הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים בברכיים במשך היום + קליקים בבור (HB ATG)

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
תמיד היו לי קליקים בברכיים (לרוב אחרי ישיבה ממושכת ולאחר מכן בהליכה ובעליית/ירידת מדרגות) בזמן האחרון זה מרגיש כאילו זה קצת התגבר, ובנוסף לכך, בסקוואט (HB ATG) שאני בבור לפעמים יש קליקים שבזמן האחרון הם התחזקו (ומתחילים קצת לכאוב).
הקליקים בסקוואט בעיקר מתרחשים בסטים הראשונים (אפילו אם זה חימום) אך לפעמים מתרחשים בחזרה/שניים הראשונות בסט עבודה.

מה לעשות בנוגע לעניין?
@yonizarkh

תמיד היו לי קליקים בברכיים (לרוב אחרי ישיבה ממושכת ולאחר מכן בהליכה ובעליית/ירידת מדרגות) בזמן האחרון זה מרגיש כאילו זה קצת התגבר, ובנוסף לכך, בסקוואט (HB ATG) שאני בבור לפעמים יש קליקים שבזמן האחרון הם התחזקו (ומתחילים קצת לכאוב).
הקליקים בסקוואט בעיקר מתרחשים בסטים הראשונים (אפילו אם זה חימום) אך לפעמים מתרחשים בחזרה/שניים הראשונות בסט עבודה.

מה לעשות בנוגע לעניין?
@yonizarkh

לעשות חימום טוב.
"קליקים" זאת לא בעיה רפואית , אז אין מה לטפל בזה.

• פותח/ת השרשור
לעשות חימום טוב.
"קליקים" זאת לא בעיה רפואית , אז אין מה לטפל בזה.
באימונים האחרונים הקליקים האלה מביאים איתם כאב, מה לעשות? כל אימון בחימום ובתחילת הסטים של החימום יש את הקליקים האלה.. (מתרחשים בסביבות השלב שאני בATG בסקוואט)

קליקים זה בעיה במבנה הטבעי של המפרק, אין מה לעשות עם זה חוץ מלנסות למצוא תרגילים שעוקפים את הקליקים, לא להגיע למצב שאתה פוגע בברך

• פותח/ת השרשור
קליקים זה בעיה במבנה הטבעי של המפרק, אין מה לעשות עם זה חוץ מלנסות למצוא תרגילים שעוקפים את הקליקים, לא להגיע למצב שאתה פוגע בברך
אני מאוד מקווה שיש לזה איזשהו פתרון
אני ממש לא רוצה להפסיק לעשות סקוואט. (HB ATG, צריך את זה לweightlifting)

@yonizarkh מה דעתך בנושא? (עכשיו שהקליקים בברך ימין מלווים עם כאב)

מצטרף לשאלה, גם אני חווה את אותו מצב עם הקליקים - רק בברך ימין, לא מלווה בכאב במהלך הסט, אבל ביום למחרת כואבת לי הברך הזו.
יש אימונים, נדירים אמנם, שלא יוצאים לי קליקים בברך ולמחרת אני לא מרגיש כאב.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה, גם אני חווה את אותו מצב עם הקליקים - רק בברך ימין, לא מלווה בכאב במהלך הסט, אבל ביום למחרת כואבת לי הברך הזו.
יש אימונים, נדירים אמנם, שלא יוצאים לי קליקים בברך ולמחרת אני לא מרגיש כאב.
שונה לגמרי, אני מרגיש את הכאב במשך הסט ובמשך היום.

אני מאוד מקווה שיש לזה איזשהו פתרון
אני ממש לא רוצה להפסיק לעשות סקוואט. (HB ATG, צריך את זה לweightlifting)

@yonizarkh מה דעתך בנושא? (עכשיו שהקליקים בברך ימין מלווים עם כאב)

אם יש כאב קבוע שמלווה אז צריך לבדוק.
לקליקים ללא כאב אין שום משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית