עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןאם אני בחיטוב אני צריך להשלים את הקלוריות ששרפתי בחדר כושר ולהשלים אותם?
אימון כוח? או אירובי?ואם כן איך אני יודע כמה בערך אני שורף באימון?
פירות כן, ירקות אם אתה אוכל 5-6 ירקות ביום אז לאועוד שאלה, בחיטוב צריך גם להחשיב קלוריחות של פירות וירקות?
באימון כח.כן
אימון כוח? או אירובי?
פירות כן, ירקות אם אתה אוכל 5-6 ירקות ביום אז לא
תחשב בערך 100 קלוריות לאימוןבאימון כח.
משקל הגוף כפול מספר הקילומטריםואם אני עושה ריצה יש אתר שאפשר לבדוק כמה אני שורף?
בסדר, תודה על העזרהתחשב בערך 100 קלוריות לאימון
משקל הגוף כפול מספר הקילומטרים
אני בניטרלי, אני מתחיל עוד שבועיים חיטוב ואז אני אתחיל להישקל ולבדוק כל שבועאני רק אציין שכל החישובים של כמה אתה שורף זה הערכה גסה מאוד, מה שחשוב זה לערוב אחרי ההתקדמות שלך ולהתאים את הכמות קלוריות לפי זה.
יהיה הבדל לא גדול. ההבדל העיקרי יהיה בזמן. זאת אומרת שלא הגיוני ללכת 10 קילומטר כי זה יקח לך המון זמן בקצב הליכה קל.ובמידה ועשיתי את האירובי בהליכה מהירה ולא בריצה ? הרי יהיה הבבדל בכמות קלוריות שנרשפו ולכן הנוסחה הזאת לא תועיל (?)
אימון כח זה רק 100 קלוריות ?תחשב בערך 100 קלוריות לאימון
100-150 תלוי בכמות הסטים/חזרות בגלל שאתה עושה abcd אני מניח שהאימונים לא גדולים מאוד לכן אמרתי 100אימון כח זה רק 100 קלוריות ?
לא הבנתי, מה abcd? נ.ב אני לא פותח האשכול100-150 תלוי בכמות הסטים/חזרות בגלל שאתה עושה abcd אני מניח שהאימונים לא גדולים מאוד לכן אמרתי 100
אין הבדל משמעותי בין ריצה להליכה עבור אותו מספר ק"מ. אבל בחצי שעה ריצה תשרוף יותר קלוריות מאשר בחצי שעה הליכה.יהיה הבדל לא גדול. ההבדל העיקרי יהיה בזמן. זאת אומרת שלא הגיוני ללכת 10 קילומטר כי זה יקח לך המון זמן בקצב הליכה קל.
אבל בריצה אתה יכול לסגור בשעה +/-
מבחינת קלוריות יהיה כמעט זהה
@hanan תקן אותי אם אני טועה לגבי ההבדלים