נק' מוניטין:
6
- 70
- 6
שלום,
רציתי לדעת אם כדאי לי לאחר כמה שבועות להחליף את התרגילים בתוכנית, באשכול הזה ספציפית אני אדבר על חזה
בכללי בינתיים אני עושה AB - AB(1)XAB(2)XX
האימון הראשון של החזה אצלי בשבוע מורכב משלושה תרגילים שהם זהים לתרגילים באימון השני.
התרגילים הם בנץ', בנץ' בשיפוע עם משקולות, ופרפר עם כבלים.
ההבדל היחידי בין האימונים של החזה זה שבבנץ' באימון הראשון אני עושה 3X5 ובאימון השני 4X8.
עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לשנות נגיד עוד כמה אימונים לבנץ' עם דאמבלים בשיפוע ניטרלי ובנץ' בשיפוע חיובי עם מוט למשך כמה שבועות. (החלפתי כאילו במקום דאמבלים למוט וההפך)
האם זה יהיה אפקטיבי וישנה משהו או יעזור לי לעלות במשקלים?
או שיש לכם המלצה לשינוי בתרגילים של החזה לנסות לעלות את הבנץ' או רק למטרת גיוון שתמיד עושה טוב לפי מה שהבנתי.
קצת מידע עליי:
1.74~1.75, שוקל 62.8, עוד כמה ימים בן 16.
בנץ' כרגע לשישייה 62.5.
לא יודע אם זה חשוב אבל עם הדאמבלים אני עושה 3X8 כל הסטים עם משקולות של 25
תודה על העזרה.
רציתי לדעת אם כדאי לי לאחר כמה שבועות להחליף את התרגילים בתוכנית, באשכול הזה ספציפית אני אדבר על חזה
בכללי בינתיים אני עושה AB - AB(1)XAB(2)XX
האימון הראשון של החזה אצלי בשבוע מורכב משלושה תרגילים שהם זהים לתרגילים באימון השני.
התרגילים הם בנץ', בנץ' בשיפוע עם משקולות, ופרפר עם כבלים.
ההבדל היחידי בין האימונים של החזה זה שבבנץ' באימון הראשון אני עושה 3X5 ובאימון השני 4X8.
עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לשנות נגיד עוד כמה אימונים לבנץ' עם דאמבלים בשיפוע ניטרלי ובנץ' בשיפוע חיובי עם מוט למשך כמה שבועות. (החלפתי כאילו במקום דאמבלים למוט וההפך)
האם זה יהיה אפקטיבי וישנה משהו או יעזור לי לעלות במשקלים?
או שיש לכם המלצה לשינוי בתרגילים של החזה לנסות לעלות את הבנץ' או רק למטרת גיוון שתמיד עושה טוב לפי מה שהבנתי.
קצת מידע עליי:
1.74~1.75, שוקל 62.8, עוד כמה ימים בן 16.
בנץ' כרגע לשישייה 62.5.
לא יודע אם זה חשוב אבל עם הדאמבלים אני עושה 3X8 כל הסטים עם משקולות של 25
תודה על העזרה.
נערך לאחרונה: