הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מתכנן הזמנה דיי גדולה מBB

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
mngtz2m2jko1.jpg
[/URL][/IMG]

אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים\ הצעות לסמפלים וכד'.

אני עשיתי הזמנה יותר גדולה משלך, ב16.10, כבר היום 27.10 הגיע מכתב לשחרר את החבילה מהדואר[לא מהמכס, מהדואר! 😲]
מחר אני הולך לקחת אותה.

והסמפלים שאני לקחתי הם:WHITE FLOOD, NO BETA, SUPERPUMP, MYOFUSION, GREEN MAGNITUDE..
זהו.
פשוט כל סאמפל שאתה רואה, תזרום, מה אכפת לך, זה בחינם.
ובמקומך הייתי לוקח גם JACK3D

• פותח/ת השרשור
אני מחפש משהו שייתן לי איזשהו BOOST באימון, אפדרין לא משתלם לי כ"כ במחיר שאני יכול להביא , בהתחלה רציתי לנסות את הJACK3D , אבל לא בא לי להיתקע עם עוד פורמולה שלא בטוח עובדת.
הבנתי ששני אלו הם שניים מהמרכיבים העיקריים ברוב הפורמולות והסיכוי שאיתם אני ירגיש שמשהו זז הוא יותר גדול וגם זה יותר זול מרוב הפורמולות.

R1s7ur3T יש לך מזל, אם אתה מנסה את הסמפלים בזמן הקרוב אשמח אם תיתן פה חוות דעת עליהם.

נערך לאחרונה:
אני מחפש משהו שייתן לי איזשהו BOOST באימון, אפדרין לא משתלם לי כ"כ במחיר שאני יכול להביא , בהתחלה רציתי לנסות את הJACK3D , אבל לא בא לי להיתקע עם עוד פורמולה שלא בטוח עובדת.
הבנתי ששני אלו הם שניים מהמרכיבים העיקריים ברוב הפורמולות והסיכוי שאיתם אני ירגיש שמשהו זז הוא יותר גדול וגם זה יותר זול מרוב הפורמולות.

R1s7ur3T יש לך מזל, אם אתה מנסה את הסמפלים בזמן הקרוב אשמח אם תיתן פה חוות דעת עליהם.

מתי שאנסה אני אגיב 😃

אחי אם לא עשית עדיין את ההזמנה, אני ממליץ לך כן להזמין jack3d, זה יעיף לך תתחת, מניסיון.

white flood הרבה יותר קיצוני מג'ק - אני פשוט לא יכול להתאמן איתו-הוא לא בשביל כולם...דבר אטומי...

משה!ישך טעות- לא ישנת-נכנסת לקומה:O
דבר הזה-רעעעע-אמרתי לא אקח אותו יותר,מה שהרגשתי-הפחיד אותי:ph34r:

חחח חבר שלי נתן לי לנסות את הwhite flood, 2 מנות, לקחתי את שניהם ביחד, וואלה זה באמת דבר חזק.
אבל אני עליי לפחות jack3d השפיע יותר, לא יודע, בסוף האימון איתו אני מרגיש כאילו רק עכשיו נכנסתי למכון ואני יכול להתחיל הכל מחדש...

אני גם עשיתי הזמנה לפני יומיים.
אופטימום שוקולד קוקוס
אופטימן
ועוד כמה שטויות.

אני פשוט חייב ביקורת על השוקולד קוקוס,אני מכור קוקוס ואני מת לדעת איך הטעם.
אשמח אם תתן ביקורת שתקבל את הטעם:kiss3:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית