עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו בסרט פורסט גאמפ:@Nikita
לא ניסיתי טרן בכלל . אבל היה לי נסיון לא רע עם החברה.
כמו כל ייצור UG בישראל , אתה אף פעם לא יודע מה אתה מקבל.
תן לזה כמה ימים ,את האסטר הקצר תרגיש בקרוב ( אם יש בשמן משהו:) )
בכל מקרה בהצלחה
גבר, מאיפה נחתת לנו?שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקין
אני אישית לא מתלהב מהחברה הזאת יש לי כמה חברים קרובים שנפלו איתה אבל לך תדע אולי אתה נפלת על משהו טוב
צבע אומר הרבה - אבל גם לא אומר בכלל.הצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.
כמו שכתבתי, דעות מעורבות.שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקין
אני אישית לא מתלהב מהחברה הזאת יש לי כמה חברים קרובים שנפלו איתה אבל לך תדע אולי אתה נפלת על משהו טוב
אח שלי אתה יכול גם לדבר קצת יותר יפה ... תאמין לי אני מבין לא פחות מימך ומגיב פה פחות מכולם אבל אני מבין טוב מאוד ... ותגובה כמו שלך כמו גבר מאיפה נחתת לנו קצת לא מתאימה כאן , אני מנסה לעזור לבחור ואתה כאילו מזיז אותי הצידה . חבר אל תדאג אני לא ייקח לך את משרת המנהל אני בסך הכל מנסה לעזור לבחור . אז אם אתה לא מודע לתופעות טרן כמו צמרמורות בשפתיים אם מקריבים את המחט אז אתה לא יודע באמת מה זה טרן אמיתי , אתה בעצמך ציינת שעשית סייקל טרן ראשון , אז מאיפה הניסיון שלך עם כל כך הרבה טרנים ? ודרך אגב צבע טרן אמיתי הוא לא כתום לא חום ולא אדום , הוא זהב ! טרן ארוך הוא יותר כתום מהקצר . ואם אתה מנסה לחלוק איתי גם על זה אז אתה באמת לא מבין אחיגבר, מאיפה נחתת לנו?
אתה פשוט זורק כל מיתוס אפשרי.אח שלי אתה יכול גם לדבר קצת יותר יפה ... תאמין לי אני מבין לא פחות מימך ומגיב פה פחות מכולם אבל אני מבין טוב מאוד ... ותגובה כמו שלך כמו גבר מאיפה נחתת לנו קצת לא מתאימה כאן , אני מנסה לעזור לבחור ואתה כאילו מזיז אותי הצידה . חבר אל תדאג אני לא ייקח לך את משרת המנהל אני בסך הכל מנסה לעזור לבחור . אז אם אתה לא מודע לתופעות טרן כמו צמרמורות בשפתיים אם מקריבים את המחט אז אתה לא יודע באמת מה זה טרן אמיתי , אתה בעצמך ציינת שעשית סייקל טרן ראשון , אז מאיפה הניסיון שלך עם כל כך הרבה טרנים ? ודרך אגב צבע טרן אמיתי הוא לא כתום לא חום ולא אדום , הוא זהב ! טרן ארוך הוא יותר כתום מהקצר . ואם אתה מנסה לחלוק איתי גם על זה אז אתה באמת לא מבין אחי
אני לא זורק שום מיתוס אני מציין עובדות בשטח , טרן ארוך יותר מהכתום פשוט מאוד , הוא 200מג למיל ! שזה אומר פי 2 חומר מהקצר שכוא 100מג למיל , עד כאן צודק ? משמע יותר חומר פעיל הטרן אמור להיות כהה אני צודק ? חומר גלם של טרן קצר הוא צהבהב , הצמרמורות האלה אני לא יכול להגיד לך כימית למה זה קורה אבל עם נסיון שלי ושל חברים שיש להם מלא נסיון עם טרנים אני אומר לך בוודאות שזה עשה לנו צמרמורות בשפתיים קראתי על זה איפה שהוא ואני יעלה כאן להוכיח לך למה זה קורהאתה פשוט זורק כל מיתוס אפשרי.
אז בבקשה, תסביר לי - כימית - למשל, מדוע טרן ארוך כתום יותר מקצר?
ומה פשר ה"צמרמורת" שצריך לקבל? ממה היא נגרמת?
נכון, המינון משפיע., אבל גם אופן ה"בישול".אני לא זורק שום מיתוס אני מציין עובדות בשטח , טרן ארוך יותר מהכתום פשוט מאוד , הוא 200מג למיל ! שזה אומר פי 2 חומר מהקצר שכוא 100מג למיל , עד כאן צודק ? משמע יותר חומר פעיל הטרן אמור להיות כהה אני צודק ? חומר גלם של טרן קצר הוא צהבהב , הצמרמורות האלה אני לא יכול להגיד לך כימית למה זה קורה אבל עם נסיון שלי ושל חברים שיש להם מלא נסיון עם טרנים אני אומר לך בוודאות שזה עשה לנו צמרמורות בשפתיים קראתי על זה איפה שהוא ואני יעלה כאן להוכיח לך למה זה קורה
ישנים מאוד אחי מה שקרה בזמן האחרון זה לא היה מאותו יצרן לפי מה שהבנתי ,הבאטץ הוא מלפני שנה זכור ליכמה ישנים? אני קניתי אותו מלפני כחצי שנה אול מעט פחות.
לבלו דראגון הייתה "מעידה" זמנית, שנבעה מייצור פחות איכותי על ידי יצרן מקביל (ולא המקורי של הברנד).ישנים מאוד אחי מה שקרה בזמן האחרון זה לא היה מאותו יצרן לפי מה שהבנתי
אם קיבלת ללא האריזה, 2 אופציות:טוב, הבנתי כבר על מה אני נפלתי.. שבועיים וחצי על זה ושום דבר, שום כלום, ויותר גרוע מזה ניהייתי יותר חלש באימונים ממה שהייתי עם הדיבול לפני זה, מה שבכלל מעיד על כך שאין בזה כלום חוץ משמן.
מקווה מאוד שהורטקס טוב עם המחיר המופקע ששילמתי עליו (שמצדיק את עצמו אם זה אכן טריטרן)
הבאתי את התמונה מהאתר שלהם. מעניין שאני קיבלתי ללא האריזה..
מסכים. יש דעות לכאן ולכאן. צריך לנסות.ייצור ישראלי לכל דבר ולא בהכרח שהוא לא טוב...תנסה ותן חוות דעת