הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אם אני בחיטוב אני צריך להשלים את הקלוריות ששרפתי בחדר כושר ולהשלים אותם? ואם כן איך אני יודע כמה בערך אני שורף באימון?
ועוד שאלה, בחיטוב צריך גם להחשיב קלוריחות של פירות וירקות?

אם אני בחיטוב אני צריך להשלים את הקלוריות ששרפתי בחדר כושר ולהשלים אותם?
כן

ואם כן איך אני יודע כמה בערך אני שורף באימון?
אימון כוח? או אירובי?

ועוד שאלה, בחיטוב צריך גם להחשיב קלוריחות של פירות וירקות?
פירות כן, ירקות אם אתה אוכל 5-6 ירקות ביום אז לא

אני רק אציין שכל החישובים של כמה אתה שורף זה הערכה גסה מאוד, מה שחשוב זה לערוב אחרי ההתקדמות שלך ולהתאים את הכמות קלוריות לפי זה.

• פותח/ת השרשור
אני רק אציין שכל החישובים של כמה אתה שורף זה הערכה גסה מאוד, מה שחשוב זה לערוב אחרי ההתקדמות שלך ולהתאים את הכמות קלוריות לפי זה.
אני בניטרלי, אני מתחיל עוד שבועיים חיטוב ואז אני אתחיל להישקל ולבדוק כל שבוע

משקל הגוף כפול מספר הקילומטרים

ובמידה ועשיתי את האירובי בהליכה מהירה ולא בריצה ? הרי יהיה הבבדל בכמות קלוריות שנרשפו ולכן הנוסחה הזאת לא תועיל (?)

ובמידה ועשיתי את האירובי בהליכה מהירה ולא בריצה ? הרי יהיה הבבדל בכמות קלוריות שנרשפו ולכן הנוסחה הזאת לא תועיל (?)
יהיה הבדל לא גדול. ההבדל העיקרי יהיה בזמן. זאת אומרת שלא הגיוני ללכת 10 קילומטר כי זה יקח לך המון זמן בקצב הליכה קל.
אבל בריצה אתה יכול לסגור בשעה +/-
מבחינת קלוריות יהיה כמעט זהה

@hanan תקן אותי אם אני טועה לגבי ההבדלים

יהיה הבדל לא גדול. ההבדל העיקרי יהיה בזמן. זאת אומרת שלא הגיוני ללכת 10 קילומטר כי זה יקח לך המון זמן בקצב הליכה קל.
אבל בריצה אתה יכול לסגור בשעה +/-
מבחינת קלוריות יהיה כמעט זהה

@hanan תקן אותי אם אני טועה לגבי ההבדלים
אין הבדל משמעותי בין ריצה להליכה עבור אותו מספר ק"מ. אבל בחצי שעה ריצה תשרוף יותר קלוריות מאשר בחצי שעה הליכה.

Back
למעלה תחתית