עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחפש משהו שייתן לי איזשהו BOOST באימון, אפדרין לא משתלם לי כ"כ במחיר שאני יכול להביא , בהתחלה רציתי לנסות את הJACK3D , אבל לא בא לי להיתקע עם עוד פורמולה שלא בטוח עובדת.
הבנתי ששני אלו הם שניים מהמרכיבים העיקריים ברוב הפורמולות והסיכוי שאיתם אני ירגיש שמשהו זז הוא יותר גדול וגם זה יותר זול מרוב הפורמולות.
R1s7ur3T יש לך מזל, אם אתה מנסה את הסמפלים בזמן הקרוב אשמח אם תיתן פה חוות דעת עליהם.
אני מחפש משהו שייתן לי איזשהו BOOST באימון, אפדרין לא משתלם לי כ"כ במחיר שאני יכול להביא , בהתחלה רציתי לנסות את הJACK3D , אבל לא בא לי להיתקע עם עוד פורמולה שלא בטוח עובדת.
הבנתי ששני אלו הם שניים מהמרכיבים העיקריים ברוב הפורמולות והסיכוי שאיתם אני ירגיש שמשהו זז הוא יותר גדול וגם זה יותר זול מרוב הפורמולות.
R1s7ur3T יש לך מזל, אם אתה מנסה את הסמפלים בזמן הקרוב אשמח אם תיתן פה חוות דעת עליהם.
מצחיק, אתמול בדיוק לקחתי אותו לפני השיינה 😃white flood הרבה יותר קיצוני מג'ק - אני פשוט לא יכול להתאמן איתו-הוא לא בשביל כולם...דבר אטומי...
משה!ישך טעות- לא ישנת-נכנסת לקומה:Oמצחיק, אתמול בדיוק לקחתי אותו לפני השיינה 😃
משה!ישך טעות- לא ישנת-נכנסת לקומה:O
דבר הזה-רעעעע-אמרתי לא אקח אותו יותר,מה שהרגשתי-הפחיד אותי:ph34r:
אני גם עשיתי הזמנה לפני יומיים.
אופטימום שוקולד קוקוס
אופטימן
ועוד כמה שטויות.
😍גם אני מת על קוקוס ולקחתי את הסיכון עם הטעם.
בעוד שבועיים תצפה לביקורת.