הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסת שריר.

יוסיי

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום לכולם,
גובה:1.67.
משקל:65 ק"ג.
אימונים: וואורק אווט.
אני מעוניין לעלות קצת במסת שריר ולהגיע לאיזור ה70 קילו, כרגע אני מתאמן כבר חצי שנה ומאוד משתפר מבחינת חיטוב וכוח אבל אני רוצה להתמלא יותר, הייתי שמח לייעוץ על איזה גיינר היה כדאי לי להתחיל לשתות, כרגע אני שותה חלבון סופר אפקט של וואן וואי.
תודה רבה לכולם ויום טוב.

היי יוסי וברוך הבא לפורום!

שמח לייעוץ על איזה גיינר היה כדאי לי להתחיל לשתות, כרגע אני שותה חלבון סופר אפקט של וואן וואי.
תודה רבה לכולם ויום טוב.
זה לא בטוח מה שישנה. מה שחשוב לך הם הערכים בסוף היום. לא חייב לשתות גיינר בשביל לעלות במסה

ו.. למה התכוונת כאן:

אימונים: וואורק אווט.
Work out זה להתאמן באנגלית. התכוונת street work out?

היי יוסי וברוך הבא לפורום!

זה לא בטוח מה שישנה. מה שחשוב לך הם הערכים בסוף היום. לא חייב לשתות גיינר בשביל לעלות במסה

ו.. למה התכוונת כאן:

Work out זה להתאמן באנגלית. התכוונת street work out?

בדיוק מה שיוגב אמר.
גיינר וחלבון זה טוב ויפה, אבל הם נועדו רק לעזור להגיע לערכים הרצויים בסוף היום.
כלומר נניח ואתה צריך 150 גרם חלבון, ועם האבקה הגעת ל80 אז מה עשית בזה? אם אתה עומד על 125 ועם החלבון נגעת ב150 שיחקת אותה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על הייעוץ וכן התכוונתי ל סטרייט וואורק אווט.
תמיד יש לי ארוחה מסודרת ומלאה ביום שזה צהריים או ערב בגלל העבודה ובוקר כל יום אני אוכל מסודר ואני מנסה להגיע לערכים האילו אבל בגלל הזמנים והלחץ בעבודה זה קשה לי לכן אני צריך משהו שיהווה "תוסף"
ותודה על הברכה 😃

תמיד יש לי ארוחה מסודרת ומלאה ביום שזה צהריים או ערב בגלל העבודה ובוקר כל יום אני אוכל מסודר ואני מנסה להגיע לערכים האילו אבל בגלל הזמנים והלחץ בעבודה זה קשה לי לכן אני צריך משהו שיהווה "תוסף"
ותודה על הברכה 😃

סטריקוואוט זה טוב ויפה, אבל אם אתה מעוניין בעלית מסת שריר משמעותית יותר אתה תצטרך לתת גירוי גדול יותר.
כלומר אימוני משקולות לכל דבר ועניין.

ותודה על הברכה 😃
מסכים עם מה שנאמר מעלי.

ובנוסף. קח את מה שאתה אוכל בממוצע ותכניס למחשבון תזונה. אתה תגלה ששם הבעיה שלך.
תפרסם כאן את התוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית