עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוריד הרבה יותר מהר, הירידה האיטית עלולה לפצוע אותך קשה כי אתה לא שולט בגב.
הראש זה הרגל רע, פשוט תפסיק לעשות את זה לפני שזה ישתרש
תוריד הרבה יותר מהר, הירידה האיטית עלולה לפצוע אותך קשה כי אתה לא שולט בגב.
הראש זה הרגל רע, פשוט תפסיק לעשות את זה לפני שזה ישתרש
@Crossfiter , אני לא יודע אם הסמיילי הזה טוב או רע
הורדת מוט איטית בדדליפט לא טובה... התלבטתי אם לכתוב אפילו את מה שכתבתי מחוסר זמן 😛זה סמיילי שלא הבין מה רשמת
הורדת מוט איטית בדדליפט לא טובה... התלבטתי אם לכתוב אפילו את מה שכתבתי מחוסר זמן
הורדת מוט פירושה הרפיית שריר על מנת שנוכל להגיע לתחתית התנועה ולהניח את המוט. כאשר אנחנו מתחילים להרפות יהיה קשה (בעיקר למתחילים) לשמור על הרפייה עקבית כדי להגיע לתחתית אך גם למנוע הרפייה מהירה מידי שעלולה לגרום לאיבוד הכיווץ בגב.
שים לב שזה לשמור על שני דברים שונים (הרפייה+ כיווץ הגב עד למטה) כאשר הבחור מתחיל והוא כבר אחרי חזרה/ות שהתישו אותו.
תראה, זה נטו ניסיון שלי ושל עוד רבים אחרים. אתה יכול להתעניין בזה יותר אבל את העיקר אמרתי ואנחנו פשוט נוטים יותר לתחום של אי הסכמה.בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר.
סה"כ תנועה אקצנטרית של התרגיל (כאשר בתנועה אקצנטרית ניתן להעמיס פי 2 יותר משקל)
למה שהוא יפצע מכך? אני אישית לא מכיר אחד שנפצע מהורדה איטית של דדליפט.
תראה, זה נטו ניסיון שלי ושל עוד רבים אחרים. אתה יכול להתעניין בזה יותר אבל את העיקר אמרתי ואנחנו פשוט נוטים יותר לתחום של אי הסכמה.
מה שכן, בכל תרגיל אחר פשיטה אקצנטרית מפתחת שריר ומהווה פטיש נחמד להתקדמות. אך בגלל שבדדליפט זה בא על חשבון הגב בשונה מכל תרגיל אחר, אז זה הרבה פחות מומלץ ובוודאי למתחילים.
דרך אגב, גם תנועה אקצטנרית בלחיצת חזה מעלה את הסיכון לפציעה....
לא ראיתי ולא שמעתי על דבר כזה בחיים, גם המתאמן כאן שהוא מתאמן מתחילה מוריד את המוט בצורה נכונה עם מנח גו נכון ושרירים מכווצים.
נדירים האנשים שישחררו את הכיווץ בשרירי הגוף (והאגן במיוחד) שלהם בזמן שהם מורידים משקל יחסית כבד, זה נוגד כל אינסטינקט גופני.
אם אתה עייף ומרגיש שכבד אתה פשוט "תזרוק" את המשקל.
בכל מקרה, אני לא שמעתי ולא ראיתי כאלו דברים, זאת רק הדעה והנסיון שלי.
יש סיבה לזה שאתה לא נמצא ב APT (אגן מסובב קדימה) ולא מוציא בכלל חזה החוצה?@Crossfiter מה אתה אומר אני מבצע נכון את התרגיל?
@White Walker @stitch @shahar18 @Tank
אשמח גם לחוות דעת שלכם ושל התותחים שלא תייגתי.
יש סיבה לזה שאתה לא נמצא ב APT (אגן מסובב קדימה) ולא מוציא בכלל חזה החוצה?
הגב נורא עגול, גם התחתון וגם העליון.. ונדמה שזה לא מקושי מסויים, אלא שאתה לא נכנס לסט אפ מלכתחילה כמו שצריך.
צפה בקובץ המצורף 32812
כל שאר הדברים נראים בסדר.. אבל סה"כ המשקל די קל לך.
תקן את הטכניקה קודם לכן.. בעיקר הגב התחתון, שלא יהיה עגול.להמשיך את התרגיל ככה ותוך כדי לעבוד על מתיחות ומוביליטי? או שאני מסתכן בפציעה?
תקן את הטכניקה קודם לכן.. בעיקר הגב התחתון, שלא יהיה עגול.
תעלה סרטון במשקל עבודה שבו אתה כן מצליח לעשות את השלבים הללו כמו שצריך, אם יש לך אחד כזה מוכן.