עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל עוד יש כסף תהיה גם דרך.לא נראה לי שהחגיגה של הדילרים והיצרנים בארץ תמשך עוד הרבה זמן...יש משפט שאומר ״ימים יגידו״
מערכת האכיפה בארץ העלתה הילוך ברמה שאבקת חלבון תעבור בידוק מחמיר....בהצלחה ליצרנים ולקוחותיהם
כסף קונה הכלמה הקשר לכסף בדיוק???
הסבר את ההקשר בבקשהלא נראה לי שהחגיגה של הדילרים והיצרנים בארץ תמשך עוד הרבה זמן...יש משפט שאומר ״ימים יגידו״
מערכת האכיפה בארץ העלתה הילוך ברמה שאבקת חלבון תעבור בידוק מחמיר....בהצלחה ליצרנים ולקוחותיהם
זה לא בראש משטרת ישראל זה בראש משרד הבריאות שהעלה הילוך ותאמין לי שהוא מקבל גיבוי מלא ממשטרת ישראלהסבר את ההקשר בבקשה
גם תפיסת דילרים או יצרנים או פשיטות על מקומות ייצור לא יעצרו את השוק ובטח שלא יפגעו בו ממשית. למה? מידת האכיפה, נפחה ועצימותה למול מה שמתרחש בשוק אינו הולם. זה לא בראש מענייני משטרת ישראל וגם לא יהיה.
א. אין לי מה לצלם מסך כי זה לא מעניין אותי (ייצור וסחר).א) תתעדכן כי נייס גאי הוגדר כחומר מסוכן ויש כבר אנשים שיושבים בכלא על סחר והוא ממש ממש לא נמכר חופשי למהדרין תשאל את בעל הקיוסק ליד הבית שלי שנשפט 6 חודשי עבודות שירות על סחר בנייס גאי
ב) בשנתיים האחרונות היו המון הלשנות בין ״דילרים״ (בעיני נקבות) שדאגו גם לפרט לחוקרים במשרד הבריאות והמשטרה איך נכנסים לכאן חומרים מה שנתן אינדיקציה למכס גבולות על מה לפקוח עיניים
ג) תצלם מסך של התגובה הזאת במידה ולא יצנזרו אותה ותראה שאוטוטו תהיה כאן מכה קשה לכולם ובצדק!!
ד) לכל אותם יצרנים תחפשו הסבה מקצועית אצל מזללל מהסבות מקצועיות כי החגיגה בישראל כנראה הסתיימה וגם תתכוננו לשינוי אכיפה לגבי אחזקת סטרואידים ותרופות פיראטיות וכל זה לא קרה רק בזכותכם
וזה שאמר כל עוד יש כסף יש דרך יש המון סוחרי סמים שיש להם מיליונים ולא נראה לי שהכסף עוזר להם
זה לא בראש משטרת ישראל זה בראש משרד הבריאות שהעלה הילוך ותאמין לי שהוא מקבל גיבוי מלא ממשטרת ישראל
התגובה הזו ותגובות עתידיות שלך לא תימחקנה, כל עוד הן לא עוברות עם חוקי הפורום.א) תתעדכן כי נייס גאי הוגדר כחומר מסוכן ויש כבר אנשים שיושבים בכלא על סחר והוא ממש ממש לא נמכר חופשי למהדרין תשאל את בעל הקיוסק ליד הבית שלי שנשפט 6 חודשי עבודות שירות על סחר בנייס גאי
ב) בשנתיים האחרונות היו המון הלשנות בין ״דילרים״ (בעיני נקבות) שדאגו גם לפרט לחוקרים במשרד הבריאות והמשטרה איך נכנסים לכאן חומרים מה שנתן אינדיקציה למכס גבולות על מה לפקוח עיניים
ג) תצלם מסך של התגובה הזאת במידה ולא יצנזרו אותה ותראה שאוטוטו תהיה כאן מכה קשה לכולם ובצדק!!
ד) לכל אותם יצרנים תחפשו הסבה מקצועית אצל מזללל מהסבות מקצועיות כי החגיגה בישראל כנראה הסתיימה וגם תתכוננו לשינוי אכיפה לגבי אחזקת סטרואידים ותרופות פיראטיות וכל זה לא קרה רק בזכותכם
וזה שאמר כל עוד יש כסף יש דרך יש המון סוחרי סמים שיש להם מיליונים ולא נראה לי שהכסף עוזר להם
זה לא בראש משטרת ישראל זה בראש משרד הבריאות שהעלה הילוך ותאמין לי שהוא מקבל גיבוי מלא ממשטרת ישראל
קודם כל שיתחילו לעשות בדיקות מקיפות לאלה שבכנסת , ואז שיתחילו לבדוק את האנשים הקטנים ...התגובה הזו ותגובות עתידיות שלך לא תימחקנה, כל עוד הן לא עוברות עם חוקי הפורום.
אתה נשמע ממש יודע ובטוח בעצמך - זכותך. אני אומר שאתה טועה והרבה לא ישתנה. זו סערה בכוס מים ותו לא
וכפי שכבר אמרתי, כל עוד יש כסף תהיה דרך.החגיגה בישראל כנראה הסתיימה
תפרט..אם כבר התחלת אל תפסיקאני גם יכול לפרט מה נעצר
שטויותלא נראה לי שהחגיגה של הדילרים והיצרנים בארץ תמשך עוד הרבה זמן...יש משפט שאומר ״ימים יגידו״
האם הומופוב?זה צפוי שבפורום שכזה ירחרחו שוטרים, מוכסים ועוד מיני מלשינים קוקסינלים מזדיינים בתחת.