הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון אחרי FBW

• פותח/ת השרשור daweoo
  • פורסם בתאריך

daweoo

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
15
50
3
אהלן וערב טוב.
אחרי 3-4 חודשים של FBW אני חושב שמציתי את התכנית.
כאילו אני יכול להמשיך להתקדם בה אבל ישלי בעקבות התוכנית חוסר פורפציות מטורף בין הפלג גוף עליון לתחתון(רגליים).
אני רוצה לעבור לAB מתקדם או לכל תכנית אחרת שהיא לא כוח ואתם ממליצים עליה.

נתונים:
משקל גוף-85
גובה:175
משקלי עבודה:
סקוואט-145ל5
דדליפט-150 ל5
פרס-60 ל4 חזרות
בנץ פרס-80 ל5
פרונט סקוואט-100 ל3 חזרות

משקלים יפים מאד.
אם יש לך חוסר פרופורציה, אין שום בעיה לתקן אותו גם ב-FBW. אתה בהחלט יכול לעשות באימון סקוואט, לחיצה ומשיכה עיקריים ואז להוסיף תרגילי עזר על טהרת חלק גוף עליון, עם חזרות גבוהות יותר (8-12) ונפח שיעודד היפרטרופיה.
אם תתעקש לעבור ל-AB פשוט תפצל כמו שבא לך (אם תתאמן 3 פעמים בשבוע לא בימים עוקבים בכלל אין בעיה של התנגשויות), לכל חלק גוף שים תרגיל עיקרי של 3-5x5 ועוד תרגיל עזר אחד או שניים של 2-3x8-12 וזהו.

• פותח/ת השרשור
משקלים יפים מאד.
אם יש לך חוסר פרופורציה, אין שום בעיה לתקן אותו גם ב-FBW. אתה בהחלט יכול לעשות באימון סקוואט, לחיצה ומשיכה עיקריים ואז להוסיף תרגילי עזר על טהרת חלק גוף עליון, עם חזרות גבוהות יותר (8-12) ונפח שיעודד היפרטרופיה.
אם תתעקש לעבור ל-AB פשוט תפצל כמו שבא לך (אם תתאמן 3 פעמים בשבוע לא בימים עוקבים בכלל אין בעיה של התנגשויות), לכל חלק גוף שים תרגיל עיקרי של 3-5x5 ועוד תרגיל עזר אחד או שניים של 2-3x8-12 וזהו.
תודה רבה אחי.
לא כזה משנה לי התוכנית,אני אסתדר עם כל תוכנית שיביאו לי.
פשוט נמאס לי לשמוע משפטים כמו"אתה מתאמן רק רגליים",ו"הפלג גוף עליון קטן לעומת הפלג גוף תחתון".
לא שאכפת לי מהדעות של אנשים אחרים פשוט הם די צודקים פה.
אז מה שאתה בעצם אומר שלהמשיך את התוכנית כפי שהיא רק להוסיף תרגלי עזר?
זה לא יצור עומס על התכנית?
תודה.

תודה רבה אחי.
לא כזה משנה לי התוכנית,אני אסתדר עם כל תוכנית שיביאו לי.
פשוט נמאס לי לשמוע משפטים כמו"אתה מתאמן רק רגליים",ו"הפלג גוף עליון קטן לעומת הפלג גוף תחתון".
לא שאכפת לי מהדעות של אנשים אחרים פשוט הם די צודקים פה.
אז מה שאתה בעצם אומר שלהמשיך את התוכנית כפי שהיא רק להוסיף תרגלי עזר?
זה לא יצור עומס על התכנית?
תודה.
בכיף.
לא אמרתי להמשיך אותה כמו שהיא, כי אני בכלל לא יודע מה היא.
עם המשקלים שלך הייתי הולך על טקסס, מוסיף משיכה ולחיצה כעזר באימון העצימות, ונהנה מכל העולמות.

• פותח/ת השרשור
בכיף.
לא אמרתי להמשיך אותה כמו שהיא, כי אני בכלל לא יודע מה היא.
עם המשקלים שלך הייתי הולך על טקסס, מוסיף משיכה ולחיצה כעזר באימון העצימות, ונהנה מכל העולמות.
אני משתמש כרגע בתוכנית הFbw של טנק.
בכל מקרה רציתי לקבל כוח בצורה מהירה ויעילה מה שהתוכנית בהחלט הצליחה לעשות בזמן קצר.
עכשיו תקן אותי אם אני טועה טקסס היא גם תוכנית עם דגש על כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית