הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קדם אימון לא מאושר משרד הברית, דחוף..

דניאל 21

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
הזמנתי , קדם אימון " הקללה ", עכשיו אחרי קריאה באיטרנט הבנתי JYM Pre JY והקללה לא מאושרים ממשרד הבריאות , האם יעשו לי בעיות עם החבילה ?או עבירה על חוק ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מזמין את הקללה כול הזמן ולא סבלתי משום בעיה בהזמנה עד עכשיו
דרך אגב יש לך מושג למה הקללה אינה חוקית לכאורה בארץ?,כי ראיתי אותה נמכרת בכמה חנויות פה.(אפילו באימנו שופ פעם אחת)

הזמנתי , קדם אימון " הקללה ", עכשיו אחרי קריאה באיטרנט הבנתי JYM Pre JY והקללה לא מאושרים ממשרד הבריאות , האם יעשו לי בעיות עם החבילה ?או עבירה על חוק ?
שים לב שלא מציינים כאן חנויות לרכישת תוספים מחו"ל. להבא
בעניין המוצר, לא חושב שרוב המוצרים שם מאושרים ע"י משרד הבריאות שלנו.. ועדיין אנשים מזמינים מוצרים כאלה ואחרים.
ואם אתה בעניין כשרות\משרד הבריאות - קנה מאמינושופ.

לא חושב שרוב המוצרים שם מאושרים ע"י משרד הבריאות שלנו
אם אני לא טועה רוב התוספים גם לא מאושרים על ידי משרד הבריאות האמריקאי, מהסיבה שהם מתעסקים באוכל ותרופות, ותוספי תזונה זה לא זה ולא זה.

אם אני לא טועה רוב התוספים גם לא מאושרים על ידי משרד הבריאות האמריקאי, מהסיבה שהם מתעסקים באוכל ותרופות, ותוספי תזונה זה לא זה ולא זה.
פעם מי שהיה רוצה לייצר תוסף תזונה היה חייב לעבור דרך הFDA, היום אתה לא חייב לעבור דרכו, בגלל זה רוב התוספים לא מאושרים FDA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית