נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני בהתחלה חחמי קרא את המטביע כטבעי?
מי קרא את המטביע כטבעי?
גם אני בהתחלה חח
בעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה, 175 עם יד למעלה זה בערך נניח 2.25? יש לי קפיצה מהמקום של פלוס מינוס 1.25? לגמרי אמור להספיק.חח מייק, רציני, אני סקרן לדעת אם אתה מטביע, סל בגובה 3.05, כדי להכניס את הכדור צריך עוד כמה סנטימטרים.
הקפיצה שלך 1.25 ? אתה מדהים. אתה קופץ יותר גבוה מנייט רוסינסון לפי מה שאתה אומר, שהוא 1.75 שלקח תחרות הטבעות בNBA, אני לא בטוח כמה זה הגיוני, אבל אם זה באמת נכון, אתה חתיכת ג'אמפר מטורף.בעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה, 175 עם יד למעלה זה בערך נניח 2.25? יש לי קפיצה מהמקום של פלוס מינוס 1.25? לגמרי אמור להספיק.
הקפיצה שלך 1.25 ? אתה מדהים. אתה קופץ יותר גבוה מנייט רוסינסון לפי מה שאתה אומר, שהוא 1.75 שלקח תחרות הטבעות בNBA, אני לא בטוח כמה זה הגיוני, אבל אם זה באמת נכון, אתה חתיכת ג'אמפר מטורף.
רק למען הסדר הטוב, לא קופצים ככה עם כדור ביד לעבר הסל. אבל מרשים ביותר!
אתה מדבר על מקסימום גובה עם רגליים ישרות, לא חושב שניסיתי את זה מגיל 15, קצת קשה לי לתת תשובה 😃מסכים עם הבחור מעלי, קפיצה כזאת היא קצת שונה, אתה בסופו של דבר רק מרים את הרגליים לכיוון החזה ולא באמת קופץ כולך לגובה הזה (בלי לזלזל אפילו טיפה, אבל זאת סוג קפיצה שונה).
בכל מקרה קשה לדעתי עד שלא תנסה 😃
מחמיא ומביך ואני לא כזה גמיש...קודם כל, חייב להגיד שהייתי בשוק ושאתה מדהים. אבל זה קפיצות שונות מאוד. אתה צריך להיות עם כדור ביד, יד ישרה עם ריכוז גם בסל, מצד שני אתה בא עם תנועה. הייתי רוצה לראות אותך מטביע 🤩.
אתה גמיש בצורה מאוד מאוד מרשימה.
גם גמיש וגם צנוע 😛מחמיא ומביך ואני לא כזה גמיש...
כן בגלל זה קשה לדעת לפי הקפיצה הזאת , אבל באמת שהיכולות שלך פנומנליות בקטע אחר.אתה מדבר על מקסימום גובה עם רגליים ישרות, לא חושב שניסיתי את זה מגיל 15, קצת קשה לי לתת תשובה 😃
אבל צודק, החישוב לקוי..
עובדים קשה, יש שיא לשבור בפרונט סקווט ומטרות חדשות בג'ימנסטיקסכן בגלל זה קשה לדעת לפי הקפיצה הזאת , אבל באמת שהיכולות שלך פנומנליות בקטע אחר.
מבחינתי הרמות זה יותר חשובעובדים קשה, יש שיא לשבור בפרונט סקווט ומטרות חדשות בג'ימנסטיקס
כרגע פרונט 185 ובק 230 ברשימת המטרות. דד פרס ובנצ' מחוץ למשחק כרגע...מבחינתי הרמות זה יותר חשוב
לא מפריע לך לעבוד יותר חזק על פלג גוף תחתון? לפי המשקליםא תה ברמה מאוד גבוהה בחלק הזה של הגוף. סתם בשביל הידע, כמה זמן עושה סקוואט?כרגע פרונט 185 ובק 230 ברשימת המטרות. דד פרס ובנצ' מחוץ למשחק כרגע
מי אמר שזה יותר חזק? יש לי פרס מעל 95 בכל רגע נתון.לא מפריע לך לעבוד יותר חזק על פלג גוף תחתון? לפי המשקליםא תה ברמה מאוד גבוהה בחלק הזה של הגוף. סתם בשביל הידע, כמה זמן עושה סקוואט?
השאלה איך המשקל נשאר ככה אם אתה לא מתחזק אותו?מי אמר שזה יותר חזק? יש לי פרס מעל 95 בכל רגע נתון.
התחלתי SS בתחילת 2008 מ100 לחמישיות.
מי אמר שהוא לא מתחזק אותו ?השאלה איך המשקל נשאר ככה אם אתה לא מתחזק אותו?
הנד סטנד פוש אפס בטווחי תנועה שונים ללא קיר לא נחשב..?השאלה איך המשקל נשאר ככה אם אתה לא מתחזק אותו?