הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טריטרן של vertex

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
מה אתם אומרים על הצבע שלו? נראה אמיתי? הייתי מצפה למשהו כהה יותר האמת.
מתחיל איתו עכשיו לאחר שבועיים וחצי על טרן מזוייף של חברה אחרת. אראה איך ארגיש בעוד שבוע, בנתיים אני יכול להגיד שהזריקה מעט כואבת.
מה דעתכם אבל?

קבצים מצורפים

• CAM00203.jpg
    CAM00203.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 335
@Nikita
לא ניסיתי טרן בכלל . אבל היה לי נסיון לא רע עם החברה.
כמו כל ייצור UG בישראל , אתה אף פעם לא יודע מה אתה מקבל.
תן לזה כמה ימים ,את האסטר הקצר תרגיש בקרוב ( אם יש בשמן משהו:) )
בכל מקרה בהצלחה
כמו בסרט פורסט גאמפ:
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get"

שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקין
אני אישית לא מתלהב מהחברה הזאת יש לי כמה חברים קרובים שנפלו איתה אבל לך תדע אולי אתה נפלת על משהו טוב
גבר, מאיפה נחתת לנו?

הצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.
צבע אומר הרבה - אבל גם לא אומר בכלל.
זיופים של טרן יכולים להיות בדמות פרופ או בולדנון, מחוזקים בשמן גזר.
צבע אופייני לטרן הוא אכן כתום כהה/חום, אבל לא לכל חברה (בהנחה ומדובר בחברה מהימנה) יהיה אותו צבא 1 ל-1 לטרן, בהשוואה לאחרות.

שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקין
אני אישית לא מתלהב מהחברה הזאת יש לי כמה חברים קרובים שנפלו איתה אבל לך תדע אולי אתה נפלת על משהו טוב
כמו שכתבתי, דעות מעורבות.
יש שיקבלו באצ'ט מוקפד, יש שלא.
אגב, זה תקף להרבה חברות UG מקומיות, ואף חלק מחברות ה-UG בחו"ל.
יצא לי להתקל בכמה וכמה מקרים של אנשים ש"נפלו" על UG חו"ל פחות איכותי מידי פעם.

חברה טובה ומהימנה תעשה, כנראה, מאמצים לספק את רצון הלקוחות.
הבעיה היא שהשוק המקומי הוא די דינאמי ולא הכי מוקפד. כפועל יוצא, כל אחד יכול לנסות לזייף/להוציא שם רע/לחתוך בפועל או בדרך עקיפה מינונים וכו' וכו'.

באם בידי מישהו להשיג חומר שהוא יודע שבוודאות כי הוא Legit ובדוס הנכון - אזי לא משנה מה מקורו או מה שם החברה/תווית/ויאל Whatever

גבר, מאיפה נחתת לנו?
אח שלי אתה יכול גם לדבר קצת יותר יפה ... תאמין לי אני מבין לא פחות מימך ומגיב פה פחות מכולם אבל אני מבין טוב מאוד ... ותגובה כמו שלך כמו גבר מאיפה נחתת לנו קצת לא מתאימה כאן , אני מנסה לעזור לבחור ואתה כאילו מזיז אותי הצידה . חבר אל תדאג אני לא ייקח לך את משרת המנהל אני בסך הכל מנסה לעזור לבחור . אז אם אתה לא מודע לתופעות טרן כמו צמרמורות בשפתיים אם מקריבים את המחט אז אתה לא יודע באמת מה זה טרן אמיתי , אתה בעצמך ציינת שעשית סייקל טרן ראשון , אז מאיפה הניסיון שלך עם כל כך הרבה טרנים ? ודרך אגב צבע טרן אמיתי הוא לא כתום לא חום ולא אדום , הוא זהב ! טרן ארוך הוא יותר כתום מהקצר . ואם אתה מנסה לחלוק איתי גם על זה אז אתה באמת לא מבין אחי

אח שלי אתה יכול גם לדבר קצת יותר יפה ... תאמין לי אני מבין לא פחות מימך ומגיב פה פחות מכולם אבל אני מבין טוב מאוד ... ותגובה כמו שלך כמו גבר מאיפה נחתת לנו קצת לא מתאימה כאן , אני מנסה לעזור לבחור ואתה כאילו מזיז אותי הצידה . חבר אל תדאג אני לא ייקח לך את משרת המנהל אני בסך הכל מנסה לעזור לבחור . אז אם אתה לא מודע לתופעות טרן כמו צמרמורות בשפתיים אם מקריבים את המחט אז אתה לא יודע באמת מה זה טרן אמיתי , אתה בעצמך ציינת שעשית סייקל טרן ראשון , אז מאיפה הניסיון שלך עם כל כך הרבה טרנים ? ודרך אגב צבע טרן אמיתי הוא לא כתום לא חום ולא אדום , הוא זהב ! טרן ארוך הוא יותר כתום מהקצר . ואם אתה מנסה לחלוק איתי גם על זה אז אתה באמת לא מבין אחי
אתה פשוט זורק כל מיתוס אפשרי.
אז בבקשה, תסביר לי - כימית - למשל, מדוע טרן ארוך כתום יותר מקצר?
ומה פשר ה"צמרמורת" שצריך לקבל? ממה היא נגרמת?

עריכה:
נ.ב
אם האינדיקציה שלך לניסיון של בן אדם עם חומרים כאינדיקציה ליד - המצב לא טוב.
גדולי האנדוקרינולוגים ורופאי הספורט כלל לא משתמשים באנאבולים. אז? הם לא מבינים עניין?

אתה פשוט זורק כל מיתוס אפשרי.
אז בבקשה, תסביר לי - כימית - למשל, מדוע טרן ארוך כתום יותר מקצר?
ומה פשר ה"צמרמורת" שצריך לקבל? ממה היא נגרמת?
אני לא זורק שום מיתוס אני מציין עובדות בשטח , טרן ארוך יותר מהכתום פשוט מאוד , הוא 200מג למיל ! שזה אומר פי 2 חומר מהקצר שכוא 100מג למיל , עד כאן צודק ? משמע יותר חומר פעיל הטרן אמור להיות כהה אני צודק ? חומר גלם של טרן קצר הוא צהבהב , הצמרמורות האלה אני לא יכול להגיד לך כימית למה זה קורה אבל עם נסיון שלי ושל חברים שיש להם מלא נסיון עם טרנים אני אומר לך בוודאות שזה עשה לנו צמרמורות בשפתיים קראתי על זה איפה שהוא ואני יעלה כאן להוכיח לך למה זה קורה

אני לא זורק שום מיתוס אני מציין עובדות בשטח , טרן ארוך יותר מהכתום פשוט מאוד , הוא 200מג למיל ! שזה אומר פי 2 חומר מהקצר שכוא 100מג למיל , עד כאן צודק ? משמע יותר חומר פעיל הטרן אמור להיות כהה אני צודק ? חומר גלם של טרן קצר הוא צהבהב , הצמרמורות האלה אני לא יכול להגיד לך כימית למה זה קורה אבל עם נסיון שלי ושל חברים שיש להם מלא נסיון עם טרנים אני אומר לך בוודאות שזה עשה לנו צמרמורות בשפתיים קראתי על זה איפה שהוא ואני יעלה כאן להוכיח לך למה זה קורה
נכון, המינון משפיע., אבל גם אופן ה"בישול".
יש יצרנים שיבשלו את הטרן מעט יותר/בדרך אחרת, וכך יתנו לו צבע מעט כהה יותר.

כמה ישנים? אני קניתי אותו מלפני כחצי שנה אול מעט פחות.
ישנים מאוד אחי מה שקרה בזמן האחרון זה לא היה מאותו יצרן לפי מה שהבנתי ,הבאטץ הוא מלפני שנה זכור לי

נערך לאחרונה:
ישנים מאוד אחי מה שקרה בזמן האחרון זה לא היה מאותו יצרן לפי מה שהבנתי
לבלו דראגון הייתה "מעידה" זמנית, שנבעה מייצור פחות איכותי על ידי יצרן מקביל (ולא המקורי של הברנד).
כתוצרה מכך, יצאו כמה באצ'טים באיכות סטרילית פחות טובה ו/או מינון מופחת.
במקביל, מי ששם ידו על בלו דראגון מהיצרן המקורי - לא התאכזב ולו לרגע.
הדבר גרם לחילוקי דעות לגבי טיב ואמינות החברה.

אבל כל זאת נחלת העבר. ייצור הברנד הופסק לפני מספר חודשים בודדים, והבאצ'טים שנותרו מסתובבים בארץ הם או מהיצרן המקורי (האיכותי והטוב) או מהמקביל (שכאן יש איזשהו סיכון).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב, הבנתי כבר על מה אני נפלתי.. שבועיים וחצי על זה ושום דבר, שום כלום, ויותר גרוע מזה ניהייתי יותר חלש באימונים ממה שהייתי עם הדיבול לפני זה, מה שבכלל מעיד על כך שאין בזה כלום חוץ משמן.

מקווה מאוד שהורטקס טוב עם המחיר המופקע ששילמתי עליו (שמצדיק את עצמו אם זה אכן טריטרן)
הבאתי את התמונה מהאתר שלהם. מעניין שאני קיבלתי ללא האריזה..

קבצים מצורפים

• tren_mix_200_.jpg
    tren_mix_200_.jpg
    KB 34.2 · צפיות: 228
יש שם טרן הקס שזה מאוד מאוד יקר נקווה בשבילך שיש שם הקס

טוב, הבנתי כבר על מה אני נפלתי.. שבועיים וחצי על זה ושום דבר, שום כלום, ויותר גרוע מזה ניהייתי יותר חלש באימונים ממה שהייתי עם הדיבול לפני זה, מה שבכלל מעיד על כך שאין בזה כלום חוץ משמן.

מקווה מאוד שהורטקס טוב עם המחיר המופקע ששילמתי עליו (שמצדיק את עצמו אם זה אכן טריטרן)
הבאתי את התמונה מהאתר שלהם. מעניין שאני קיבלתי ללא האריזה..
אם קיבלת ללא האריזה, 2 אופציות:
1. האריזה מקורית מחו"ל, אך הוצאה על ידי הדילר.
2. מדובר בוורטקס ייצור ישראלי מקומי

עדיפות 2 סבירה יותר

ייצור ישראלי לכל דבר ולא בהכרח שהוא לא טוב...תנסה ותן חוות דעת

הצבע של טרן יכול להשתנות בעיקר מסוג השמן שמשתמשים, שמן mct מבהיר את הטרן, צבע הוא לא אינדיקציה. גם כל התופעות לוואי שפורטו כאן לא אינדקציה, דבר אחד אפשר לסכם, טרן טוב מורגש, זה לא משנה ריח צבע, כשאתה על טרן טוב אתה יודע את זה.
הדילרים בארץ עושים את הכל על מנת לעצב את הצבע שקונה את העין, הצבע הנפוץ מוגדר כצבע קוניאק, ישנם טריקים מסוימים על מנת להגיע לצבע הזה, בוא נגיד שהיתה כאן בארץ חברה מאוד מוכרת 2013 שמכרו בולדנון והציגו כטרן.
גם בתעשייה הזאת לא חסר טריקים ומשחקים, אם אתה רוכש מקומי צריך לדעת ממי אתה קונה, ללא קשרים ליפול על חומר טוב כמעט ולא קיים, ולכן עדיף תמיד לרכוש מחו״ל אך אל תטעו, גם שם לא חסר scams, זה קיים בכל מקום צריך ללמוד ולהכין שיעורי בית טוב לפני.

אני פחות נוטה לקרוא בפורמים בשפה הרוסית, גם כי זה מעייף לקרוא בשפה הרוסית וגם כי פחות רלוונטי, הבנתי שבקרוב הוורטקס יגיע עם קוד, הביקורות עליו בחול מאוד טובות בארץ מזייפים כל דבר, מי שיודע איך לבדוק עולה בשניה על זיופים.

ניקיטה, תמתין קצת, אם החומר טוב אתה תדע, חוסר שקט והקצרים במוח מגיעים די מהר בשימוש עם החומר. טרן הוא החומר היחידי שבאמת ניתן להרגיש אותו ולא רק באימונים, הזעות בלילה זה רק קמצוץ מתופעות לוואי, אם רכשת מדילר אמין החומר אמור לעבוד.

מישל, יש לך עצות איך לעלות על הזיופים?

כמו כן למי היית אומר שיש כרגע טרן איכותי?

• פותח/ת השרשור
@Mishel27
תודה רבה על התשובה. רק שאלה קטנה שאדע מתי לדעת שעבדו עלי שוב.
בהנחה שקיים בפנים טרן קצר על איזה פרק זמן מדובר עד להרגשת התופעות? ובהנחה שזה ארוך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית