הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה מזיק?

• פותח/ת השרשור K ofir
  • פורסם בתאריך

K ofir

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
התחלתי לקחת גיינר אני מתאמן כבר איזה 5 חודשים בכל מקרה אני שוקל 54 גובה 1.75 כן אני שחיף בכל מקרה בגיינר רשום למנה 1200 קלוריות ו46 גרם חלבון
עשיתי 1.2 כפול המשקל שלי יצא 64-65 משהו כזה ואני רוצה לקחת שתי מנות גיינר יוצא שאני יקח 90 ומשהו גרם חלבון זה יכול להזיק לי או משהו? כאילו זה ידוע שיותר מידי חלבון זה מזיק לכליות וזה

אתה צריך לקחת פי 2.5 חלבון ממשקל הגוף, ככה שלא נראה שזה יזיק, לא ככה, למה חשבת שכן ?
אתה לוקח 2400 קלוריות מהגיינר ? אתה לא יכול לאכול ?

זאת הבעיה גיינר לא אמור להיות במקום ארוחה אלא תוסף שאם לא הגעת מהאוכל שאכלת כל יום לערכים שאתה צריך אתה משלים לפי הצורך.
בכל מקרה ממליץ לאכול 🍽️🥹 או לעשות גיינר ביתי מאבקת חלבון ושיבולת שועל

בקצרה:
תקרא מאמרים בפורטל, 2 חלבון למשקל גוף, גיינר זה לא פתרון תלמד לאכול.
מסכים. אבל בנוסף חשוב להדגיש שאומנם אין בעיה ידועה, אבל כן ידוע על כמות מסויימת של חלבון שלא ניתן לספוג בארוחה אחת. זה עדיין לא ברור, אבל לאכול את כל החלבון של היום בארוחה אחת נשמע לי לא אידיאלי

מסכים. אבל בנוסף חשוב להדגיש שאומנם אין בעיה ידועה, אבל כן ידוע על כמות מסויימת של חלבון שלא ניתן לספוג בארוחה אחת. זה עדיין לא ברור, אבל לאכול את כל החלבון של היום בארוחה אחת נשמע לי לא אידיאלי
נראה אותך אוכל את כל החלבון בארוחה אחת 😃

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לקחת פי 2.5 חלבון ממשקל הגוף, ככה שלא נראה שזה יזיק, לא ככה, למה חשבת שכן ?
אתה לוקח 2400 קלוריות מהגיינר ? אתה לא יכול לאכול ?
קשה לי לדחוף יותר מ 1700 קלוריות מאוכל ואעשה את 2 כפול מהמשקל שלי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית