הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בתאומים של רגל שמאל כנראה מתיחה/קרע

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
הקטע הכי הזוי ואירוני שזה קרא לי בסוף האימון, בתרגיל האחרון, בחזרה האחרונה של התרגיל ליד האחורית (!!)😣

שכבתי על מזרון על הרצפה ועשיתי את התרגיל הזה: EZ-Bar Skullcrusher Exercise Guide and Video ליד האחורית ופתאום בשנייה שסיימתי את החזרה האחרונה אני מרגיש כאב חד בתאומים כאילו קיבלתי ירייה ברגל והכאב הזה נמשך כ15 שניות בערך שלא יכולתי להזיז את הרגל ומתתי מכאבים ואחרי שהכאב החד הפסיק, קמתי והתחלתי ללכת והייתה תחושה משונה כזאת ברגל שמאל עם כל צעד שלי הרגשתי כאבים בתאומים של רגל שמאל כל פעם שמתחתי את התאומים בזמן ההליכה.

הכאב מתחיל מהעקב\גיד אכילס עד ל- MEDIAL GASTROCNEMLUS ששם הכאב העיקרי ושם הרגשתי את הכאב החד בסוף התרגיל ועכשיו כל פעם שאני הולך\מותח את השריר.
achilles_tendon-142D51CFF28082B682B.jpg

למה זה קרה לדעתכם?
הבנתי שזה יכול להחלים לבד עם הזמן אם לא מאמצים את השריר ומשתמשים כמה שפחות ומשך ההחלמה תלוי בחומרת הקרע, אבל כמובן שאני רוצה לזרז את העיניין אז יש איזה משהו ספציפי שאני יכול לעשות בבית כמו לשים קרח, לעסות קצת את האזור מידי פעם תרגילים\מתיחות מסויימות או משהו כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית