הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט 85kg - ביקורת לטכניקה

yehiel202020

משתמש מתחיל
128
18
נק' מוניטין:
18
128
18
שלום לכולם,
היום סגרתי חודש ושבוע ב ss וסך הכל חייב להגיד שממש מרוצה מהתכנית ומרגיש שהתחזקתי ✌️.
אחרי האימון ביום שלישי שעשיתי סקוואט ,הרגשתי שאני פוגע בטכניקה, העיקר לסיים את החזרה!
אז נשארתי באימון של היום על אותו משקל כדי לשים יותר דגש על הטכניקה.
חשוב לציין שהאימון היום היה לי הרבה יותר קל והטכניקה הייתה הרבה יותר מבוקרת יחסית לאימון הקודם.

סרטון סט 3 -

*מקווה שהזווית צילום בסדר, בעייתי לצלם בחדר כושר הזה.

לא רואה בעיות חוץ מזה שאתה לא שובר מקביל, אולי אני לא רואה טוב מהזווית הזאת, אבל זה נראה כאילו לא שברת מקביל באף אחת מהחזרות...

• פותח/ת השרשור
לא רואה בעיות חוץ מזה שאתה לא שובר מקביל, אולי אני לא רואה טוב מהזווית הזאת, אבל זה נראה כאילו לא שברת מקביל באף אחת מהחזרות...

אני שובר מקביל, לא רואים את זה כנראה מהזווית הזו

קשה לראות אבל גם לדעתי לא שברת מקביל בשום חזרה, הטיפ טיפה הזה בין מקביל לבין שבירת מקביל הוא קריטי , לדעתי תוריד טיפה משקל ותנסה לשבור מקביל .

• פותח/ת השרשור
קשה לראות אבל גם לדעתי לא שברת מקביל בשום חזרה, הטיפ טיפה הזה בין מקביל לבין שבירת מקביל הוא קריטי , לדעתי תוריד טיפה משקל ותנסה לשבור מקביל .

אם 2 אומרים אז כנראה שיש פה משהו.. אנסה לרדת יותר נמוך פעם הבאה ,תודה.

מעבר לזה שאתה לא שובר מקביל. המוט מסתובב מצד לצד, תשים לב שהפלטה זזה.
הדבר הכי חשוב שהגוף יעלה ישר בלי תזוזה.
לדעתי תוריד 10 קילו ותתרגל שוב

• פותח/ת השרשור
מעבר לזה שאתה לא שובר מקביל. המוט מסתובב מצד לצד, תשים לב שהפלטה זזה.
הדבר הכי חשוב שהגוף יעלה ישר בלי תזוזה.
לדעתי תוריד 10 קילו ותתרגל שוב

אתה יכול לפרט מה הסיבה למה שאתה מתאר?

• פותח/ת השרשור
תסתכל שהחל מהחזרה השלישית,צד ימין זז אחורה. כלומר אתה לא יורד ועולה בצורה סימטרית

נראה כאילו המשקל כבד מכדי שאתה יכול לייצב את המוט.

עכשיו הבנתי..
עם כמה שכואב להוריד משקלים, בטח ובטח בתכנית כמו-SS, אנסה אימון הבא עם 10 קילו פחות ואעלה סרטון לביקורת.
תודה לעונים!

מסכים זה כואב ומתסבך אבל מנסיון זה הצעד הנכון, גם אני עשיתי את זה ולא מתחרט לרגע , אגיע בקרוב בחזרה למשקל עם טכניקה טובה ויעילה יותר.

• פותח/ת השרשור
תסתכל שהחל מהחזרה השלישית,צד ימין זז אחורה. כלומר אתה לא יורד ועולה בצורה סימטרית

נראה כאילו המשקל כבד מכדי שאתה יכול לייצב את המוט.

טוב אז עשיתי היום אימון עם 75 קילו בסקוואט.
חייב להגיד שזה לא היה קל למרות שהורדתי במשקל, ואני חושב שברגע שאני שובר מקביל יש לי butt wink..
מה דעתכם?
סרטון מצורף -https://youtu.be/myVgcEj2FOg

טוב אז עשיתי היום אימון עם 75 קילו בסקוואט.
חייב להגיד שזה לא היה קל למרות שהורדתי במשקל, ואני חושב שברגע שאני שובר מקביל יש לי butt wink..
מה דעתכם?
סרטון מצורף -https://youtu.be/myVgcEj2FOg
עכשיו זה ישר אבל לא נראה טוב, תבקש עזרה מאלי אילוז, מדריך שבאמת מבין בגו אקטיב

תיפתח חזה,תוציא ישבן ,ותאזן את המוט. אתה לא שובר במקביל אתה מגיע למקביל,תרד עוד סנטימטר עד שתרגיש את באונס ,ותגיע לשם.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 80 קילו - ממש השתדלתי לשבור מקביל, אבל שוב נראה שאני מתקשה לאזן את המשקל על הגוף, השאלה היא אם זה לגיטימי או שכדאי להוריד משקלים לאזור ה70 קילו ולטפס חזרה עם טכניקה "מושלמת".
חשוב לציין שכבר ירדתי מ85 ל75.

אשמח לביקורת!

סקוואט סט שלישי 80 קילו -

מישהו?
אולי תוכל לזרוק פה איזה מילה? @stitch

• פותח/ת השרשור
מהסיבה הפשוטה שזה עלול לפגוע לך בברכיים בנוסף לקח עליה מבוקרת תתן דגש יותר על הרגלים ותרגיש אותם יותר

היום אני כבר שולט בסקוואט הרבה יותר טוב, לפי מה שאני יודע נעילת ברכיים לא מזיק בכלל.
אבל תודה על התשובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית