הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חו"ל סטרואידים

galgal23

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני נוסע לחו"ל ואני רוצה לקחת את הסטרואידים (במצב צבירה נוזל לא כדורים) איתי במזוודה (2 בקבוקונים), זה עובר בשיקוף? זה משהו שרואים ושמעורר חשד? אשמח אם למישהו יש עצות וניסיון בנושא הזה

• פותח/ת השרשור
לא, אני פשוט באמצע סייקל ואני לא רוצה להפסיק, אני לא יודע אם מותר לנו לקחת את זה איתנו לחול

זה יכול לעבור ויכול שלא, אני לא יודע מה המדיניות לגביי זה אבל אני די בטוח שאם ימצאו אז יחרימו (פה בארץ)
לגביי חו"ל זה נורא תלוי ביעד שלך.. יש מקומות שלא הייתי מסתכן, ויש מקומות שיותר סלחניים.

@Daniel Barack

אני אגיד לך כך
גם לחולי סכרת שצריכים לנושא איתם אינסולין, עלולים לעכב/לעשות בעיות בנסיעה לחו"ל. הם צריכים להציג אישורים, לפעמים מראש.
לא הייתי לוקח סיכון, גם אם זה נראה כמו טיפות עיניים.

עם חול לא משחקים משחקים. אני הייתי עצור יומיים בהונג קונג בגלל משהו שטותי ביותר - הרבה יותר מסטרואידים

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי הייתה על לקחת את זה איתי מכאן, אני נוסע לכמה שבועות, אני לא מתכוון להיכנס לכאן עם הדברים האלו, וכנראה שלא לצאת גם.

אני נוסע לחו"ל ואני רוצה לקחת את הסטרואידים (במצב צבירה נוזל לא כדורים) איתי במזוודה (2 בקבוקונים), זה עובר בשיקוף? זה משהו שרואים ושמעורר חשד? אשמח אם למישהו יש עצות וניסיון בנושא הזה
זה יעבור שיקוף ובמידה ותיתפס תיעצר.

אם תיקח בתיק אישי כן יעבור שיקוף ויוציאו לך את זה כי אסור להעלות נוזלים
במזוודה אפשר לשלוח נוזלים ואני לא מאמין על אמפול-5 יוציאו לך את התיק יפתחו ויפתחו בחקירות, לא מדובר פה בכמות מסחרית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית