הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HMB ובטא אלנין

Motivation

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני כרגע התחלתי מסה ותוכנית חדשה GVT עכשיו חשבתי להוסיף תוסף כלשהו שיעזור לי קצת הגעתי לשני תוספים שנראו הכי יעילים לי:
HMB ובטא אלנין..
1. האם יש טעם לקחת אותם או שהם לא תורמים ממש?
2. האם יש תוסף תזונה אחר שיכול להועיל לי יותר מהם (לא לקחתי קריאטין בחשבון לאור המחקרים שזה עושה סרטן וכו' - אני מבין שזה כנראה חרטא רצינית אבל בשביל האחוז הבודד שיש משהו בזה אני לא רוצה להסתכן)..

HMB יקר מידי ולא כל כך יעיל.
בטא אלנין ניסיתי, לא באמת עוזר לדעתי.
קריאטין התוסף הטוב ביותר לאימונים.

בטא אלאנין עוזר לי מעט בסילוק חומצות חלב והתאוששות.
אבל זה לא תוסף שהוא MUST, אלא בגדר מותרות (הן מבחינת מחיר והן מבחינת ערך מוסף שנותן).
לכן אני לא מריץ אותו קבוע - אלא מידי פעם, כשיש לי "חשק". לאחרונה דווקא כן מריץ

• פותח/ת השרשור
בטא אלאנין עוזר לי מעט בסילוק חומצות חלב והתאוששות.
אבל זה לא תוסף שהוא MUST, אלא בגדר מותרות (הן מבחינת מחיר והן מבחינת ערך מוסף שנותן).
לכן אני לא מריץ אותו קבוע - אלא מידי פעם, כשיש לי "חשק". לאחרונה דווקא כן מריץ

לא רשמת בנוגע לHMB

2. האם יש תוסף תזונה אחר שיכול להועיל לי יותר מהם (לא לקחתי קריאטין בחשבון לאור המחקרים שזה עושה סרטן וכו' - אני מבין שזה כנראה חרטא רצינית אבל בשביל האחוז הבודד שיש משהו בזה אני לא רוצה להסתכן)..

HMB יעיל במינונים מאוד גבוהים ביחד לכמות שהוא מגיע ועל כן מאוד יקר. לדעתי לא משתלם לעומת הערך המוסף שמקבלים ממנו. קריאטין הכי משתלם ובעל הערך המוסף הטוב והגבוה ביותר שניתן לקבל מבין כל התוספים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית