הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד מתי דיקטטורה של ה"ד"ר" מטעם עצמו...

פה זה לא דיקטטורה

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מתי יתעוררו אנשים...
מתי יבינו שעובדים עליהם?
שמסלקים אותם מקהילות רק כי הם ממליצים על מכון שאדטו לא רוצה ביקרו?
שמעיזים ללכת להתחרות במקום אחר? (בלי להכנס אם יותר או פחות טוב... יותר או פחות זול וכו...)
שמנהל את הכל מתוך תככנות...תאוות בצע.
שלא דואג למתחרים שלא בבת עינו...
שאם השופטים פוסלים את סופטי,אז מחליפים אותם?
פתאום רק המכון של סופטי נחשב ראוי?

תתעוררו...
עןבדים עליכם...

אני גם חושב שיש פה דיקטטורה ! מעיה לא מסכימה לי להתחרות עם כובע צמר !!!
סתם סתם מעיה אוהב אותך (שלא תתלוש לי את השערות ברגליים חחח )
וגל בין האנשים היותר טובים ונחמדים שיצאו לי להכיר !

אלימות לא פוטרת שום דבר. כך אמא אמרה

אמא גם צריכה ללמד לא להילחם במלחמות של אחרים,העברת את הנקודה שלך ואתה מוזמן לתת גם עדות אופי על אדטו וסופטי כמו השאר אבל תיקח צעד אחורה ותנשום.

לא יודע מי זה זאפטה מאעכר ולמה הוא מתחבא מאחורי פרופילים פיקטיביים, יש לך מה להגיד על סטאלין האח? תגיד את זה בפגישה שתהיה לנו השבוע ביום רביעי (מזכיר לך).

לגבי פותח השרשור, מאוד שמחתי להתחמם איתו בתחרות האחרונה ולשמוע אותו צועק לי "גו דיג'יי". חשבתי שהיה אח, מסתבר שהוא בוגד כמו טל מוסרי.
בכל דור ודור היו יהודים שמצאו מקלט אצל נוצרים, החליפו את דתם והשתדלו בכל כוחם לנאץ ולהרע לאחיהם היהודים שהיו שרויים בגלות. סופם של המומרים לא ידוע, כי אף אחד לא שם ז*ן על בוגדים, לא מהצד הנוצרי ולא מהצד היהודי, לכן לעיתים קרובות זכרם צלל בתהומות הנשיה, אף אחד לא זכר את שמם.

כך גם הפעם, ובמקורותינו נאמר ודיי לחכימא ברמיזא ולשטייא בכורמיזא.

בברכת הגדולה והטובה.

אמא גם צריכה ללמד לא להילחם במלחמות של אחרים,העברת את הנקודה שלך ואתה מוזמן לתת גם עדות אופי על אדטו וסופטי כמו השאר אבל תיקח צעד אחורה ותנשום.
ואמא שלך לא לימדה אותך לא להציג אקסיומות דביליות כאמת ?
קח צעד אחורה ותפסיק לנשום

אתה פותח אשכול, עם ביקורת קשה מאוד, בצדק או לא אני לא יודע (לא מעורב בעניניים), מה שבטוח שמכפיש פה שם של בן אדם. מן הראוי שלפחות תקדיש את הזמן בשביל לכתוב כל מה שיש לך , בצורה ברורה, בלי סיפור בהמשכים.
.......... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית