הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תעזרו לי לתרגם מייל שקיבלתי מvitacost

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
ביצעתי משם הזמנה לפני כמה ימים
וקיבלתי מייל באנגלית שאני לא מבין מה כתוב בו
זה נראה ככה
NOTICE: This order qualifies for a FREE SHIPPING REBATE.
The total amount due has been charged to your credit card.
If you have any question about this order, please send an email message to [email protected], or simply reply to this email. You can also reach one of our Customer Care Associate by telephone, during our regular office hours, at 1-800-381-0759. Or you can fax us at 1-800-347-6898 (International Fax 1-336-956-3853).
We have stored the items you purchased under "My Account". In the future, if you ever want to reorder them, just go to "My Account" > "Order history" and reorder instantly.
תודה מראש

זה פשוט אימייל שמאשר שהם קיבלו את ההזמנה שלך.
הם כותבים שעכשיו צברת מעין "נקודות" שתוכל להשתמש בהם בעתיד להנחה במשלוחים (לרוב זה מגיע עם שורה של תנאים שאין סיכוי שתעמוד בהם).
הם הוסיפו את הפרטים שלהם למקרה ואתה רוצה לפנות לתמיכה. ומציינים שהם הוסיפו את המוצרים שבחרת לדף בחשבון שלך אצלהם שתוכל לשלוף אותם משם יותר בקלות אם תרצה להזמין שוב.

בקיצור, שום דבר שדורש התייחסות. בימים הקרובים בטח תקבל מייל שאומר שהחבילה נשלחה ואז פשוט צריך לחכות בסבלנות.

הסתכלתי עכשיו על המכתבים שקיבלתי מהם כשאני עשיתי את ההזמנה ונראה לי שמה שקיבלת זה כבר הודעה על משלוח.
תבדוק אם כתוב יותר למעלה באימייל שקיבלת:
This is a note to let you know that the items indicated below have been shipped.

אז המשלוח בדרך והוא יגיע אליך תוך 2-6 שבועות אני מניח.

אפרופו Vitacost, אני הזמנתי מהם לפני חודש כבר, קיבלתי אישור שהדברים נשלחו ב 28.9 ואחרי שהודעתי להם שהדברים לא הגיעו ביקשו ממני או להתקשר אליהם כדי לתת את האשראי כדי שיחייבו בדולר על כל מוצר + משלוח שאח"כ יזכו כדי להוציא לי את המוצר מחדש או לבטל את ההזמנה. אין לי כח להתקשר אליהם ואין לי מושג כמה אני אצטרך לחכות על הקו וחבל על הכסף. אני אבטל ואז נראה מה עושים. מעצבן משהו אני מחכה לקפאין שם בקריז 😃 עשיתי דרך אגב משלוח ISAL

הא ויש אצלם משהו ממש מעצבן. אי אפשר לענות במייל לנציגים שלהם !!
כאילו נגיד שלחת מייל באתר של החברה אחד הנציגים עונה ואומר לך לעשות לא reply
אבל בעצם זה לא אפשרי כי אתה מקבל הודעה על undelivered mail. עם סיבה blocked

אני הייתי מחכה עוד שבוע שבועיים לפני שהייתי מבטל.

בסוף המשלוח הגיע והכל בסדר, האידיוט הזה מהדואר. בתיבת דואר שלי לא כתוב כלום אז הדוור חשב שעזבנו ופשוט רצה להחזיר את החבילה לשולח. חצוף...
הכל הגיע סגור ובמצב מצוין
ח.ח. ל VITACOST

בוודאי
הזמנה הקטנה
קפאין של פרולאב ו 250 כדורים של ויטמין C + פלבונואידים 1000 מ"ג ויטמין C.
כולל משלוח 80 ש"ח !! 😃

• פותח/ת השרשור
בארץ רק הקפאין כפול מזה חח
ההזמנה שלי טיפה יותר גדולה
600 כדורי אומגה 3 180/120
100 כדורי מולטי
240 כדורי קפאין
250 כדורי ויטמין C ד1000 מ''ג
וקופסא כזאת של ויטמינים
הכל 70 דולר כולל משלוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית