היי, אני בת 16. שוקלת 53.8. גובה 1.60, כל מקום אומר משהו אחר אז החלטתי לשאול כאן.
חצי שנה התאמנתי בבית רק על רגליים וישבן, מסה. הגעתי למצב שאני מרימה 25 קילו בשני הידיים ביחד.
בכל מקרה נרשמתי למכון, כרגע המטרה שלי היא לחטב, להוריד אחוזי שומן.
אני לא רוצה לאבד מסת שריר בישבן.
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע כאשר כל אימון הוא מקום אחר(בטן,גב,רגליים,יד אחורית,יד קדמית) בשילוב משקל ועלייה במשקלים.
אני רוצה להוריד אחוזי שומן כמה שיותר מהר, ובעיקר לחטב פשוט. ( בטן חטובה, רווח...)
התפריט שלי הוא כזה-
בוקר - 2 פרוסות לחם + 2 ביצים
בין לבין - תפוח
צהריים - חזה עוף בתנור 150-170 גרם, סלט עם שמן זית מלח פלפל וקצת אורז או בטטה אפוייה.
בין לבין - תפוז
ערב (שזה יוצא לי בסביבות 9 בערב)- סלט וביצה אחת.
(לפעמים אני מחליפה את הביצה בערב בטונה)
עכשיו הייתי עושה אירובי פעם בשבוע, אבל עכשיו הפסקתי כי הבנתי שמלבד שזה מוריד קלוריות אני מאבדת מסה.. (ואני לא רוצה לאבד מסה)
רציתי לדעת מה דעתכם. מה לשפר. מה לא טוב. מה לעשות?
וגם עוד שאלה. יש מתקן במכון כושר שעובד על ״ירך פנימית״ איפה שאמור להיות הרווח ברגליים, צריך לקרב את הרגליים(עם משקל).
בכל מקרה, אני חוששת שזה בעצם בונה שריר שם ואז דוחף את השומן יותר ובעצם רק מחמיר את המצב.
תודה לעונים 😃
חצי שנה התאמנתי בבית רק על רגליים וישבן, מסה. הגעתי למצב שאני מרימה 25 קילו בשני הידיים ביחד.
בכל מקרה נרשמתי למכון, כרגע המטרה שלי היא לחטב, להוריד אחוזי שומן.
אני לא רוצה לאבד מסת שריר בישבן.
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע כאשר כל אימון הוא מקום אחר(בטן,גב,רגליים,יד אחורית,יד קדמית) בשילוב משקל ועלייה במשקלים.
אני רוצה להוריד אחוזי שומן כמה שיותר מהר, ובעיקר לחטב פשוט. ( בטן חטובה, רווח...)
התפריט שלי הוא כזה-
בוקר - 2 פרוסות לחם + 2 ביצים
בין לבין - תפוח
צהריים - חזה עוף בתנור 150-170 גרם, סלט עם שמן זית מלח פלפל וקצת אורז או בטטה אפוייה.
בין לבין - תפוז
ערב (שזה יוצא לי בסביבות 9 בערב)- סלט וביצה אחת.
(לפעמים אני מחליפה את הביצה בערב בטונה)
עכשיו הייתי עושה אירובי פעם בשבוע, אבל עכשיו הפסקתי כי הבנתי שמלבד שזה מוריד קלוריות אני מאבדת מסה.. (ואני לא רוצה לאבד מסה)
רציתי לדעת מה דעתכם. מה לשפר. מה לא טוב. מה לעשות?
וגם עוד שאלה. יש מתקן במכון כושר שעובד על ״ירך פנימית״ איפה שאמור להיות הרווח ברגליים, צריך לקרב את הרגליים(עם משקל).
בכל מקרה, אני חוששת שזה בעצם בונה שריר שם ואז דוחף את השומן יותר ובעצם רק מחמיר את המצב.
תודה לעונים 😃