הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה

davidrozman

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום חדש פה בפורום אם לא מתאים לפה אז מצטער ואעביר לנושא אחר

שלום רציתי לדעת איך אפשר ללמוד טכניקה של תרגילי הבסיס ב STARTING STRENGTH

האם כולם פה למדו דרך מאמנים אישיים??
אם כן תוך כמה אימונים למדתם

סליחה על הבורות

ברוך הבא..

מאמן אישי (טוב) ידע לתת לך את הכלים הנדרשים לבצע את תרגילי הבסיס בצורה טובה (רצוי אחד שמנוסה בהם אל תתבייש לוודא את זה)
אבל המון אנשים פה למדו מסרטונים ביו טיוב או העלו לפה סרטוני טכניקה וקיבלו ייעוץ בנוגע לתיקונים\שיפורים
לדעתי זה מצויין ללכת לשניים שלושה אימונים אישיים לגבי התרגלי בסיס (אגב יש פה בפורום כמה מאמנים טובים למה שאתה מחפש)

בהצלחה

נערך לאחרונה:
אני למדתי לבד , לפני שנהייתי מאמן .
מהמון שעות של סרטוני הדרכה של ריפטו בעיקר , והייתי מעלה באופן עקבי סרטונים לפורום . מה שכן בחודש הראשון לאימונים נפצעתי פציעה שמלווה אותי כבר 6 שנים וכנראה לא תעבור , לפחות היא לא מציקה יותר מידי אלה מורגשת מידי פעם אחרי נפח כבד

מאמן טוב יכול לחסוך לך טעויות ופציעות בדרך לטכניקה טובה בכמה שיעורים.

עברתי סרטוני הדרכה של ריפטו/אחרים, צילמתי את עצמי וקיבלתי פידבק מהחברים כאן, לקחתי סדנא לתרגילי בסיס וגם אימון אישי עם מייק

ומדובר כאן על תקופה של חצי שנה שבה הטכניקה שלי הייתה פשוט זוועתית ולא העליתי משקלי עבודה(חצי שנה עם 60KG) בגלל זה.

בתור התחלה אתה בהחלט יכול להתחיל לקרוא ולראות סרטוני הדרכה ואז להעלות סרטון וידאו שלך עושה את התרגילים כדי שתוכל לקבל פידבק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית