתה צריך להיות עם כדור ביד, יד ישרה עם ריכוז גם בסל, מצד שני אתה בא עם תנועה. הייתי רוצה לראות אותך מטביע 🤩.
אתה גמיש בצורה מאוד מאוד מרשימה.
מחמיא ומביך ואני לא כזה גמיש...

אתה מדבר על מקסימום גובה עם רגליים ישרות, לא חושב שניסיתי את זה מגיל 15, קצת קשה לי לתת תשובה 😃
אבל צודק, החישוב לקוי..
כן בגלל זה קשה לדעת לפי הקפיצה הזאת , אבל באמת שהיכולות שלך פנומנליות בקטע אחר.

• פותח/ת השרשור
כן בגלל זה קשה לדעת לפי הקפיצה הזאת , אבל באמת שהיכולות שלך פנומנליות בקטע אחר.
עובדים קשה, יש שיא לשבור בפרונט סקווט ומטרות חדשות בג'ימנסטיקס

כרגע פרונט 185 ובק 230 ברשימת המטרות. דד פרס ובנצ' מחוץ למשחק כרגע
לא מפריע לך לעבוד יותר חזק על פלג גוף תחתון? לפי המשקליםא תה ברמה מאוד גבוהה בחלק הזה של הגוף. סתם בשביל הידע, כמה זמן עושה סקוואט?

• פותח/ת השרשור
לא מפריע לך לעבוד יותר חזק על פלג גוף תחתון? לפי המשקליםא תה ברמה מאוד גבוהה בחלק הזה של הגוף. סתם בשביל הידע, כמה זמן עושה סקוואט?
מי אמר שזה יותר חזק? יש לי פרס מעל 95 בכל רגע נתון.
התחלתי SS בתחילת 2008 מ100 לחמישיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית