הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור ice13
  • פורסם בתאריך

ice13

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
16
77
0
אני מעוניין לרכוש מולטי ויטמין לקראת השירות בצה"ל.
קראתי את כל המידע שמצאתי בפורום ולא מצאתי המלצה חותכת למולטי ויטמין.
כיוון שאין לי ידע הנוגע לערכים,
העדפתי את המוצרים הפופולריים ובעלי המחירים הטובים, כרגע ננעלתי על המוצרים:
1. AST Multi Pro 32X
2. NOW ADAM

מקריאה בפורום הבנתי שהUniversal Animal Pak לא מומלץ, ומבדיקה שלי התברר שהOptimum Opti-Men מייקר את המשלוח לארץ בהרבה משאר המוצרים.

המחירים:
1. AST Multi Pro 32X- המלצות היצרן הם לקחת 2 מנות הגשה ביום, לפיכך המוצר יספיק ל200 יום במחיר של 56$ כולל משלוח- עם הקופון של ה25% הנחה- 5offMultiPro32x200
(זוג אריזות של 200 קפסולות כל אחת).
2. NOW ADAM- המלצות היצרן הם לקחת מנת הגשה אחת ביום, לפיכך המוצר יספיק ל120 יום במחיר של 49$ כולל משלוח. (2 אריזות של 120 קפסולות).

אשמח לקבל המלצות נוספות, רשימה מלאה של מוצרי מולטי ויטמין ניתן לראות כאן:
http://www.bodybuilding.com/store/multitop.html

תודה מראש

נערך לאחרונה:
גם לי יש את הAST 32 X,התחלתי איתו,עברתי באמצע לכל מיני מוצרים אחרים כמו אופטי מן וכאלה,ובסוף חזרתי לזה,הוא אמין ולא צריך לבלוע המון כדורים,אם הANIMAL PAK לא היה 11 כדורים הייתי לוקח אותו,אבל אני לא מת לבלוע טונות של כדורים על הבוקר..

לא יודע איזה מהם עדיף או אם יש ממש הבדל אבל שני דברים ששמתי לב:
1. ZMA במתכונת המקורית זה לא. כמות המגנזיום נמוכה מדי. ב- ZMA אמיתי יש 450 מ"ג מגנזיום שלוקחים לפני השינה. פה יש 100 מ"ג. אם אתה רוצה ZMA תקנה בנפרד.
2. מכל הויטמינים האלה לטעמי הכי חשוב ויטמין D. הויטמין D ב- now הוא מהסוג הפחות טוב ולכן הייתי הולך על ה- AST.

אישית, אני מזמין את זה פעם הבאה כי יש בו המון ויטמין D3:
http://www.vitacost.com/NSI-Synergy-Once-Daily-Multi-Vitamin-Version-3-60-Capsules

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית