הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טריטרן של vertex

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
מה אתם אומרים על הצבע שלו? נראה אמיתי? הייתי מצפה למשהו כהה יותר האמת.
מתחיל איתו עכשיו לאחר שבועיים וחצי על טרן מזוייף של חברה אחרת. אראה איך ארגיש בעוד שבוע, בנתיים אני יכול להגיד שהזריקה מעט כואבת.
מה דעתכם אבל?

קבצים מצורפים

• CAM00203.jpg
    CAM00203.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 335
הדעות על הברנד מעורבות - יש לכאן ולכאן התנסויות וחוות דעת.
אני לא הייתי שולל ומנסה לראות מה הרשמים בזמן הקרוב.

אשמח שתשתף איזה ברנד קודם ניסית שהתגלה כמזוייף.

נ.ב
קשה, אבל חשוב - לפני הרכישה תעלה לכאן תמונה לחוות דעת.
כך תחסוך לעצמך, אולי, אכזבות פוטנציאליות.

בהצלחה.

מה שבטוח זה לא טרי טרן...זה טרן קצר וארוך,אני לא מאמין שיש שם טרן האקס

tren_mix_200-500x500.jpg

כבר לא פעם נתקלתי שבחו"ל אין תווית על ויאל אלא הדפסה קרמי .
כל החומרים של החברה שיצאה לי לנסות היו עם תוית מודפסת .
דרך אגב לפי תמונה רואים בבירור שזה טרי-טרן 😃

• פותח/ת השרשור
גם אם זה טרן קצר וארוך זה מצויין. רק שיהיה טרן, ובכוונה קניתי את זה כי הטרן הקודם הרס לי תתכנון ואני חייב טרן דחוף בגוף, ומצד שני אני לא רוצה להזריק כל יום לכן השילוב.
החברה הקודמת היתה בלו דראגון ועוד מבאצ' ישן, קניתי ממזמן. אין ספק שזו כבר חברה מקולקלת וכבר אין מה להתעסק איתה..
@iliadim אז אתה בטוח שמהשיש לי זה טוב? ניסית? מתי אני אמור להרגיש את זה? נתתי זרחקה ראשונה היום.

• פותח/ת השרשור
טרן זה טרן הצבע לא אומר כלום
הצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.

אני השתמשתי בבאטצים ישנים של בלו דראגון גם בטרן וגם בטסט והטרן היה פגז

הצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.
מה אתה מתייחס לצבע תן זריקה ותרגיש עם יש שיעול חנק צרבות , מה זה קשור טרן אמור להיות זהב ולא כתום או אדום כמו שאתה חושב , כל אחד אוכל פה סרטים על צבעים דילולים די כבר מה נסגר איתכם

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתייחס לצבע תן זריקה ותרגיש עם יש שיעול חנק צרבות , מה זה קשור טרן אמור להיות זהב ולא כתום או אדום כמו שאתה חושב , כל אחד אוכל פה סרטים על צבעים דילולים די כבר מה נסגר איתכם
נתתי זריקה אחת לא קרה כלום. אני מניח שלא כולם משתעלים מזה. מה שכן השריר שלי לא רגיש לחומרים ועוד לא היו לי כאבים בזמן זריקה מחומר ובחומר הזה היו מעט בזמן הזריקה, אבל בהמשך היום.לא כאב. לא יודע אם זה אומר משהו..

נתתי זריקה אחת לא קרה כלום. אני מניח שלא כולם משתעלים מזה. מה שכן השריר שלי לא רגיש לחומרים ועוד לא היו לי כאבים בזמן זריקה מחומר ובחומר הזה היו מעט בזמן הזריקה, אבל בהמשך היום.לא כאב. לא יודע אם זה אומר משהו..
אין מצב שאין שיעול . כנראה שקיבלת טסט חח סתם , תנסה להזריק במקום שיש מלא כלי דם באיזור הכתף , אם מכל הויאל לא הרגשת שיעול חנק או צרבות בשפתיים , אז זה לא טרן

• פותח/ת השרשור
אין מצב שאין שיעול . כנראה שקיבלת טסט חח סתם , תנסה להזריק במקום שיש מלא כלי דם באיזור הכתף , אם מכל הויאל לא הרגשת שיעול חנק או צרבות בשפתיים , אז זה לא טרן
מה העניין עם השיעול כולם חייבים.להשתעל בזמן הזריקה? אני חושש לתת את זה בכתף..
כמה זמן זה אמור להשפיע בעקרון? מי שמכר לי אמר בערך יום 5 זה כבר מורגש
@Daniel Barack מה אתה אומר על השיעול?
אולי אטעם על הלשון אם זה שמן גזר..

שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקין
אני אישית לא מתלהב מהחברה הזאת יש לי כמה חברים קרובים שנפלו איתה אבל לך תדע אולי אתה נפלת על משהו טוב

@Nikita
לא ניסיתי טרן בכלל . אבל היה לי נסיון לא רע עם החברה.
כמו כל ייצור UG בישראל , אתה אף פעם לא יודע מה אתה מקבל.
תן לזה כמה ימים ,את האסטר הקצר תרגיש בקרוב ( אם יש בשמן משהו:) )
בכל מקרה בהצלחה

כל מה שתיארת הן לא אינדיקציות כלל לטרן - טוב או לא - שיהיה.

מיתוס מעט אוברייטד.

יש שיחוו, ויש שלא. זה מעבר רק לאיזור ההזרקה ואם הוא מלא בנימי דם או לא. גם בהזרקה לכתף או רגל, הסיכוי לשיעול הוא פחות מסביר.

בנימה אישית, אל תרוץ לחפש תופעות לוואי מכל חומר מכל קשת התיאורים שמצויים - אתה תתאכזב לחינם.
אני רואה יותר ויותר אנשים שהאינדיקיה היחידה שלהם לאיכות החומרים היא הסתמכות על תופעות לוואי גרידא.
ובכן, זה לא נכון וגם לא הכי יעיל. למה? כי תופעות לוואי הם גם בגדר אינדיבידואליות ומעבר לכך - לא כל אדם יוכל לזהות ב-100% את תופעת הלוואי ולדעת בהחלט לאיזה חומר לייחס אותה. הדבר הופך מורכב יותר, ככל שמעורבים יותר ויותר חומרים בסייקל.

מה כן אפשר לעשות כדי למזער נזקים ולדעת שלא קיבלת חומר אנדרדוס/מזוייף? להעלות כאן לפורום תמונות ולקבל חוות דעת. מעבר לכך, גם לדעת האם לסמוך או לא על הדילר ממנו אתה רוכש - וזה כבר הרבה יותר מורכב, כי מדובר ביחסים בין-אישיים ואמינות.

דרך אגב, אני הרצתי בסייקל חיטוב הקודם טרן קצר של MXP. הוא היה הניסיון הראשון והיחיד שלי עד כה עם טרן. לדעתי הוא היה די בסדר, לא בטוח לגבי מינון, אבל היה שם טרן.

הטרן עזר לי לשמור על מאסת שריר ב-99% בסייקל החיטוב ולכל וריד לבלוט פי כמה וכמה. היו גם מעט הזעות לילה, שינה לא טובה, עצבים קלים וירידה בליבידו. זה בעיקר מה שאני זוכר מכלל קשת "תופעות הלוואי" שחוויתי בסייקל. אגב, היה גם טסט פרופ ואפיסטן, בנוסף לטרן. את תופעות הלוואי שמניתי, ניתן לייחס גם לגרעון (חיטוב ודיאטה לא פשוטה אחרי הכל).

בנוסף, בבדיקות דם שערכתי באמצע הסייקל, התגלה כי הפרוגסטרון שלי חורג פי 11 (!) מעל הערך המקסימלי בטווח הנורמה. זה בהחלט יכול להעיד על שימוש בטרן, שכן האחרון נקשר בנקל לרצפטור הפרוגסטרוני ומעלה את ערכיו השמימה.
אם תרצה, כנס ללוג שלי (קישור בחתימה) - שם תראה את כלל הדיווחים שלי על הסייקל בכלל, והשימוש בטרן בפרט.

בשורה התחתונה החיטוב היה מוצלח עבורי וזה מה שחשוב - זו האינדיקציה הטובה ביותר לאיכות החומרים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית