עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שבטוח זה לא טרי טרן...זה טרן קצר וארוך,אני לא מאמין שיש שם טרן האקס
הצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.טרן זה טרן הצבע לא אומר כלום
כמה ישנים? אני קניתי אותו מלפני כחצי שנה אול מעט פחות.אני השתמשתי בבאטצים ישנים של בלו דראגון גם בטרן וגם בטסט והטרן היה פגז
מה אתה מתייחס לצבע תן זריקה ותרגיש עם יש שיעול חנק צרבות , מה זה קשור טרן אמור להיות זהב ולא כתום או אדום כמו שאתה חושב , כל אחד אוכל פה סרטים על צבעים דילולים די כבר מה נסגר איתכםהצבע אומר הרבה. אם זה חסר צבע או צבע בהיר מידי כמו טסט אז זה לא טרן. הטרן עצמו משנה את צבע השם. פה זה עוד בסדר יחסית לכן לא הייתי בטוח.
נתתי זריקה אחת לא קרה כלום. אני מניח שלא כולם משתעלים מזה. מה שכן השריר שלי לא רגיש לחומרים ועוד לא היו לי כאבים בזמן זריקה מחומר ובחומר הזה היו מעט בזמן הזריקה, אבל בהמשך היום.לא כאב. לא יודע אם זה אומר משהו..מה אתה מתייחס לצבע תן זריקה ותרגיש עם יש שיעול חנק צרבות , מה זה קשור טרן אמור להיות זהב ולא כתום או אדום כמו שאתה חושב , כל אחד אוכל פה סרטים על צבעים דילולים די כבר מה נסגר איתכם
אין מצב שאין שיעול . כנראה שקיבלת טסט חח סתם , תנסה להזריק במקום שיש מלא כלי דם באיזור הכתף , אם מכל הויאל לא הרגשת שיעול חנק או צרבות בשפתיים , אז זה לא טרןנתתי זריקה אחת לא קרה כלום. אני מניח שלא כולם משתעלים מזה. מה שכן השריר שלי לא רגיש לחומרים ועוד לא היו לי כאבים בזמן זריקה מחומר ובחומר הזה היו מעט בזמן הזריקה, אבל בהמשך היום.לא כאב. לא יודע אם זה אומר משהו..
מה העניין עם השיעול כולם חייבים.להשתעל בזמן הזריקה? אני חושש לתת את זה בכתף..אין מצב שאין שיעול . כנראה שקיבלת טסט חח סתם , תנסה להזריק במקום שיש מלא כלי דם באיזור הכתף , אם מכל הויאל לא הרגשת שיעול חנק או צרבות בשפתיים , אז זה לא טרן
שמע עצה שלי ומוכחת ! תזריק איפה שאתה רוצה , ברגע שאתה מוציא את המזרק ישר תקריב לשפתיים ואתה תרגיש אם זה טרן אמיתי צמרמורות בשפתיים ומתכתי כזה אם לא תרגיש כלום אז משהו פה לא תקיןמה העניין עם השיעול כולם חייבים.להשתעל בזמן הזריקה? אני חושש לתת את זה בכתף..
כמה זמן זה אמור להשפיע בעקרון? מי שמכר לי אמר בערך יום 5 זה כבר מורגש
@Daniel Barack מה אתה אומר על השיעול?
אולי אטעם על הלשון אם זה שמן גזר..
כל מה שתיארת הן לא אינדיקציות כלל לטרן - טוב או לא - שיהיה.מה אתה מתייחס לצבע תן זריקה ותרגיש עם יש שיעול חנק צרבות , מה זה קשור טרן אמור להיות זהב ולא כתום או אדום כמו שאתה חושב , כל אחד אוכל פה סרטים על צבעים דילולים די כבר מה נסגר איתכם
מיתוס מעט אוברייטד.מה העניין עם השיעול כולם חייבים.להשתעל בזמן הזריקה? אני חושש לתת את זה בכתף..
כמה זמן זה אמור להשפיע בעקרון? מי שמכר לי אמר בערך יום 5 זה כבר מורגש
@Daniel Barack מה אתה אומר על השיעול?
אולי אטעם על הלשון אם זה שמן גזר..